Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Winne #22838 üzenetére

    Csak kattints a saját szintedre és láthatod hogy milyen skineket lehet megszerezni. Amibe a társam rohangál az a hetvennegyedik :Y skin. Az enyém mondjuk elhanyagolható.
    Na most ha megnézed ennek a 10 euros pass-nak csak akkor van értelme (akkor sincs ;] ) ha éjjel nappal a feladatokra koncentrálsz mert ugye előre fizetsz és ha nem szerzed az xp-t akkor ki ugyan kifizetted a pénzt de alig kapsz pár darabot a skinekből.
    Eleinte még vannak olyan hétköznapi feladatok mint hogy bandázsolj, ölj x fegyverrel x darabszámot meg ilyenek de aztán amikor elfogynak az ilyen feladatok de az xp még kéne mert ki szeretné szedni a magasabb szintű skint is a játékból akkor csak simán játékkal ez esélytelen még akkor is ha éjjel nappal ezt játszod marad az értelmetlen feladatok teljesítése is.
    Ezért látni mostanság ilyeneket hogy nem a csirkére hajtanak a játékosok hanem az xp-re és robot módjára teljesíti a legértelmetlenebb feladatokat is csak hogy egy újabb skint szerezhessen.
    Persze valahol érthető a gondolkodása az ilyen embereknek mert ha fizette akkor kapjon is érte valamit csak arra nem jöttek még rá hogy amint vége a szezonnak jönni fognak az újabb skinek ezek meg amikért vért izzadt egy eladhatatlan, elcserélhetetlen plusz tartalom lesz a steames raktárában. Mert utána úgyis az újabb skin fog jönni és persze az is kelleni fog :DD

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák