-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RunnyJuggler
aktív tag
-
addikt
-
N@idia
őstag
-
-
RunnyJuggler
aktív tag
Vegre valamj hasznos alkalmazas jatekhoz. Tetszik, hogy miutan osszegyujtottel egy csomo cuccot be lehet kuldeni a jatekba, mint egy supply drop, szerintem egesz otletes.
Meg ahogy nezem egesz jo fegyvereket is lehet vele szerezni, nemcsak craft kellekeketJa es kulon piros pont, hogy nem lehet penzert elonyoket venni, vagy legalabbis en meg nem lattam.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Az elején volt, akkor a küldetés után se akarta megadni a megszerzett tárgyakat + pénzt, de ma megcsináltam vagy 10 küldetést és nem volt hiba, a PS indításakor is azonnal kiírta, hogy vannak felveheto tárgyak. Szóval elsore nekem is nagyon gáznak tunt, de most többé-kevésbé használható.
-
addikt
-
Tegla80
addikt
Nem tudod.....ez magyar ps+ es csak HU accra jo.....
Ha nincs meg plus od,akkor azt dontsd el,h hol kezdesz bele,mert utana mar fixen az kell legyel ahoz,h induljanak az ingyen kapott gammak.Ha kovi evben megis valtanal es US accra vennel plus-t,akkor bukod azt amit addig a magyaron kaptal.(nem indul,mig nem hosszabitod meg a HU accon a plus-t. )Sony® & PlayStation®
-
gunszt
tag
Én még nem vagyok teljesen járatos benne de amiben biztos vagyok, mert nekem van alaszkai us, meg egy hun accom:
Lemezes játékot minden accon tudsz használni, nekem gta5 bundle van, és megy a játék mindkét accon, annyi hogy ugye a mentések külön vannak. Szóval lemezes/használt játékot minden accon tudsz tolni.
Az a music unlimited meg video unlimited azért van mert us accon alapból kapod azokat a szolgáltatásokat, sony zene/video tár promózás, de amúgy mindjárt bezár a music store és egybe lesz fonva spotifyal ami király lesz nagyon.
Akármelyik accodra veheted a psPlust, de elvileg úgy van hogy ha mondjuk a játékot magyar storeban veszed, de késöbb veszel hozzá még dlct us storeból akkor nem fogod tudni használni valamiért, bár nekem pl bf4 premiumom van us storeból, mindkét acc primarynak van beállítva a ps4en és megy a bf4 premium a magyar accomon is...
A magyar store is jó mert ott más akciók vannak, karácsonykor voltak jók, meg most is az Alien Isolation 7k körül van... us storeban meg fulláras 59$
-
Tatyla
őstag
Ha nem osztott az accod mindkettőt beállítod primaryre és tudsz játszani mindkét accal minden feltétel nélkül és elég az egyikre plusz mert az is osztodik...
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Vasy09
őstag
Csak arra kell majd még figyelned, hogy ha pl itthoni lemezes lesz a The Order, akkor ahhoz csak a magyar store-ból tudod leszedni a dlc-ket majd, az US-ből nem fogja engedni. Nekem FarCry 4-gyel volt ilyen, hogy ugye én azzal vettem a gépet, és kaptam hozzá egy dlc-t is, viszont nekem is az US profilom a fő, azt használom, azonban azzal nem tudtam aktiválni a dlc-t, csak a magyar profillal.
Gamertag: Vasy09
-
Vasy09
őstag
Igen megy a paypal, de csak USA profilos! A gyakorlatban ezt úgy tudod kivitelezni, hogy csinálsz egy amerikai paypal fiókot is, amire a magyar paypaloddal utalod át a cash-t! Vagy egyéb netes oldalakon veszel feltöltőkártyákat! Mondjuk itt az oldalon is találsz megbízható embereket!
Gamertag: Vasy09
-
Madwe
nagyúr
Usa paypalhoz nem rendelhetsz magyar kártyát, mert nem fogadja el, tapasztalat. Magyar paypalhoz rendeld a kártyát, s egy kártya nélküli usa paypalra utalj, s onnan a psnre. Amugy amazonnal jobban jársz, olcsóbb s egyszerübb, usa paypalt csak akkor érdemes, ha amazon nem opció (mert mondjuk maestro kártyád van)
-
Kakaduku
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest