-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz Jhonny06 #63400 üzenetére
Max, annyira faék egyszerűségű, mint más játék... Szerintem meg eleve kiválóan van egyensúlyozva a kisebb logikai és kaland elemek a lövöldözések között... Az tény, hogy nincs benne sok fegyver, de nekem nem is hiányzik... Az elmúlt 8 évben én nem érzek sok játékmenetbeli fejlődést ehhez képest, attól hogy 30 fegyver van és kraftolni kell mint egy állat, nem helyettesíti a hangulatot, legalábbis nálam... Vagy te mire gondolsz?
-
-
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Tegnaptól PS4 tulajjá fokoztam elő magamat, ma összeraktam meg minden, és lenne kapásból pár kérdésem, beraktam Driveclubot, elkezdte telepíteni, kb 3 órát ír a 12GB-hoz, 20 perce 1,3GB-nál jár, ez a sebesség normális(1200as széria)?
Másik kérdésem ez a régió lenne, ahogy olvasgattam, ha van egy magyarként regisztrált accountom, akkor a 2es régiós játékokat válasszam, vagy ezt a HUN / UK féle dolgot, store-ból is választhatók ezek közül, a lényeg, hogy ne 1-es vagy US legyen, jól értelmezem?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv.:
BandiMivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
törölt tag
Sziasztok,
Van már valami hír arról hogy PS4-en lehet játszani a régebbi PS3-mas játékokat? Láttam ikszboxéknál készülnek valamire, remélem itt is.
-
Jhonny06
veterán
Igazából nehéz megfogalmazni, de tényleg semmi lehetőséged nincs a játékban, csak mész előre. Még az is le van szabályozva, hogy melyik sziklára kapaszkodhatsz fel meg ilyenek. Mondjuk eleve nagyon kevés ilyen játék van a piacon, tehát nem lehet azt mondani, hogy ehhez képest nincs ma se fejlődés. Ettől függetlenül jó, de én tényleg nagyon "egyszerűnek" érzem.
glspeter1: Kód szerintem csak a korábbi letöltéshez kellett, mostmár mindenkinek elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Fortian
tag
Sziasztok!
Be szeretnék lépni én is a PS4 tulajdonosok körébe (első konzolom) és tanácsot kérnék a vásárlással kapcsolatban: Hol érdemes megvenni? Megbízhatóság esetleg garanciánál nem kötekednek..stb
Elsőre euronics,platinumshop,konzolvilág boltokat nézegettem. Vélemény, esetleg máshol. Budapesten lakom jelenlegKöszönöm a segítségeteket!
-
hakos1987
őstag
válasz -Bandi- #63404 üzenetére
Igen, normális, sajnos elég lassan tölti le a szerverről a frissítéseket.
Jól értelmezed, 2-es régiókódú EU-s játékokat keress!
Fortian: Nemrég vásároltam INNEN gépet, itt volt a legolcsóbb, gyári garit adtak és korrektek voltak. Őket tudom még ajánlani, ha az ár is számít, mert egyébként nincs a hivatalos Sony partnerek listájában.
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
pomk
őstag
Tegnap du. vettem észre, hogy a Destiny - Taken King bekerült a játéklistámba annak ellenére, hogy meg sem vettem. Rámentem és ugyanúgy felajánlotta a megávásrálást ill. a demo letöltését.
De ha nem vettem meg, mit keres a kezdőképernyőn a játéklistában? Hogy került oda? -
addikt
válasz hakos1987 #63410 üzenetére
Tegnap 2 óra alatt leszedte nekem a 44 gigás UC collection-t
Pomk;;az az illuminati, kemtrélt pisáló gyíkemberei rakták oda
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
hakos1987
őstag
nemrég írták páran, ez ilyen gerillamarketing.... ki lehet törölni egyébként.
gyuribácsi88: Nekem is begyorsult mostanában a letöltés a szerverekről. Amúgy nagyon jól működik, hogy ha bemész a download menüben, ott látod az aktuális letöltéseket és megállítod majd folytatod... Valóban sokat gyorsít rajta!
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Nescafé
őstag
üdv
sony z3 -al össze volt párositva kar, de le lett választva, rendesen a karral most meg nem tudom bekapcsolni a ps4-et , mi a teendő?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Nescafé
őstag
-
PandaMonium
őstag
válasz Jhonny06 #63406 üzenetére
Ilyen szempontból a Last of Us is "egyszerű" mint a bot, meg lineáris. Talán az azért érződik változatosabbnak egy kicsit mert ott van lehetőség lopakodni és elkerülni a balhét, amíg az Uncharted-ben az esetek 90%-ában konfrontáció van. Én azt mondanám, hogy akinek a TLoU bejött annak ez is be fog.
What I cannot create, I do not understand
-
biceps
tag
válasz Fortian #63407 üzenetére
Ha tutira akarsz menni megbízhatóság és garancia kapcsán akkor Media Markt. Ott még lehet kérni egyéb garanciát és biztosítást is. Magyarországi hivatalos forgalmazó. Az enyém onnan van. Árban nem biztos hogy jobban jársz a konzolboltokkal szemben.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: BulldozerHUN
-
addikt
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
PandaMonium
őstag
válasz gyuribácsi88 #63421 üzenetére
720p 60fps vs 900p nem-egészen-60fps... Igazi next-gen feeling.
What I cannot create, I do not understand
-
cyberkind
félisten
-
Tuomas
addikt
-
Rigormortiis
veterán
Az milyen már, hogy a bf4+hardline bundle olcsóbb, mint a hardline standard edition önmagában Meg is vettem, 6700at megér a hárdlány.
A Destiny is pörög, már 23as vagyok, kíváncsi vagyok az endgame contentre, de elég gáznak tűnik, hogy raidekre nincs matchmaking, hanem úgy kell összevadászni az embereket.
Mindezek mellett viszont mg mindig a shadow warrior köt le legjobban. Hihetetlen, mennyire fasza játék, és mennyire pici figyelmet kap (azt nem mondom, hogy alulértkelt, mert a legtöbb tesztben magasztalták, én is az ow-s bemutató miatt vettem meg).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
tepenzed
őstag
válasz Rigormortiis #63427 üzenetére
rohadtul beb4szna ha raidre vagy nightfallokra matchmaking lenne ott aztán lépkednének ki az emberek percenként
-
-
barack1997
senior tag
Na közbe kicsit megint kiidegelt a játék, de levezetem egy kis robogó szereléssel. A 15-16-os Chapter körül kezd megint monoton lenni, szerintem este végig sikerül vinni. Még lehet a 2-nek is nekiugrok.
-
gyuromoj
veterán
US store-ból mikortól tölthető a SW B béta?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Scholes9
nagyúr
-
Nayrobi
őstag
Én sok jót hallottam a Shadow Warriorról, meg az eredetivel nagyon sokat játszottam, így megvettem dobozosan, de a 3. fejezetig jutottam el, még adok neki egy esélyt, de sztem inkább eladom. Vannak jó ötletek, de ez nagyon nem jön be
-
delibab
senior tag
Ha nekem meg van a bf4 premium és megveszem ezt a bundle-t, akkor csak annyi történik, hogy 6700 vettem a hardline-t?
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
phgergo
aktív tag
Haa kijatszottam a storet igy ido elott jatszhato a Battlefront vicc akkor mar 2 napja tolhattam volna...
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
vonSux
őstag
válasz banana_joe #63439 üzenetére
Beírt egy számsort a megfelelő helyre.
-
phgergo
aktív tag
válasz vonSux #63440 üzenetére
Nem. Egyszeru Sony baki. Igy jatszhato barmilyen beta ido elott ha bejelentik.... Party chatben elmagyarazom. Battlefront a party neve, gyertek. ( funk3nman_)
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
RunnyJuggler
aktív tag
PS store-on még nem találtam, de netes felületről már lehet tölteni a battlefrontot: itt
Szerk.: Nekem mondjuk befagy ott, hogy waiting a netes felület, és nem csinál a ps semmit. De másoknak már tölti...
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz RunnyJuggler #63442 üzenetére
Ez már elég. "Buy" berakja Library-ba és már tölthető. Én már töltöm!
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
gunszt
tag
válasz RunnyJuggler #63442 üzenetére
Nagyon köszi! Már nekem is tölti ezen keresztül, direkt restbe hagytam a gépet hogy melóból már eltudjam kezdeni húzni
-
marilllyo
veterán
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest