Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    válasz Mágus2 #46168 üzenetére

    A legkultúráltabb, ami most ki tud jönni belőlem, az a nyilvános levél. Már csakazértis! :DDD
    Először le akartam írni, hogy tudom ki vagy. De meglátom lesz-e eredménye, ha nem nevesítem meg az illetőt, de adok lehetőséget arra, hogy elém álljon és elnézést kérjen. Nem reménykedek, hogy elém áll, abban meg végképp nem, hogy egyből javaslatot tesz a javítás rendezésére. Tudom, hogy milyen országban élek.

    Na! de félre a méreggel, hogy valami jót mondjak...vasárnap sikerült beszereznem egy vezeték nélküli tolató kamerát "mobil" képernyővel (mintha tudták volna, mit keresek 2 hónapja). 12V kell a kijelzőnek, adtak hozzá tartót is, de kézben is tartható. A jeladó bármilyen szabvány 12V/100mA (pozitív, föld, adat - csatlakozású) kamerát meg tud hajtani. Jelenleg egy rendszám fölé csavarozható 2LUX-ig hitelesített kamera van hozzá (ezt adták gyárilag). Teszt alapján a tolató lámpa fénye pont elegendő lesz éjszaka is.
    Amint a végleges helyére kerül, dobok fel pár képet. :) A tartót át kell alakítani, hogy a középbox majré kapaszkodójára fel tudjam rögzíteni. Remek helyen lesz.

    A buzuki a kezdetektől fogva sziszeg nyitáskor, ha szárazra vagy minimumra van járva a tank.
    Torpedónál eddig egyszer szisszent, de akkor a fedélzeti 10km megtételét jósolta a meglévő üzemagyagra és ~57 liter bele is ment.
    Mennyire fájdalmas költség egy ilyen szűrő csere (pl. Toledo MK3 2.0PD TDI)?
    Hol van az a túltöltő szelepes bigyó a Toledo töltő nyílásán?

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák