-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
HDD-k sebességét leginkább (lesarkítva):
-tányérok fejek száma (Minél kevesebb annál jobb.)
-fordulatszám (Minél nagyobb annál jobb.)
-adatsűrűség (Tárkapacitás, minél nagyobb annál gyorsabb.)Legkevésbé befolyásoló tényező: csatoló felület PATA/SATA-1,2,3,
és végül de nem utolsó sorban a betöltő tár méret cache.
SSHD-któl tekintsünk el, az más tészta.Nyilván legnagyobb kapacitású merevlemeznek lesz legnagyobb betöltőtára, és legmodernebb csatolófelülete. Amiből az következik hogy az újabb gyorsabb is lesz. (Nagy valószínűséggel.)
De kettő hasonló paraméterekkel rendelkező HDD esetén betöltőtár mérete szinte semmit nem változtat.
Ha nem hiszed járj utána.(#64405) Tuomas
Amazonra?"Mezei" magyar kártyát elfogadja minden további nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
VirDan
aktív tag
válasz gyuromoj #64409 üzenetére
Nem vagyok valami nagy trófeás,szimplán csak végigvittem a részeket. Tetszett a game, főleg a 2. és 3. rész lett igazán hangulatos
Kíváncsi leszek az assassin's creed syndicate-re... Előrendeltem... Aztán lehet nagy baklövést követtem el már most láttam szép kis bug videókat a game-ből..
[ Szerkesztve ]
The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
boost
addikt
Ugye senki nem felejtette el, hogy ma este 8túl van a Dark Souls 3 zárt béta?
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!kb mennyi jatek ido van unchatedben normal modon jatszva az osszes reszt?
-
fityere
senior tag
Nem tudom volt e de itt a Ratchet & Clank Official Trailer
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
LeventeV
senior tag
Koszonom a valaszokat a HDD-al kapcsolatosan.
7200 rpm-es hdd-ot nem vennek konzolba az az igazsag. Nem hoz annyit a konyhara mint amennyivel hangosabb es melegebb lenne szerintem. Ez igaz a cache-re is. Bar nem ismerem a telepitett jatekok allomanyrendazeret de szerintem a nagyobb cache sem hoz epp akkora sebessegnovekedest, az inkabb operacios rendszerek eseteben jobb.Van az IGN-nek egy cikke amelyben egy HGST 7k1000-et hasonlitanak ossze a standard Ps4 HDD-al es sem a 7200 rpm sem a 32 mb cache nem hoz akkora sebessegnovekedest, par masodpercet csak.
Meg delelott feltettem a kerdest a HDD topikban is de meg nem kaptam valaszt.
-
boost
addikt
Fantasztikus játék ez a Dark Souls 3, de továbbra is piszok nehéz a széria. De legalább gyönyörű.
Mindenesetre rajtam kifog a béta, elég keményen. Holnap még egyszer nekifutok, aztán ha értékelhető távolságba sikerül eljutnom, akkor lehet, hogy beszerzem a második részt.
Ripper03: nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
válasz TazLeacher #64387 üzenetére
Tudom, hogy nincs. Csak mikor nekiálltam gyűjteni a trófeákat nem vettem észre hogy nincs. Azt hittem minden játéknak alap. Kiderült hogy nem.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Sehir
újonc
Sziasztok!
Tudtok jelenleg olyan üzletet / webshopot, ahol kedvezményesen lehetne PS4+ TV-t venni (nem PS TV-t)?
Esetleg valahol el lehet csípni nagyobb PS4 akciót?
Köszi!
-
boost
addikt
Minecraft Story Mode-ra, az új Teltale játékra indítok egy Twitch Streamet. Csak a játék, semmi rádumálás, akit érdekel, hogy milyen a játék.
[ Szerkesztve ]
-
VirDan
aktív tag
Az új szériás CUH-1216A gépben cseréltem le a gyári (HGST Z5K500) vinyót, egy Seagate 500GB SSHD-ra.
Tapasztalatom az, hogy a töltési idő valóban lecsökkent kereken 3mp-el.
Az előttem írt véleményt is erősítem, akkor hasznos, ha 2-3 játékkal játszol egyszerre, hátránya nincs.The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
addikt
-
ForRedGlory
félisten
Aki jatszik a Witcher 3-al, annak mi a velemenye az 1.10 -es patchrol?
Letezik, hogy csak en erzem iszonyatosan darabosnak, ha mozgatom a kamerat? Normal elore haladasnal teljesen okes, de ha forgatom a kamerat, kis tulzassal meg lehet szamolni a kepkockakat. Nem egeszen ertem, 1.10 elott ez nem volt ilyen furcsa.
-
A`rpi
addikt
válasz gyuribácsi88 #64431 üzenetére
Jól mondja különben, a "biblia" (PS4 összefoglaló) szent és sérthetetlen.
-
Scholes9
nagyúr
válasz LeventeV #64419 üzenetére
Jó meglátás én is hasonlóan gondolom. 7200-as melegebb és hangosabb is. Nekem 1 terrás WD Red noti vinyó van, de alig van hangja és alig melegszik. Nem volt olcsó de Megérte. Ha belemegy PS-be akkor remek vétel lehet hosszútávra.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
marilllyo
veterán
válasz ForRedGlory #64432 üzenetére
Szerintem sokkal smooth-abb. Sőt szerintem a motion blur-on is emeltek. Jobb lett sokkal. Nézz rá egy yt videóra.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz PandaMonium #64436 üzenetére
Velenben lehet a legjobban látni. Tisztán emlékszem, hogy ott ha vihar volt durván akadt. Most semmi. Furcsállanám, ha nem egyforma lenne mindenkinél... Lehetséges?
-
Wlac
Ármester
válasz ForRedGlory #64432 üzenetére
Nem játszottam a korábbi verziókkal, de én semmi akadást nem látok 1.10 alatt.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
krx21
nagyúr
válasz Scholes9 #64434 üzenetére
Azért egy 7200-as hdd hangjától és hőmérsékletétől nem kell félni... Én is azt vettem volna, ha találok megfelelőt! Sajnos nem volt... A lényeg a gyári helyett csak jobbat lehet kapni, max. ugyan olyat...
Meg az is tény, hogy általában sima játék betöltéseknél, csak marginális sebesség különbségek vannak, tehát inkább akkor már a méret számítson. Aki jó nagyot akkar venni ajánlom:SAMSUNG Spinpoint M9T 2TB, talán most az egyetlen 2Tb-os hdd ami belemegy és lehet kapni... -
boost
addikt
Tegnap nekiálltam a héten megjelent új Minecraft játéknak, a Story Mode-nak.
Felvettem twitch-re az első 40 percet. Szerintem érdekes volt. Köszi mind a 4 nézőnek a türelmet. Én a nem beszélek bele közvetítést szeretem, tehát csak a sima játékot közvetítem, engem nem hallotok.
Akit érdekel, itt megnézheti: http://www.twitch.tv/szgergely/v/20994110
Este, 10 után innen folytatom, akit érdekelne a játékmenet. Látszólag ez is olyan játék, amit bőven elég végignézni, sokmindenről nem marad le az ember, ha nem maga játssza.
-
marilllyo
veterán
Soha ne ültessétek le a barátnőtöket a Super Meat boy elé. "Csak még ezt a pályát...na csak még ezt és mehetünk aludni"...Lerongyolta az "X" gombot a DS-en...és a végén már féltettem az új TV-met, hogy keresztül dobja rajta.
-
WaterWawe
őstag
Jó lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest