Új hozzászólás Aktív témák

  • Mickey5

    csendes tag

    válasz King Unique #2451 üzenetére

    Mielőtt kérdeztem, abba a topikba is alaposan beleolvastam. Számomra úgy jött le, hogy ott kizárólag hibás pendrive-okról beszélnek. Az enyémek nem hibásak, sőt vadonatújak. Egy általános sebesség-problémáról beszélünk, ami viszont inkább ide tartozik.

    Előző két hozzászólásra válaszolva: nem okozhatja sem a gép, sem a vírusellenőrző (de ezt írtam is!). Sok gépen használom,ugyanazokon, amelyeken a régiek hibátlanul működnek! Például kipróbáltam régebbi 4 és 8 GB-os pendrive-val, azok tökéletesek. Van például egy olyan régi gép is, ami a műhelyben egy CNC gépet vezérel. Ezért nincs rajta se hálózaton, se interneten, így vírusellenőrző sem fut rajta. Ezen is ugyanúgy jelentkezik a lassulás, mint a legújabb gépen, Windows 10 alatt. De általában Windows 7-es gépeket használok.

    Sokkal inkább az a kérdés, hogy az újabb pendrive-ok miben térnek el a régiektől. Esetleg mit hagytak még ki belőle a leden kívül, hogy takarékoskodjanak. Szerintem ez is azt erősíti, hogy inkább itt kell kérdeznem, mint a hibás eszközök topikjában.

Új hozzászólás Aktív témák