Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz enginev3.0 #16618 üzenetére

    Ez az elején nemigazán kifizetődő amikor még se mellényed se hátizsákod mert ha felveszel olyasmit is amit jelen pillanatban semmire sem tudsz felrakni az egyrészt plusz idő (d ez még a kisebbik probléma) másrészt viszont ha utána vennél fel valamit amire a későbbiekben szükséged is lehet akkor könnyen elképzelhető hogy azt már nem tudod és ha pont akkor támadnak be és menekülni kell mert semmi értelmes lootod nincs még akkor a helyszínen maradhat valami fontos.
    Tudom hogy jobb a tabos megoldás (ámulni szoktak Shroud gyorsaságán) de én is hajolgatni szoktam viszont és mindig csak a fontosakat veszem fel. Már ráállt a kezem hogy pontosan arra mutatni az egérrel ami kell. Próbáltam a tabos megoldást de lassú vagyok vele. Így is ha megölök valakit valami jól látható helyen félve szoktam lootolni :)

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák