-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
biceps
tag
Sziasztok!
PS4 vásárlása előtt állok. És lenne pár kérdésem felétek kedves fórumtársak.
Sok helyen látok különböző áron PS4 alapgépeket. Kérdésem az lenne, hogy a konzolok rendelkeznek-e régiókóddal. Ha igen, más nem Magyarországra szánt régiókóddal rendelkező PS4 garanciális javítását a magyarországi hivatalos Sony szervíz vállalja? Ehhez kapcsolódva a másik kérdésem pedig az lenne, hogy azért olcsóbb egyes helyeken a PS4, mert esetleg az szürkeimportos?PSN ID: BulldozerHUN
-
biceps
tag
Sziasztok!
Tegnap lepett meg a kedvesem egy fehér PS4-el. Nagyon örültem neki!
Beállítottam nagyából. Kérdésem az lenne, hogy van olyan aki még mindig telefontöltővel tölti a joy-t? Problémamentesen megy azóta is?
Egyenlőre még nem akarom rest módba tenni a gépet, és töltő dokkoló szerűséget se akarok venni a joy-nak, ezért gondoltam én is erre a telefontöltős megoldásra. Szerintem gyorsnak és hatékonynak tűnik.Üdv!
PSN ID: BulldozerHUN
-
biceps
tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
Sajna azért nem tudom játék közben tölteni a joy-t, mert messze van a konzol (közelebb nem tudom tenni) ahonnan játszani fogok. Max ha vennék egy hosszú usb kábelt. A rest mód még várat. Most rádugtam egy sony xperia z2 compact töltőjére.
Eddig nagyon tetszik a konzol. Hétvégén ahogy van időm nyúzom, hogy a 3 napon belül ha észreveszek valami rendellenességet akkor irány a bolt.Jó szórakozást Mindenkinek!
-
biceps
tag
válasz chelseafan94 #48858 üzenetére
chelseafan94: Én is pár hete játszok a GTAV-el. Story módban olyan 60%-nál járok. Multiba még nem nagyon tevékenykedtem (csináltam egy karaktert, nyomtam egy versenyt). De felvehetsz engem is esténként és hétvégente szoktam általában fent lenni. PSN ID-m: BulldozerHUN
Neoteric: Felveszlek téged ha nem gond!
ui.: Aki játszik még, felvehet bátran!
-
biceps
tag
válasz Jackie_Chan #49014 üzenetére
Én vasárnap próbáltam ki és nekem is beszaggatot látványosan, de főként átvezető videóknál. Én is egyből néztem, hogy tölt-e valamit a ps, de nem ment semmi. Aztán gép kikapcs később, estefele megpróbáltam újból és nem volt több szaggatás.
-
biceps
tag
válasz bandi0000 #51684 üzenetére
Szerintem sokan túlzásokba esnek pl: olyan hangos, mint egy porszívó. De akinek ilyen hangos csinálni kéne róla egy videot, hogy oda teszi a porszívót bekapcsolja 20 másodpercre, majd ki és utána bekapcsolja a ps-t (vagy fordítva). Ossza meg velünk az eredményt, engem érdekel.
-
biceps
tag
válasz Fortian #63407 üzenetére
Ha tutira akarsz menni megbízhatóság és garancia kapcsán akkor Media Markt. Ott még lehet kérni egyéb garanciát és biztosítást is. Magyarországi hivatalos forgalmazó. Az enyém onnan van. Árban nem biztos hogy jobban jársz a konzolboltokkal szemben.
[ Szerkesztve ]
-
biceps
tag
Szevasztok!
Aki esetleg most akarja megvenni a Witcher 3-at, a Media Markt-ban 2015. október 23-ig 14.999 HUF ingyenes szállítással.
Szép napot!
-
biceps
tag
Valaki járt már úgy, hogy rest módból nem akart visszaállni a rendszer? Tegnap mikor volt a frissítés, akkor letöltéskor rest módba tettem, majd kb két óra múlva, mikor be akartam kapcsolni, akkor a folyamatosan világító naracssárga színű világítás pulzálva kezdett el villogni., de a rendszer nem akart felállni. Mit lehet ilyenkor tenni? Én úgy oldottam meg, hogy áramtalanítottam, de nem hiszem, hogy ez a megfelelő megoldás rá. Ötlet?
-
biceps
tag
válasz neato3loco #64977 üzenetére
Én kb 3. hónapja vettem TLOU-t és amikor eljutottam a kerülgetős részekhez azóta pihen. Persze mindig ott van a fejemben, hogy azt is be kéne fejezni, de akad másik játék amibe belekezdek és halasztódik. De mindenképp végig akarom vinni, mert tetszik az egész úgy ahogy van.
-
biceps
tag
Én látok logikát abban amit mondasz. Elvileg úgy ahogy nem adhatod el a profilod, úgy az sem megengedett hogy másnak megadod a jelszavadat. Mindenki csak a saját profiljaba léphet be a máséba nem. Így ez a dolog tényleg úgy lehet, ha valaki átmegy a haverjahoz és be akar jelentkezni az ő gépén, akkor azt megtudja tenni.
[ Szerkesztve ]
-
biceps
tag
válasz marilllyo #68697 üzenetére
Igen, ingyenes!
Ja bocsi elnéztem, nem tudom.
Én anno a Driveclubot PS+edition formájában vettem meg 6000Huf-ért. Abban is ingyen adják azt amit írsz, viszont te gondolom az ingyenes verziójú PS+-os változatra gondolsz. Azt nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
biceps
tag
Hali!
Aki esetleg nem tudja az [Until Dawn] az iponnál 7272 Ft.PSN ID: BulldozerHUN
-
biceps
tag
válasz heihachi #70727 üzenetére
Akkor kimaradtam egy felejthetetlen versenyből. Mennék szívesen, mert fent is voltam, csak közben mást is csinálok itthon és a multit nem lehet pause-olni.
Valaki a my event segítségével próbált már valamit szervezni? Mennyire működőképes? Lehet ki kéne próbálni.PSN ID: BulldozerHUN
-
biceps
tag
BUÉK minden kedves fórumtársnak! Köszönöm a sok hasznos információt és a Topikgazda kiemelkedő munkáját!!! BUÉK!
-
biceps
tag
válasz dollarZ18 #73663 üzenetére
Én nem a megjelenés napján vettem meg, hanem most nyáron. A javítások után nekem tetszett. Végigvittem. Ha egy játékban nem vagy biztos, akkor vedd meg lemezesem. Az AC Unity-t használtan 6-7 körül ki lehet fogni. Ha nem tetszik tovább adod.
Aki meg a megjelenés napján vette meg teljes áron, az sose fogja az Ubisoftnak megbocsátani, akár milyen patch-et is adnak hozzá. Valahol érthető is.
[ Szerkesztve ]
-
biceps
tag
Hali!
A Helldivers-hez keresek emberkéket coop-ra.
Egyébként ez tipikusan az a játék ami látszatra nem különösebben tűnik szórakoztatónak, de kipróbálás után egész jó. Ilyen 1-1 órára lekötős játék. Ajánlom, pláne ingyen!
Ha érdekel valakit vegyen fel és csapassuk.PSN ID: BulldozerHUN
-
biceps
tag
válasz james001 #76995 üzenetére
Igen nálam is lelépked. Viszont ezt a játékot nem is fanatikus gamereknek készült, hanem ilyen kis könnyed kikapcsolódásnak való inkább. Egy-másfél óránál többet én se nagyon tudok előtte maradni. Viszont néhanapján egy kis mókázásra 2-3-4 fős csapatban jó lehet. Egyedül hamar unalmassá válik. Én public-ban szoktam csak tolni, csak hát ismeretlenekkel játszani nem az igazi. Nincs összejátszás, fedezés stb.
De ahogy írod ez a ledobálás bosszantó tud lenni. Szerintem 1-2 hónapig el-el szórakozok vele aztán ennyi.PSN ID: BulldozerHUN
-
biceps
tag
válasz Sirandrish #77266 üzenetére
Igen újra lehet játszani. Ki lehet választani honnan akarod folytatni.
-
biceps
tag
Sziasztok!
Valaki tud olyan kormányt mondani ami kompatibilis ps4-el és xbox one-nal is? Vagy csak cronusmax féle átalakítóval lehet mókolni?PSN ID: BulldozerHUN
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest