Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz GeneraL_XTX #17955 üzenetére

    Companion appban van inFamous profil. Ahoz hogy rátöltsd a fülesre ahoz rá kell kötni kábellel szerintem de lehet a nélkül is megy? mindenesetre utána a 2-es módban azt a profilt tölti be.

    (#17956) szgergely Csakhogy az árvágással érte ezt el: x1 titanfallal (amit ingyen adnak hozzá) 450 dollár mert 50 dollárral lejjebb mentek az árak, ps4 inFamousszal pedig 460 dollár :)

    (#17957) Mister_X csakhogy Titanfalltol várta mindenki a csodát, és igazából sok exklúzív címe nem is maradt bejelentve msnek. Quantum brake valamikor, halo valamikor - semmi info se gameplay se semmi még - és egy tucat érdektelen kinektes ugrabugra... A több országban kezdik árulni dolog meg: már rég kapható ott mindenhol, itthon is megveszi aki akarja, nem is feltétlen tudja hogy itthon nem kapható a mezei user, aki meg vágja tudja hogy nem veszélyes itthon ezt megvenni annak ellenére hogy nem árulják hivatalosan. S mindemellett a 13 országban, ahol árulják mindig van stockon, pedig más országok is onnan szerzik be, ellenben ps4 sok helyen még mot is out of stock... Szerintem nagyon rosszul fest ms szénája, de ennek nem örülök btw - viszont érthető szerintem, meg előre látható volt... Ha így folytatódik és egyre jobban lehagyja sony ms-t akkor már csak abban bízok hogy sony ugyanolyan "rendes" lesz monopol helyzetével kapcsolatban mint anno ps2vel volt ahol ontották a jóságot mindenfelé, nem pedig jelentős konkurencia nélkül megmakacsolja magát... bár talán ps3 kezdeti bukdosása miatt, s mert anyagilag ps4 sokkal fontosabb lesz, nem élnek vissza a vásárlók helyzetével - max annyira hogy nem olcsósítják a gépet, de ez engem már nem érdekel :D

Új hozzászólás Aktív témák