Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Balupapa #38654 üzenetére

    Ma átnéztük/megjárattuk egy kisebb szerelőgárdával is ezt az A4-est és szépet csalódtam ebben a helyi szervizben.

    A jobboldali motortartó bakot kell majd ráérősen cserélni (ezt a kopogást én is ma tapasztaltam először, épp mikor ide gurultam vele, de a szervizes arc tényleg nem kímélte a gázpedált, így alatta rögtön kopácsolt egyet újra). A szoftveres naplója szerint motorikusan minden OK (csak komfort-extrákra dobált pár hibát, amiket lenulláztak, és majd elválik mi az, ami most is hibás, illetve zavar is engem annyira, hogy ránézzünk).

    A vezérműszíjat akarják alkalomadtán, de minél hamarabb cserélni (a márkaszerviz cserélte ~110k-nál, most pedig 207k-nál jár), de azt mondta, ha nem bízom az eladóban, akkor cseréljünk már most olajat a motorban és a váltóban is. Lehet, hogy így is teszek nemsoká így, hogy nem került kilátásba költségesebb alkatrészcsere már a 0. napra.

    VAS-t használtak, de valamiért nem tudták megnézni a motorvezérlőféle futást.
    De legalább átállították nekem németről angolra a menüt, hogy értsem is. :DDD

    Amin picit felbasztam magam, hogy az ablaktörlő keményen belevésett valamikor egy körcikket a szélvédő bal alsó részébe (ehhez nem is kellett szervizszemle, csak egy első tankolás, ahol le akartam mosni, amit odaszáradt sós/poros vízkőnek hittem).

    Ez engem picit zavar is. Nem vagyok tisztaságmániás, de az első szélvédőt minden tankolásnál lemostam rutinból, ha találtam kirakva vizet. De az is irritáló, hogy sértésnek vette a tulaj a kérdést, hogy tisztességesen ment-e át a forgalmin, márpedig nem hiszem, ott átment volna zsebpénz nélkül ezekkel a karcokkal. Frissen mosva és napfényben egyértelműen látszik, hogy karcos, csak eddig mindig sötétben nézegettem és nem akadtam meg ezen a részleten ennyire, hogy kinyomozzam valójából mi az ott a szélvédőn (mikor vásárlás előtt elhoztam vidékről, akkor próbáltam észben tartani, hogy ha megállunk megkérdezem, de elfelejtettem, és már akkor is éjszaka volt).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák