Új hozzászólás Aktív témák

  • zolmesz

    aktív tag

    Egy kis fejlemény a felvétel/megállítás miatti külső HDD problémámmal kapcsolatban, vagyis hogy nem igazán találtam olyan vinyót, pendrive-ot, amit le tudott volna formázni a TV-m (Philips PFT5300/12), és tudtam volna adást felvenni, vagy megállítani.
    Szóval egyetlen eszközömet sem volt hajlandó kezelni a TV, ezért már a szervizt hívtam, mutassanak olyan vinyót, amivel működik. Közben találtam egy régi, boltban vásárolt (tehát nem én raktam össze) külső vinyót, amit már nem használtam, mert nem működött, de szétszedtem, és kiderült, hogy csak a gyári tok elektronikája romolhatott el, mert áttéve a vinyót egy másik tokba, lehetett használni. Gondoltam, a TV-vel is kipróbálom, és csodák csodája, sikeresen leformázta, és tudok is felvenni, meg adást megállítani!
    Másnap hívott a szerelő, hogy akkor pontosan mi is a problémám és mikor jöhetne, de mondtam, hogy nem kell jönnie, megoldottam, és Ő sem tudott épkézláb magyarázatot adni az "egyik működik, másik nem" problémához, addig kell próbálkozni, amíg nem működik (köszi, most van egy fölöslegesen vett 128 GB-os pendrive-om is).
    Gondolom ráférne a TV-re egy friss szoftver, mert ami rajta van, az a legfrissebb ugyan, de ilyen hibái vannak, vagy pontosítsák, hogy mi alkalmas a funkcióra, mert a leírásban csak a 2.0-ás USB kompatibilitás szerepel, és az összes eszközöm olyan.
    Bocs, ha hosszú lett, de látom, másnak is van ilyen TV-je, és hátha belefut ilyenbe, vagy neki van konkrét ötlete a használható eszközök kiválasztásához.

    Illetve az okos telefon képének a kiküldése a TV-re működik annak, akinek van ilyen TV-je?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák