Új hozzászólás Aktív témák

  • aizen92

    addikt

    válasz RunnyJuggler #44105 üzenetére

    Akkor jön egy hint: interaktív film, QTE war (MASSZÍV QTE, a legjobb és a legidegesítőbb fajta keveréke) , szögegyenes pályák( szobák sorozata ).
    DE egyik legszebb PS3 grafika, 10/10 karakterek és színészi munka!,egy közepes filmnél jobb story, + "24" féle ending, átlag ~10 (max 12 )óra játékhosszúság. Mégis az egyik legjobb cím ps3-ra, kinek melyik nyugati cím után. ( mondjuk aki minden egyes zugot felkutat és kóvályog, annak 20+ óra, de ez Ordernél ugyanúgy érzékelhető lesz ez a jelenség )

    Orderben teljesül majd gondolom én, az interaktív film QTE war és a szögegyenes pályák. Grafika az jelenlegi legszebb lesz ( szobák sorozata feltétel miatt ). A karakterek pár gameplayvideók és trailerek alapján verni fogják a 9/10-et véleményem szerint. Itt viszont nem lesz teljes befolyásunk a történet alakítására. a gameplay pedig átlagba meg 8-10 óra lesz.
    Annyi különbséget nem látok. Persze az egész sarkított és leegyszerűsített, csak szemléltetni akartam, hogy ezzel lesz meg a PS4 "Beyondja". Ha jól rémlik még mindig, az is megosztó volt rettenet mód annak idején.

    Egyedül amiben nem értek egyet az utolsó sorodban , hogy ha már interaktív film akkor ÉN akarom alakítani a cselekményt és a történet végkifejletét. Na ez talán ami nem lesz benne és ezért fogom kevesebbnek érezni a Beyondnál.
    DE Annyival több lehet mások számára, hogy "VÉGRE" nem egy csajt kell irányítani, "Nem egy idegesítő libával kell végigvinni" stb. stb. Mert ez a Beyondnál szánalmas mód, de előfordult több játékosnál.

    + Ami a még feljebb billentheti a Beyondhoz a mérleg nyelvét, az a viktoriánus londonos steampunkos, félig meddig zombis(inkább Dr. Jekyll és Mr. Hide érzést kelti bennem ) elképesztő hangulat.

    [ Szerkesztve ]

    "The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

Új hozzászólás Aktív témák