Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz Freddy76 #77892 üzenetére

    Ez a nyaralas sztem sokaknak feladta a lecket, de valszeg megtobbeknek kurva kemeny hazifeladat lesz a kovetkezo 6-12 honap (minimum)

    Mi rendszerint marcius kornyeken kezdjuk tervezni a nyaralast, hat most ez nem lesz fejfajas...szvsz napokat tudok sporolni, repjegy, szallas, kocsifoglalas es programtervezes okafogyottsagan. A gaz, hogy 2 ev utan iden pont otthon szerettunk volna 1.5-2 hetet tolteni...hat majd egyszer.

    Nyar tervezes helyett volt nagy gondolkodo sarok, hogy hova vigyem el Verat a 40-ik szulinapjara februarban..Vegul Parizs lett, 4 ejszaka, es igy utolag belegondolva, qrva szerencsesen terveztunk, mert februar utolso elotti hete volt, meg a jarvany nagy europai elharapozasa elott. Ha 1-2 hettel kesobb mentunk volna, valszeg mind a ketten mejartuk volna az intenzivet.

    A jo hir az egeszben, hogy Vera tesztje vegul 8!!!!! nap utan visszajott, negativ. A rossz, hogy tovabbra is szarul volt, lazat leszamitva kb tipikus COVID tunetekkel. Halistennek, nem kerult intenzivre, amig itthon volt 2 hetig, kb teljesen rendben jott., mult penteken meg egy 6km-es esti setara is el tudtunk 3-an menni. Mai nappal irta ki a haziorvos, holnap este kezd 4 ejszakas muszakot. Na itt mar nem oszinte a mosoly....kollegai irjak whatsappon, hogy hiaba vagy ejjelre beosztva, ha kell, siman lehivnak a surgossegire, high dependancy unitra, vagy ahol kell nover a sulyos eseteket kezelni...Nem gondoltam volna, hogy ezt leirom, de qrvara remelem, hogy koronaja volt es nem fog visszaesni.

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák