- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz XboxGamePass #83400 üzenetére
Na ne vicceljünk azért!
-
Ajándékok
aktív tag
Ha pengőben is lehet fizetni?! 29990 pengő? De csak ha tudsz visszaadni.
Ha jól emlékszem 1 millió pengősöm van.[ Szerkesztve ]
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Exian
addikt
Tudja valaki, hogy ma nyitva van e valamelyik gyógyászati segédeszköz bolt? Fontos lenne, köszi!
-
Exian
addikt
válasz M_AND_Ms #83404 üzenetére
Az összes zárva van, amelyiket hívtam, kettőnél személyesen is kint voltam, azoknál is csak kézzel firkált cetli, hogy ma zárva, nyitás hétfőn. Na erről ennyit. Pont ezért kérdeztem, hátha valaki ismer olyat, amelyik AMÚGY IS nyitva van szombaton, de ezek mint kiderült, amúgy sincsenek nyitva szombaton.
Kérdésedre a válasz, hogy hát miért ne lennének zárva... nem mindenhol tartanak munkanapot, ahol amúgy nincs szombati nyitvatartás.
[ Szerkesztve ]
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy nulla kilómétert ment, de sérült 3 TB-os winyónak. Érdeklődnék, hogy van-e itt olyan köztetek, aki még lát fantáziát benne és tudná használni valamelyik alkatrészét?
Privátban jelentkezzen, aki igen.Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Veletlenul nem figyeltem oda rendelesnel... Vettem egy 8 ohmos hangfalpart... De a lejatszom csak 4 ohmos. Hozzakothetem vajon azert?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Kaics
aktív tag
Kalandjáték vasárnapra:
Maroklőfegyver irányzékához keresek 2 darab M2,5 x 5 mm vagy M2,5 x 6 mm hengeres fejű (domború vagy lencsefejű is megfelel), lehetőleg egyenes hornyú csavart. Süllyesztett fejű nem jó!
Sajnálatos módon a legtöbb PC-s csavar 3-as, a notis csavarok meg süllyesztettek és kisebbek.
-
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy eladó PHILIPS HUE OKOS IZZÓ STARTER KIT. Aki ismeri tudja mennyi a bolti ára. Én 30,000 Ft-ért adnám.
-állítható fényerő, színek, távoli vezérlés
-Wi-Fi kapcsolat
-Apple Homekit kompatibilitás
-csomag tartalma: Wi-Fi bridge és 3 db izzó -
Exian
addikt
Van közöttünk Telekomos dolgozó?
Lenne egy kérdésem, hátha tud valaki segíteni.
-
torma1981
veterán
válasz XboxGamePass #83420 üzenetére
Szia. Engem érdekelne a cucc.
-
Bigemperor
senior tag
Ha valakit érdekel esetleg egy kitűnő állapotú füles, ne habozzon pm-t írni: [link]
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Eladó egy ajándékba vett, méretprobléma miatt nem használt (fel sem próbált) ”Hooligans Straight” navy kék NŐI rövid ujjú póló.
Ár: 2500 HUF -
Lacko87
tag
Sziasztok, Tud valaki ajánlani egy egyszerű kis díszléc cserére nem horror áron dolgozó karosszériást, vagy autószerelőt?
Úgy gondoltam, hogy meg tudom magamnak csinálni, de sajnos az utcán ez mégsem kivitelezhető normálisan -
senior tag
Valakit érdekel esetleg egy Forza Horizon 4 letöltőkód? PC/XBOX ONE
9,500 Ft
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Én is felültem az M.2 SSD vonatra. Két kérdésem van.
20 fokkal magasabb a hőmérséklete a többinél (54 fok), ez gáz vagy teljesen ok?
Érdekel-e valakit esetleg egy Samsung 840 EVO 250GB SATA3 SSD?Amúgy ez az M.2 sebesség elég penge:
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az 54 fok nem gáz, de ez az extra melegedés a kis méret miatt van. Ezzel a hátránnyal jár az, hogy a benchmarkokban gyorsabbak az M.2 ssd-k, mint a Sata3-as társaik. Csak jobb ház szellőzéssel tudsz tenni ellene.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
goodboy007
senior tag
Nekem PM960 van 1,5 éve és 48 a valaha mért minimális és 50 a maximális hőfok, úgyhogy ez viszont nem igen fog kiingani, ha ez vígasztal.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
-
Exian
addikt
Nagycsaládos kedvezmény? Ez tök jó, be kéne vezetni az aprós oldalakon is.
Mennyi kilóméter van benne? Tudsz dobni egy HDS képet? Kollégám keresett nemrég még SSD-t, de lehet, hogy nekem is jól jönne. Ha nincs benne túl sok TB írás, bár fene tudja, valójában mennyire számít.
-
Csepy
őstag
M.2 SSD-k érkeztek:
Intel 5400s (vPRO) 256GB m.2 sata3 SSD, 15TB írással -14k
Micron 1100 256GB m.2 sata3 SSD 0TB írással, pár indítása volt - 14k
Intel 540s 480GB m.2 sata3 SSD, vadonat új, dobozos, 6 hó gar - 22kRegards: Csepy
-
a2d2
addikt
Szia!
Ok, megnézem este.
HD sentinel kiírja mennyiírás volt rajta?
Na, de én ezt az egészet egy Mini tool shadowmaker progival csináltam, és a végén azt írta ki hogy lekapcsolja a gépet és a régi vagy az új meghajtó közül valamelyiket mindenképp húzzam le a rendszerről első bootnál.
Ezt azt jelenti hogy ha most visszacsatolom a samsungot és nem változtatok a boot priorityn akkor gondolom nem fog már gondot okozni a tükörmásolat.
Mert igazából formatálnom is kéne az egészet mielőtt kiadnám a kezemből.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Bandus99
őstag
Szeretnem az autoban lecserelni gyari fejegyseget, meg egy utolagos tolato kamerat.
Ennek a beszerelesere kit javasoltok?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
D@reeo
aktív tag
Sziasztok,
Van 1 db felesleges license kulcsom. Az 1 éves 5 gépest vettük, 4 kellene nekünk, az 5. vihető.
Ára: 18.5 EUR 20%-a (1260ft)[Kaspersky Internet Security 2019 / 2018 1 PC 3 PC 5 PC / Geräte / 1Jahr / 2Jahre]
Remélem nem ütközis a hsz-em a szabályzatba, ha érdekel, pü plz.
-
senior tag
A Don Pepével mi történt? Megszűnt a pécsi? Eltűnt netpincérről.
-
dunc
nagyúr
válasz XboxGamePass #83446 üzenetére
PÉCS PLÁZA
7632 PÉCS, MEGYERI ÚT 76.
RENDELÉS FELVÉTEL: 06 72 411 111, 06 30 371 9025
HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS: !!!!!! Üzletünk technikai okok miatt zárva tart 2018 december 1-től 12-ig. Nyitás 2018 december 13-án. !!!!!! hétfőtől vasárnapig 10:00- 22:00 -ig.
A körzetünkön belül ingyenes szállítás. A körzeten kívül eső díjainkról érdeklődjön a diszpécserünknél. Továbbá Kozármislenyre, Keszüre, Pogányra, Pellédre is szállítunk, melynek díjairól érdeklődj diszpécserünknél!
Pultos kiszolgálás és házhoz szállítás. Parkolási lehetőség az étterem közelében. -
senior tag
-
a2d2
addikt
Srácok segítsetek.
A régi rendszer SSD-met szeretném továbbadni, ezért gondoltam leformatálom.
Viszont egy csomó kis partíció van rajta szerintem gyárilag, vagy windows telepítő hozta létre anno, nem tudom.
Kérdésem hogy ezeket szüntessem meg és úgy formázzam vagy csak a fő partíciót formázzam?
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest