- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz XboxGamePass #83300 üzenetére
Nekem egy ősrégi antenna van a padláson ráirányítva a TV toronyra és le van vezetve a kábel a TV-hez.
Így máris van vagy 10-11 ingyen csatornád.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
senior tag
-
Bird
addikt
válasz XboxGamePass #83302 üzenetére
Erkélyed van? Ha a tv torony fele néz, veszel egy tetőantennát felszereled, bekábelezed és mehet a menet.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
senior tag
-
Exian
addikt
Aktív antennával próbáltad? Azzal nekünk ment panelben.
Nem muszáj erkély, ki lehet ablak mellé is rakni kültéri antennát, ha ügyes vagy, bár lehet, hogy hülyén néz ki. Esetleg építesz saját J Pole antennát
Sok mindennel kísérleteztem én is, építettem picike j pole-t, azzal nekünk ment a paneldzsungelben. Évekig így használtuk a MindigTV fizetős csomagját is.
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
korábban emlékeim szerint volt már téma a felhő alapú tárhely bérlés és annak alternatívái, de gondoltam ismét bedobom a kérdést: ma melyik a legjobb ár/érték arányú szolgáltató, akit ismertek és használtok?
A merevlemez alapú archiválástól most úgy elment a kedvem, hogy ebbe az irányba keresgélek. kezdetnek 1-2 TB helyre lenne szükségem, de ez a jövőben valószínűleg változhat.Köszi a segítséget!
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Pedig megfelelő helyre tett megfelelő antennával jónak kéne lennie földi digitális TV-khez. Elég gyér sajnos a jelerősség itthon.
Vagy kábelTV-t köttettek.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Palafi
aktív tag
Némi átalakítás miatt parabolát le kellett venni, és nem volt idő az új helyére feltenni. Egy hétig sima vezeték bedugva, másik vége csövekre felakasztva gond nélkül jött a szabadon fogható pár csatorna digitálisan. Igaz nem mindig csúcs minőségben.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
őstag
válasz Engineer086 #83306 üzenetére
Szerintem legjobban a Onedrive éri meg jelenleg az Office csomaggal, ha van kivel összeállni. 6.000év az Office csomag 5 embernek fejenként 1 TB online tárhellyel. Hallottam korábban, hogy 6 felhasználóra bővítették, de azt most nem találom.
-
rizso
addikt
válasz XboxGamePass #83292 üzenetére
Ilyet akartam fateréknak is venni, de lecsúsztam róla, végül egy 43" lett. Mennyiért adtad volna amúgy? Jöhet pü-ben is akár.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Exian
addikt
válasz Engineer086 #83306 üzenetére
Én (virtuális) szervert bérlek, az nagyon olcsó, viszont kevés a tárhely. Ha kell saját szerver, amivel azt csinálsz amit akarsz (nekem Linux fut rajta, teljesen én kezelem és az én kezemben van), akkor ez remek megoldás, csak kell hozzá plusz egy nagy tárhely. A kettőt meg lehet szépen "egyesíteni".
A szerverbérlés egy üveg sör ára havonta, szóval nem tétel. A nagyobb tárhely az már neccesebb, ami normálisan, teljesen szabadon felhasználható és könnyen integrálható egy weboldalhoz is, azok elég drágák. Én Google Drive-hoz bérlek 100 GB-t (nekem bőven elég), az valami 2-3 euró havonta. Mellette meg persze otthon is van saját szerverem, amire rakhatok akármekkora HDD-t És a mai piszokgyors netek mellett (Digi hálón akár 1 Gbit is), jó megoldás lehet az is. Nekem így döcög otthon is egy Linux szerver.
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Keresek Pécsen elfogadható hangú 2.0, 2.1, esetleg 5.1-es hangfalszettet. Priviben írhattok, ha van eladó/megunt/porfogó ilyesmi cuccotok.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Ha adott egy windows rendszer fake sorozatszámmal és veszek egy jogtiszta sorozatszámot akkor az valahogy felülírható vagy újra kell húzni a rendszert?
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Samsung S8. Jeges szürke színben.
Bontatlan, 2 év Emag garanciás, de természetesen Samsung 2 év garancia is van rá. Magyarországi forgalmazótól. (bravophone) Nem román import.
Pécsett kertvárosban átvehető. Posta, futár megoldható.
Pécsieknek akciós.
2db is van.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
torma1981
veterán
Új Philips Hue Bridge (v2.0)
Vadiúj, dobozzal és adapterrel
A Philips HUE forradalmi okosvilágítás, amely lehetővé teszi, hogy mobileszközünk segítségével vezéreljük és automatizáljuk otthonunk vagy munkahelyünk világítását.
A Philips HUE termékek az iphone, Android applikációkon keresztül tehetik hangulatossá okosotthonunk fényeit, és biztonságosabbá lakásunkat.10k-ért vihetitek. ki tervezi az okos világítást nagyon megéri.
Lenovo Ideapad 320 80XR00APHV laptop.Bontatlan.
Intel® Celeron™ N3350 processzor 1.1 GHz processzor,
15.6", HD, 4GB, 500GB, Intel HD Graphics 500,
Free DOS, Magyar billentyűzet, FeketeNem egy erőgép, de mamának,anyósnak tökéletes.
72k. 2 év EMAG garanciával.[ Szerkesztve ]
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Fiam elhagyta Lenovo Miix 310 töltőjét (5V 4A), és nem találunk hozzá sehol másikat. Tudnék valahogy ilyen töltőt összehozni például telefon töltőből?
Szerk.: Természetesen ha van valakinek eladó, az is érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Tanczi01
tag
Foglalkozik valaki közülünk 3d nyomtatással?
Esetleg ajánlott hely? -
Palafi
aktív tag
Napi használatban van, volt (munkaeszköz), ezért szeretnénk kicsit gyorsabban. Kis hazánkban nem találtunk sehol, ezért lenne jó akár átmeneti megoldás is. 6-7 órát kibír egy töltéssel.
Ajándékok: Bocs, de rosszul kérdeztem. Az 5 voltos ág hány amperes, vagy hol tudom megnézni. Mérőm nincs, ezzel kapcsolatban nem vagyok annyira képben. Tönkre tenni pedig nem akarjuk.
Szerk.: Közben megtaláltam, pont 20A. Ilyen módon való töltéssel nem lehet probléma?
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Tudja valaki, hogy ilyen szivacs törmeléket hol lehet Pécsen venni?
-
mormota
senior tag
gondom akadt a telefonommal.
huawei p9 lite 2017 - android 8
betelik lassan a belső tárhelyem, holott a képeket, videókat alapból SD kártyára lövöm.
képtelen vagyok áthelyezni az utólag feltett appokat kártyára, egyszerűen nem ajánlja fel az opciót.valakinek van ötlete?
(tudom van adroid topik, de itt otthon vagyok )
Illusztrálok, tehát vagyok
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Egy ilyen kártyát cserélnék nagyobbra + KP.
[link]
Vagy esetleg eladó is lehet ha érdekel valakit, garanciális, soha nem bányásztam vele meg minden.
Ugyanilyen feltételekkel érdekel a cserekártya.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
IO.sys
őstag
-
Bandus99
őstag
Véletlenül töröltem egy 5pwrces videót a telorol mielőtt még felment volna Googlera. Tudtok ajánlani egy használható droidos progit erre? Had ne kelljen 8 10et kiprobalni mi az ami működik is valoban
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest