- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
-
Tegla80
addikt
Nem tudod.....ez magyar ps+ es csak HU accra jo.....
Ha nincs meg plus od,akkor azt dontsd el,h hol kezdesz bele,mert utana mar fixen az kell legyel ahoz,h induljanak az ingyen kapott gammak.Ha kovi evben megis valtanal es US accra vennel plus-t,akkor bukod azt amit addig a magyaron kaptal.(nem indul,mig nem hosszabitod meg a HU accon a plus-t. )Sony® & PlayStation®
-
pomk
őstag
válasz Tegla80 #43052 üzenetére
Korábban már volt egy PS3-am, akkor is használtam mind a kettő accountot. Most megnéztem, a Sony Entertainment Networkoldalra bejelentkezve mindkét account fő oldalán, a Service Acces Status résznél azt látom, hogy a PSN ki van pipálva. A "T" accounton(ez a magyar), csak a PSN van, viszont a "P"accounton a PSN, Unlimited Video és Unlimited Music is. Ez szerintem azért van így, mert anno mikor vettem a PS3-at, akkor azt magyar boltban vettem 3 hónap PSN előfizetés ajándékkal. Ezt követően váltottam USA accountra a másikkal.
Sub-account sem a "T" accounton nincs, sem a "P"-n. Ha USA PSN kártyát szeretnék vásárolni, akkor tegyem T-t P sub accountjává? Mi szerepe van ennek a sub-accountnak? USA storeban ha jól tudom, több tartalom lesz elérhető. Így érdemesebb az alaszkai, P, accountot használni? Ha oda veszek PSN-t, akkor azt csak arra fogom tudni használni? Van értelme egyáltalán a magyar accountnak, vagy hagyjam és csak a P accounttal foglalkozzak?
A PS4 amit kinéztem egy The Order 1886-os csomagos gép. Van ezeken a játkokon valami régiózár? Ha az USA accountot használom, akkor fogom tudni ezt a játékot használni? Ill. ha a jövőben szeretnék venni lemezes(új vagy használt) játékokat itthon, akkor azokkal fogok tudni játszani alaszkai accounttal?[ Szerkesztve ]
-
gunszt
tag
Én még nem vagyok teljesen járatos benne de amiben biztos vagyok, mert nekem van alaszkai us, meg egy hun accom:
Lemezes játékot minden accon tudsz használni, nekem gta5 bundle van, és megy a játék mindkét accon, annyi hogy ugye a mentések külön vannak. Szóval lemezes/használt játékot minden accon tudsz tolni.
Az a music unlimited meg video unlimited azért van mert us accon alapból kapod azokat a szolgáltatásokat, sony zene/video tár promózás, de amúgy mindjárt bezár a music store és egybe lesz fonva spotifyal ami király lesz nagyon.
Akármelyik accodra veheted a psPlust, de elvileg úgy van hogy ha mondjuk a játékot magyar storeban veszed, de késöbb veszel hozzá még dlct us storeból akkor nem fogod tudni használni valamiért, bár nekem pl bf4 premiumom van us storeból, mindkét acc primarynak van beállítva a ps4en és megy a bf4 premium a magyar accomon is...
A magyar store is jó mert ott más akciók vannak, karácsonykor voltak jók, meg most is az Alien Isolation 7k körül van... us storeban meg fulláras 59$
-
Tatyla
őstag
Ha nem osztott az accod mindkettőt beállítod primaryre és tudsz játszani mindkét accal minden feltétel nélkül és elég az egyikre plusz mert az is osztodik...
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Vasy09
őstag
Csak arra kell majd még figyelned, hogy ha pl itthoni lemezes lesz a The Order, akkor ahhoz csak a magyar store-ból tudod leszedni a dlc-ket majd, az US-ből nem fogja engedni. Nekem FarCry 4-gyel volt ilyen, hogy ugye én azzal vettem a gépet, és kaptam hozzá egy dlc-t is, viszont nekem is az US profilom a fő, azt használom, azonban azzal nem tudtam aktiválni a dlc-t, csak a magyar profillal.
Gamertag: Vasy09
-
pomk
őstag
válasz Tatyla #43055 üzenetére
Akkor az lesz a megoldás, hogy mindkettőt beállítom primary-re.
Valószínűleg a P, alaszkai, accountot fogom használni, a másikat pedig meghagyom a magyar boltból történő vásárlásokra.
Akkor ha jól értem, akkor a PS is osztódik. De az nem lesz gond, hogy mondjuk megveszem ezt a korábban említett 12.000-s, éves, magyar PSN+ 365 card-ot? Fogom tudni ezt használni/aktiválni az USA accounton is? -
david368
aktív tag
Na újra leírom, mert senki nem reagált az előző hozzászólásomra.
Szóval DriveClubban magyar clubbot keresek! Illetve, aki szeretne vegyen fel psn-en : david112193
Köszi -
Gebriel
veterán
Tudja esetleg valaki, hogy a COD AW-ben egy fegyvernél, hogy lehet a strafe medal-t elérni?
-
-
Gebriel
veterán
válasz PandaMonium #43066 üzenetére
Köszönöm.
-
RunnyJuggler
aktív tag
Ketten végigjátszottuk a Dying Light-ot és már csak a temérdek mellékküldetés maradt hátra. Akinek kedve van azokat csinálni vagy csak zombikat gyilkolászni, akkor vegyen fel. Még két embernek van hely! Ma este is játszhatnánk !
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
válasz RunnyJuggler #43068 üzenetére
És az élmény valóban jobb így? Mert akkor én is megvárom a társam, hogy beszerezze addig hozzá sem nyúlok.
-
Garada
őstag
válasz RunnyJuggler #43072 üzenetére
Pont a társaság az ami nálam elég sok játékot életben tart, évek óta amit 1 hét alatt ott is hagytam volna.
-
N@idia
őstag
válasz RunnyJuggler #43072 üzenetére
Ha majd meglesz az összes skill akkor már nem nekünk kell menekülni hanem majd a zombiknak Ma este éjféltől akinek van kedve csatlakozhat hozzánk 2 embernek van hely
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
addikt
-
Tatyla
őstag
válasz RunnyJuggler #43068 üzenetére
Én már new game +-ban vagyok
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
aizen92
addikt
válasz delibab #43077 üzenetére
Most vettem át. Semmi mágia nincs benne valamit leboltolt az edigital a sonyval.
Eladó csávó is kikerekedett szemmel nézett hogy ez így mennyi és gyorsan rendelni is akart magának de elfogyott már.
Vicces szitu volt.Úgyhogy, aki kirakta pár napja a linket annak hatalmas köszönet!
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
haddent
addikt
válasz Tatyla #43078 üzenetére
Hol kell olyat indítani én nem láttam
Hoppá itt egy Shuhei Yoshida (valami Sony fejes) elmondása szerint a franchiseok/folytatásos játékok nem mindig voltak bevételhajhász
kurvák, sőt régebben akár még veszteségesnek is gondolhattak egy folytatást írni. Mióta rájöttek a marketingesek, hogy ez biztos bevétel (hiszen új játék az rizikós és bonyolult és amúgy is agy kéne hozzá), azóta megy ez.
Majd szó szerint beolvasott nekik: minden tisztelettel a fejlesztőknek, Ő utálja az "éviesített" játékokat és azt kívánja, hogy eltűnnének.Részemről pedig minden tisztelet Yoshidának Minden szava szó szerint aranyat ér ebből a nyilatkozatból
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz haddent #43080 üzenetére
Boccs lejárt a szerkesztés és közben annyira jól esik, hogy valami fejes is van aki megmondja a frankót:
mindezt az előzőeket egy Dice konferencián mondta ittewith all due respect to the developers of these franchises, he "hates" annualized releases and wish they didn't happen.
[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
Milyen tvt ajanlanatok PS4hez?(nyilvan filmeznenk rajta es ezen neznenk tvt is) 140cm korul szeretnek venni, arba nem tudom mi eri meg ilyen meretben. De olyan 200-250k korul lenne az idealis.
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Olaszoknál is kint van már pár helyen order... Csak saját felelősségre
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
haddent
addikt
Az, hogy belépőszint az hülyeség, azért ne túlozzunk. Az a baj, hogy 50" -ig szépen arányosan nőnek az árak majd 50" fölött, 55" -től teljesen elszáll és fizeted a "luxus adót". Na most te pont 55" -öt akarsz, nem biztos, hogy 50" -hez képest nagyobb annyival ,hogy megérjen ennyivel (sokkal..) többet. Egy 60-65" nyilván más, az még sokkal drágább de aki ekorrát vesz az nem nézi mennyibe kerül szerintem. Többet között ezért én 50" -et vennék max (az is van), abból pedig Sony KDL50W828B.
Ha 55" kell akkor értelemszerűen ugyanez (legalábbis annyiban, hogy Sony KDL55W8_ _ _), de nagyon komolyan lehúznak 5" ért.HDTVtest.co.uk -án is látod, ugyanaz a minőség
50" Sony KDL50W829 - 670GBP - 275k Ft (ez itthon megmarad 250 alatt azért)
55" Sony KDL55W955B - 1000GBP - 411k Ft
(ennél azért biztos van olcsóbb modell de tényleg kva drága 50" felett, de persze nem lebeszélni akarlak sok sikert)Garada csalódni szubjektív dolog, én tuti nem csalódnék semmilyen új 55" tv -ben mert örülnék neki mint majom a farkának. Ettől még egyáltalán nem biztos hogy objektíven is fasza a cucc
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
-
Elderath
őstag
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós kamerák
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest