- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
de szeretem mikor úgy leszek soloban második, hogy elütöm magamat xD
ja amúgy tök jó, hogy az új patchben (teszt szerveren) már grafikai beállítástól fügetlenül ugyanakkora a növényzet, így tök jól lehet sunyulni és hason csúszva menni be a körökbe
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ha valaki érez magában ilyet, akkor írhatna egy FAQ részt ide, hogy a kezdőknek mire érdemes figyelni, hogy érdemes játszani, melyik fegyver milyen, stb....
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Tegnap mentem két rövid kört 1-1 killem volt. Még az is nehezemre esett, hogy ha meglőttek visszagyógyítsam magam. 10 perc volt mire a bandázst feltudtam használni. Szerintem ma megnézek a YT-on pár tutorial videot
-
h1mpi
félisten
Szoktam nézni, igazából ott kaptam kedvet a játékhoz. Orzanelt és summit1G-t szoktam nézni.
Csak Ők pl. olyan gyorsan lootolnak, hogy nem tudom a szememmel követni. Először meg kell tanulnom, mi mire való, azt meg ilyen pro playertől nem fogom élő stremenFully electric lifestyle!
-
saen
Topikgazda
Nagyon sok mindent meg lehet tanulni tőlük, én pl alig játszottam, csak sokat néztem és tudom, hogy mik az erős dolgok. Ezzel csak egy baj van, ma is jön egy komoly patch ami felrúgja az egészet. A készítők megmondták, hogy early access alatt folyamatos lesz a fegyverek és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők balance-olása. Eddig az M16-ot mondták a legjobb assault rifle-nek, de ma csúnyán nerfelik, így még nem tudni mi az új tuti.
-
saen
Topikgazda
válasz tepenzed #159 üzenetére
Hát igen, ez alapján mindenki shotgunnal rohangálna, mert annak a legnagyobb a sebzése
Emellett néhány fegyver csak dropokból érhető el.
Summitnak a kedvenc kombója az M16 és Kar98 volt, nem is szokott mást felvenni. Vagyis akkor igen ha ezeket nem találja meg könnyen. Persze lehet mondani, hogy az AWM jobb, mint a Kar98, csak ahhoz nem lesz elég töltényed és ügye csak dropokból jön. A mostani patch persze simán felrúghatja az egészet.
-
h1mpi
félisten
Persze, de itt is kell jó pár óra, mert jelenleg még a fegyvereket se ismerem meg, hogy melyik mit tud
A másik meg tényleg nem értem a streamerek hogy veszik észre a nmy-t, amikor akkora mint egy légypiszok.
Gondolom a CS:GO előélet sokat számít Nekik.[ Szerkesztve ]
-
etejedu
őstag
Szerintem full butitott grafikai beállítások mellett tolják vagy csalnak.
Pl.: LyndonFPS videóján ugrabugrál forgolódik majd határozottan ráfordul a toronyra és lövi a fekvő enemyt.
Oda-vissza kilassítottam és nem látni semmit. Ő mégis észrevette. Nem egy ilyen jelenete van. -
tepenzed
őstag
persze, majd ilyen nyilvánosan enyni ember előtt csalnak, nem ? Szeretnétek ti úgy játszani, mint Lyndon (ehhez kell több ezer óra meg persze skill) Egyébként a low grafika hoz egy kis előnyt, de az új patchben ez már minimális
amúgy meg azok a jelenetek highlightsok, nem mindig ennyire szerencsés
[ Szerkesztve ]
-
etejedu
őstag
válasz tepenzed #164 üzenetére
Jó, lehet túloztam! Valószínüleg a videó minősége miatt nem látszik semmi.
Én sosem leszek olyan mint, ő de még a Prohardveresek körében sem leszek túl ügyes. Fáradtan ülök le játszani és már a reflexeim sem jók. Ha mégis ölök ( no nem 1v 1 -ben ott mindig alulmaradok) akkor azt csakis sunnyogva tudom megtenni. -
KaraDani
addikt
válasz tepenzed #164 üzenetére
Abban akorban élünk amikor már versenyeken is simán csalnak, beépítik az egér firmwarejébe az aimbotot, wh-t stb. és simán ott a plug and play cheat. Nem akkora kuriózum nagyközönség előtt csalni mint sokan gondolják. Nem azt mondom, hogy itt tényleg csalásról volt-e szó vagy sem, csak hogy nem lehetetlen amúgy.
etejedu: Valószínű, hogy az ilyeneket videón a tömörítés miatt nem látjuk igen.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
ez csak a fejlesztőkön múlik. A BattleEye szépen működik, rainbowba folyamatosan darálja az embereket és meglepetésszerűen csap le, így ott nem is nagyon találkozok csalókkal, hamar repülnek. H1Z1-be engedték elszaparodni őket, viszont itt a fejlesztők azt nyilatkozták, hogy nagyon fognak figyelni, így legyen.. addig is jó, míg 30 euro a játék, ha 10ért fog menni, akkor jönnek az ideiglenes, unatkozó csalók is
Az Overwatchban is nagyon jól megoldották, ráadásul az új accokat is automatikus bannolják
[ Szerkesztve ]
-
Carlytoo
senior tag
Halihó!
Ha valakinek kedve támad squadozni, vagy duozni nyugodtan felvehet.
carlytoo2
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
saen
Topikgazda
Van egy pici sziget a jobb felső sarokban, most láttam először, hogy streamerek odamentek és kb semmi nem volt ott. A vicc az egészben, hogy több streamertől hallottam már, hogy az ott maga a paradicsom, iszonyat jól lehet lootolni. Hát még egy normális fegyvert se talált a srác...
-
KaraDani
addikt
válasz tepenzed #175 üzenetére
Eddig ott röhögve fel lehetett szerelni egy squadot jó cuccokkal, tegnap pont próbáltuk párszor. Az asztalokon levő dolgok nincsenek ott, de a környező házak, bunkerek mind televannak loottal. Amúgy idő miatt nagyon sietni kell, nem árt ha a repülő onnan jön be és rögtön meg is találja az ember a motorcsónakot.
-
atee
őstag
Jól sikerült a mai patch. Kopasz lett a karakterem. Már 3 szor kidobott a szerver. Egyszer crashelt az egész game.
D-day 2002-01-04 01:54
-
KisTücsök
addikt
Csak az esély nő meg ritkább cuccra, ahogy egyre drágább a láda.
____Nem kell rágörcsölni erre, meg titkos recept sincs. Játszani kell, aztán belejön az ember. Kialakítja a neki szimpatikus játékstílust, etc. Én is már sokszor kiszúrom az ellenfeleket olyan körülmények között, amilyenek között az elején nem tudtam. Nincs itt semmi varázslat. Gyakorolni és gyakorolni, ennyi.
____Tegnap mentem a test serveren két kört, az elsőben azonnal megöltem, a második ígéretes lett volna, de kb 30 megmaradt embernél kifagyott. Sokat nem láttam/éreztem a változásokból. Majd most meglátjuk.
-
etejedu
őstag
Hu de xar lett a játék!
5-45 fps very low-on! -
Chris78
aktív tag
Teszt szeróra hol lehet felmenni? Van "beépített" fps mérő vagy külső programot használtok?
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
CarajoEsp
senior tag
Van itt olyan aki Gtx 750-nel tolja? Jobb lett a patch ota?
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
h1mpi
félisten
Én tegnap kipróbáltam magas felbontással és nem akadozott. 980Ti+4790K.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Nézem Orzanelt teljesen kész van, f2f telibe lövi shotgunnal az nmyt, semmi... Ő meg vissza lő és kampec... van még mit javítani..
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
F**** yeah, első szóló chicken dinner 36 óra játék után. És nem is az ölembe hullott, végig szivatott a circle, az egész gamet gyakorlatilag futottam végig. A top az volt amikor mezőn futva hátbavert egy sniper dombtetőn hasalva, én meg 2x scopeal adtam neki azonnal két fejest fordulásból úgy 150 méterről
Nekem amúgy nagyon szépen fut a játék az udpate óta, nagyvárosokban szenvedtem eddig, azok szuperek lettek[ Szerkesztve ]
-
CanibelZ
aktív tag
Én ma csináltam olyat motorral, mint a filmekben szokás, hogy emelkedőn fel, repül, közben oldalirányban nyomtam egy teljes kört és kerékre érkeztem vissza. Ekkor kifagyott a kép, amikor megindult kiírta, hogy "died from falling".
Egyébként jó pár fegyvernél észrevettem a változtatást. Shotgunt írtozatosan elcseszték valahogy, sebzés nélkül átmegy embereken a lövés, eddig csak laggos szerveren tapasztaltam ezt, ma sokszor előfordult. Vector kettes sisakkal 1 golyós headshot kill volt mondjuk ma a legszebb, nem tudom, hogy az pillanatnyi lag, bug vagy valami más volt.
Aki tudja nézze már meg légyszíves, hogy shotgunnal kb 5-10-20 méterről mekkora a szórása, ha úgy céloz, hogy csak váll fölött (folyamatos jobb klikk), meg rendesen célzóval (sima jobb klikk). Ma úgy vettem észre, mintha rendes célzással sokkal kisebb lenne a szórása, de lehet, hogy csak én néztem be valamit.[ Szerkesztve ]
-
Carlytoo
senior tag
Ha valaki akar, még csatlakozhat a squadhoz.
The Lawyer néven megtaláltok steamen.
-
Carlytoo
senior tag
-
h1mpi
félisten
Egyet játszok ma mondom, meghalok 1 perc alatt egy bug miatt (nem lehetett belőni a házba mert a párkányban elakadtak a golyók) aztán meg lehaltak a szerverek....
-
atee
őstag
Megvan az első win squadban 3 an
D-day 2002-01-04 01:54
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest