Új hozzászólás Aktív témák

  • Jinxb1rd

    addikt

    válasz zo-lee #8258 üzenetére

    Valamelyik nap felkeresett külön a Facebook-omon egy streamer játékostársam (mielőtt belekötnétek, van youtuben 20.000 követője :D), hogy szeretne egy pubg-t streamelni és mennék-e vele duo-t. Mondom akkor miért nem inkább squad, az érdekesebb lenne a nézőknek. Mert egyedül én vagyok az, akivel hajlandó stream-en is játszani emberek előtt, más vállalható embert nem ismer és nem is mer/akar betenni.

    Szóval... tudok kedves és vicces lenni. Ezek szerint. Mondjuk nyilván olyanokkal, akik megérdemlik. Akik nem sírják végig az egész kört a játékban, mert nem találnak Scope-ot, cheatereznek le mindenkit, aki megöli őket vagy akik csicska lángost akarnak nekem kiosztani a topikos viselkedésemért, miközben ő meg teleanyázza a discordon a társalgót valahányszor ott felbukkan.

    Érted, nincs loot? Múltkor 5 ember rohant rám fegyverrel, és sikerült úgy kijátszani őket, hogy mind az öten meghaltak, 3-at ebből én machetáztam le (mert csak ennyi volt nálam), miközben a társam végig knockolva próbált életben maradni. Vagy mondhatnám azt, amikor 3-an megnyertünk egy squad játékot úgy, hogy végig red dottal, boost nélkül rohangáltunk és még így is volt 12-13 killünk összesen. Nem sírni kellene itt senkinek, hanem megtanulni játszani, gyomlálás helyett lőni és akkor mindig lenne supressor, mert 6 kill után valszeg talál az ember egyet.

    Itt van Winnie egyébként jó példának. Amikor először játszottam vele, prohardveres brigáddal squad-ot, mindenki idegesített, csak ő nem. Pedig ő se tudott igazán lőni, akkor kezdte a játékot, de az energiáját a csapatjátékra fordította, nem arra, hogy hülye helyzetekbe hozzon mindenkit, egy knock után jajgatni kezdjen, hogy valaki szedje fel. A loot-on is kérdés nélkül osztozkodott, néha a saját hátrányára. Fel is vettem steam-en, mert mondom biztos jól fog játszani. És tessék, le is hozza a gameket ahogy látom és érdekes módon sose jön ide fel sírni soha amiatt, hogy cheater lelőtte vagy hogy 0 killje van 10 kör óta vagy hogy nem talált level 1-es tesco szatyort.

    Szóval persze, hogy nem tetszik a stílusom, mert nekem se tetszik a foylamatos nyafi :). Azt hittem férfiak játszanak a játékkal, nem sopánkodó nők.

    [ Szerkesztve ]

    We are only Stardust...

Új hozzászólás Aktív témák