Új hozzászólás Aktív témák

  • bubuska10

    senior tag

    Sziasztok. Új PS5 tulajdonos vagyok! :)

    Jelenleg azonban még sok mindenre nem tudom használni. Ugye pár napja írtam is itt egy kérdést, h mit lehet kezdeni, ha Digital Edition géped van, valaki meg lemezes játékot ajándékoz neked... :D (Utólag is köszi a választ!)

    Nos, az a helyzet, h nincs még játékom, de nem is vagyok nagy gamer, cserébe nem is értek hozzá. :D Nincs még PS Plus előfizetésem sem. Ezügyben lenne - egyelőre - két fő kérdésem, aminek nem tudtam utánajárni:

    - Ha nem vagy nagy gamer, a Plus-on belül elég-e az Essential csomag? Az Essentialon és az Extra-n gondolkozok. Csak sportos és autós játékok érdekelnek, sztem évente ilyen 3 játékot ha vennék. Bocsi, de ilyen tetris-ekért meg primitív, ugrabugrálós/zombi ölősökért nem szeretnék többet fizetni havi szinten... :D

    - A barátom (akinek PS4-e van) mondta, h meg tudja velem osztani a profilját, és tudok olyan játékokkal játszani, ami neki megvan a "könyvtárába". :F :D Nem igazán értem. Ez azt jelenti, h az ő PS4-es profiljával kell belépnünk majd a PS5-ös gépemen? Ezt nem figyelik, nem lesz belőle baj, vagy bann vagy ilyesmi, h más profilját használod? Ha nincs még PS Plus előfizud, de neki meg van, akkor lehet online játszani az ő profiljával? És játszhattok-e egyszerre egy profilon ketten (pl. mi van akkor, ha ő éppen játszik a PS4-es profiljával és én is elindítok valamit PS5-ön)?

    Köszi a segítséget - kár h ilyen fogalmatlan vagyok még az elején... :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák