- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
XBOX-ot akartam venni, de meggondoltam magam, mert sokan ajánlották inkább ezt.
Ti hol vennétek most? Nem számít hogy milyen játék jár hozzá, nem is igazán fontos hogy legyen. Csak lehessen részletre venni és megbízható legyen a bolt.Köszi.
-
törölt tag
Sziasztok,
Pár perce vettem meg a TV-t, most jön a PS4, de nem tudom kiválasztani, hogy melyik játékkal érné meg a legjobban. Valami olyat szeretnék, amivel azért egy pár napig kihúznám, mert kitudja mikor veszek újat.
Far Cry 4 nagyon tetszik, de nem tudom mennyi idő alatt lehet kivégezni.
-
törölt tag
válasz Gebriel #50555 üzenetére
"Nem számít hogy milyen játék jár hozzá, nem is igazán fontos hogy legyen."
Olvashatnál is, ha már egyszer betudod linkelni. Azt írtam, hogy nem fontos hogy legyen. Egy szóval sem említettem sehol hogy nem kell. Tehát az az opció nem is értem hogy merült fel benned.
Viszont ezzel a hsz.-eddel egyáltalán nem lettem előrébb. Nem is értem milyen megfontolásból írtad.
-
törölt tag
Sziasztok,
PS4-hez lehet USB-n billentyűzetet csatlakoztatni?
-
törölt tag
Eredeti játékot csak lemezen, vagy Store-on keresztül lehet venni? Nincs valami hely, mint a GMG PC-re vagy valami?
-
törölt tag
Sziasztok,
Van valami webshop ahol szoktak akciók lenni a játékokra?
Most vennèm a második játékomat, de nem ismerek egy helyet sem. -
törölt tag
Sziasztok,
Far Cry 4-nek hamarosan vége, még megcsinálom a mellékküldetéseket, aztán valami más játék kellene.
Tudnátok ajánlani valamit? Olyat keresek, amivel jó sokáig el lehet szöszölni.
Witcher 3 lesz majd később.GTA V jó, ha nem tervezek online játszani?
-
törölt tag
Most ismerkedem a PS Plus-sal. Nem biztos hogy értem.
Tehát ez arra jó hogy;
- Csak így tudok multizni?
- minden hónapban kapok ingyen játékokat és leárazásokat?
- Barátaimnak "kölcsön tudom adni" a játékaimat és együtt jàtszani? (share play)És ez csak évi 15k?
Kihagytam valamit?
-
törölt tag
Nektek hogy van elhelyezve a gép?
Nekem eddig egy asztalon volt a TV és a monitor között, de észrevettem, hogy alig pár óra Far Cry 4 eléggé megizzasztotta és pár percenként nagyon felpörgött a venti. Hangosabb volt mint a játék.
Persze az asztalnak azon része ahová fújta a levegőt elég forró volt, tehát most megpróbálom, hogy az asztal szélére rakom, hogy szabadon legyen a venti.
Bár előtte eddig sem volt semmi egy méteres körzetben.Remélem így már jó lesz, mert jelenleg nem teljesen igaz a "nagyon halk/alig van hangja" szöveg.
-
-
-
törölt tag
válasz ImpersonatoR #51856 üzenetére
Több.
-
törölt tag
Mit is kell csinálni, hogy ne legyen tetű lassú a letöltés? Olvastam itt róla, de nem gondoltam hogy velem is előfordulhat. Wifi-n is próbáltam, most kábelen van jelenleg, de 7 Gigára 26 órát ír.
-
törölt tag
Maestro kártyával nem lehet PS+-t venni, vagy csak éppen nem működik valami? PayPal-t sem fogadja el.
-
törölt tag
Tudna valaki olyan helyet mondani, ahol tudnék venni PS+-t Maestro kártyával?
Pl. G2a.com de nem tudom mennyire megbízható.
Olyan kellene, ahol csak fizetek és digitálisan kapom a kódot.
-
törölt tag
Sziasztok,
2 hétre megyünk a céggel Németországba, szerintetek kibírná az utat a PS? Persze nem lenne bedobva a csomagtartóba, hanem viszonylag jó körülmények közt telne az utaztatása.
Rázkódás ugye Magyarországon kívül már nem igen van, inkább a meleg miatt aggódom. 10-11 óra szokott lenni az út általában.
Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Amikor megvettem a PS-t, találtam egy weboldalt, (vagy ti linkeltétek itt) ahol ki voltak írva, hogy milyen játékok fognak megjelenni és mikor. Tudja valaki, melyik volt ez?
-
törölt tag
Valami bug miatt nem lett vége a PS+-nak, irtam a supportnak, nehogy valami bajom legyen belőle. Erre elvették szó nélkül. Reménykedtem, hogy amiért ilyen jófej vagyok, kapok valami jutalmat, vagy valami. De semmi.
-
törölt tag
Valaki aki játszik/játszott az Assassin's Creed Black Flag-gel, tudna válaszolni pár kérdésre?
- Miért ilyen olcsó? Ugye a legtobb PS játék 18-20k körül mozog, ez most ~13k konzolokszervize-n.
- Megéri megvenni?
- Kb. hány óráig köt le? Vannak mellékküldetések, vagy valami amit lehet csinálni ha esetleg a story-t unom stb?
- Mi ez a jegyzettömb amit adnak a játékhoz? Valaki kapott ilyet?Köszi
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz barack1997 #63101 üzenetére
Hogy-hogy? Ez elvileg live. Bár hang nincs még... Azt írták chaten, hogy Twitchen jó de én nem szeretem.
-
törölt tag
Sziasztok,
Van már valami hír arról hogy PS4-en lehet játszani a régebbi PS3-mas játékokat? Láttam ikszboxéknál készülnek valamire, remélem itt is.
-
törölt tag
Eh... Egyetlen játékot akartam megvenni idén; Fallout 4. Erre jön a NFS, amit nagyon kipróbálnék, itt az új Assassin's Creed és még a Witcher-t meg sem vettem... (Amiért az egész PS-t vettem igazából...)
-
törölt tag
@marilllyo, szgergely
Igen, jó ötlet amit írtatok, de kicsit szomorú belegondolni, hogy közel 60k-t költenék játékra 3 hónap alatt. Mondhatnám akkor a főnöknek hogy a fizetésemből 20k-t alapból valamelyik webshopnak utaljon az elkövetkezendő 3 hónapban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz neato3loco #65117 üzenetére
Jaaa, én sajnos használtan nem veszek játékot. Főleg nem ilyet, ami kedvenc és úgysem adnám el később.
-
törölt tag
@perge666, neato3loco
Azér' mert úgy nincs meg az élmény hogy az enyém és én vettem. Nekem ez olyan, hogy pl. telefont sem és semmilyen műszaki cikket nem veszek használtan. Digitálisan is csak azokat a játékokat veszem meg, amik nem kedvencek. Half Life, Elder Scrolls, Fallout, összes megvan dobozosan és nem használtan vettem.
Azt meg ne mondja nekem senki, hogy mindenki annyira vigyáz a lemezekre és tokokra, mint én. Egyszer voltam haveromnál és az Orange Box dobozával ölt meg egy pókot a falon...
Az én játékaim pedig üvegkalitkában vannak ahová még a por sem jut be.
-
törölt tag
Sziasztok,
Ma megyek a Media Markt-ba és venni szeretnék egy autós játékot, aminek jó a grafikája és sokáig lefoglal, lehetőleg sok autóval.
Mit ajánlanátok?
1 szavazat már van az új Need for Speedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Renault, Dacia topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest