- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz torma1981 #68297 üzenetére
Egyszer beugrottam valami ismeretlen benzinkútra, mert pumpálni kellett az egyik gumiba a kocsimon.
Nézelődtem, de nem láttam a kompresszort.
Kérdem a kutast: Levegő merre van?
Nagyot szippant, körülnéz, majd széttárja a kezét és közli: Mindenhol.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
e14 átalakitó e27-re hol kapható régi kertvárosba? Vagy ami közel van?
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó VGA: [link]
Topiclakóknak Komlón 15k, Pécsen 16k.
(Az ünnepek előtt még be kell mennem az árkádba, időpont tekintetében viszonylag rugalmas vagyok.) -
Ajándékok
aktív tag
Eredeti Garmin HUD használt, minden tartozékával 30k Bluetooth-on kapcsolódik a telefonhoz és kivetíti a szélvédőre az információkat.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Szilofon
aktív tag
10000ft-os Pécsi színházjegy (2x5000ft). Május 31-ig érvényes,bármire felhasználható.Fix 7000ft-ért eladó.
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
NovaBlue
aktív tag
Samsung 1Tb-os HDD 5400rpm 100/99-es kondícióval 7.000,ha érdekel valakit
( Csak az írjon aki hajlandó kommunikálni nem szeretem,ha érdeklődnek valami iránt válaszolok és nem írnak vissza lsd egyik fórumtárs )[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Ezt a külső hddt hogy kell szétszedni ? Van vkinek tapasztalata?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
endib
tag
Lesz egy eladó Prestigio 3404 DUO, független, kb 6-7 hónapos, kopottas telefon.
Elvileg van hozzá minden, csak meg kell keresnem. -
-
Exian
addikt
SOS gyors segítségre lenne szükségem még a délelőtt folyamán.
Van egy alaplap, amit ki kellene próbálnom, de nincs megfelelő teljesítményű tápom hirtelen.
Tudna valaki segíteni? Csak annyi kellene, hogy bekapcsol e, tovább tesztelni nem kell. Kb 5 perc az egész. A táp tuti meghalt, de a lap is gyanús, ki kellene próbálni.
Bárhová el tudok menni Pécsen.
-
Silencer83
addikt
ismet vannak vadiuj : LGA 1150 CPU-k
i3 - 4150,4160/ 3.5/3.6ghz -20.000 /több db
i5 - 4590 / 3.3ghz - 40.000 /több db -
RZozo
aktív tag
Kingston 2x1 GB DDR2 800MHz RAM-ot cserélnék 2GB-os modulra. (ha valakinek esetleg a dual channel miatt ez a felállás előnyösebb)
-
Ajándékok
aktív tag
Senkinek nem kell a Pipo tablet fhd 3g gps.... ? Ahogy igértem, hétfő óta csak 30k.
Az ajánlat még holnap érvényes. És minden egyéb hirdetett holmira is 10% kedvezmény, ha holnap elviszed.Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
air
nagyúr
válasz Ajándékok #68319 üzenetére
Én nem csodálkozom, hogy az érdeklődők nem akarnak szétszedni miatta.
Sajnos az RK3188 egy nem túl jól sikerült SoC.
Nekem volt WayteQ tabom vele. Eléggé gyengén muzsikált. A Mali-400 alig tudta meghajtani a retina kijelzőt, ezért fw frissítéskor beletettek egy 1600x1200-as butítást. De még úgy sem szaggatta szét a sebesség.
A 4.2.2-es droid sem alternatíva ma már. Így azt kell mondjam, hogy bár a 30 reális árnak tűnik, ez a készülék mégsem ér ennyit.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Ajándékok
aktív tag
Köszi az információt. Olcsóbban nem adom. Ha nem viszik el, legfeljebb itthon felhasználom valami vezérléshez, riasztóhoz, wifi kamera monitornak....
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
-
-
Ajándékok
aktív tag
Láttam egymás mellett 5" hd és fhd telefont. Az fhd-n egy eredetileg a4-es pdf file olvasható volt. A hd-n nem.
-
Exian
addikt
1500 Ft-ot kért. Miközben korábban százezrekért, milliókért rendeltem tőle alkatrészt, amikor még komolyabban foglalkoztam a javítgatással, gépösszerakással. Hát mindegy, ez van, többet nem kérek tőle segítséget. És bár régóta nem rendeltem tőle semmit, de valszeg ezek után már nem is fogok.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Kérdés villanyász szakikhoz, vagy bárkihez, aki ért hozzá: asztali PC-t tudok mérni egyszerű fogyasztásmérővel? Vagy bekavarhat a táp ilyen-olyan védelmi funkciója, meg PFC, meg egyebek?
Van egy gép, amire gyanúsan keveset mutat a fogyasztásmérőm.
Alap állapotban, amikor nem fut nagyon semmi a gépen, akkor 50-60W-ot fogyaszt, full terhelésen meg csak 120-150W között mutatott, de inkább csak 120-130W között.
Én azt gondoltam/gondolnám, hogy többet eszik a gép. Ami van benne: Z170 chipsetes alaplap, i5-6500, 2x4GB DDR4, 1x1TB HDD, 1x120GB SSD, GFX 750 ti VGA kártya.
Reális ez a fogyasztás (alap 50-60W, terhelve 120-130W, bár 3D nélkül)?
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az proci nem fog annyit kajálni üresjáratban, ez már nem a P3 korszak. A mért adataid egyébként normálisak mert az az i5 egy keményebb proci aminek a tdpje 95W, ez nagyjából levetíthető terhelés alatti fogyasztásnak. Terheletlenül jóval kevesebb a fogyasztása.
Ha lenyomsz valami 3D tesztet, akkor az a GeForce majd rálapátol a fogyasztásra nem is keveset.Amúgy a "lidlis" fogyasztásmérők adatai csak tájékoztató jellegűek. A munkámból kifolyólag össze lett mérve épített, valamint drága Legrand fogyimérővel a lidlis, elég kemény eltéréseket mért az olcsó bolti. Persze otthoni célokra ettől még jó.
A tápok meg azért lesznek egyre erősebbek, mert: "a nagyobb = jobb" elv mindenhol érvényesül, főleg a vásárló fejében.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Erre valakinek van valami tippje?Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
torma1981
veterán
válasz Engineer086 #68290 üzenetére
Asszem a király utcában van egy jó szerviz. Valami 99 asszem. Vagy elekro 55. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Ajándékok
aktív tag
Drága alaplapot, procit vettel, van pénzed drága tápra is.
Van egy ajánlatom. Árulok fsp 300W tápot. Tedd azt a gépbe és ha csak ezek vannak benne és nem bírja a táp teljes terhelésen (maximum 10-20% tuninggal), akkor ingyen a tiéd.
Ha nem lenne benne vga kártya, akkor a 120W-os pico psu-t ajánlanám ugyan ilyen feltételekkel.Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Exian
addikt
válasz Ajándékok #68337 üzenetére
"Drága alaplapot, procit vettel, van pénzed drága tápra is."
Nem az enyém a gép, nevelőapámé és munkaeszköz, a cége vette. És volt benne normális táp, az durrant el (1 hónapos minden cucc a gépben, a táp valamiért eddig bírta).
Egy 600W-os Zalman táp volt benne.
Azért merült fel csak a kérdés, mert hirtelen csak egy 400W-os, bár jó minőségű, 400W-ot valóban elviselő tápot találtam a garanciáztatás idejéig neki (ami akár 1 hónap is lehet), és meg akartam bizonyosodni, hogy full terhelésen belefér e a 400W-ba a gép, de ezek szerint bőven.
-
-
UHHH
senior tag
philips 50 collos tv eladó. Fóliás még, szinte 0 km-es újszerű állapot, pár órát ment csak.
mkv-t is lejátszik usb-n, fullhd meg minden kutyafüle. Dobozában, Magyarországon vásárolt, 2017-ig garis.
Kihasználatlanság és helyhiány miatt ( költözés ) eladó! 123kHUF -
Exian
addikt
Ez a táp eleve furcsán kezdte, lecsapdosta bekapcsoláskor a kismegszakítót. Nem gép bekapcsoláskor, hanem amikor a táp áramot kapott. Igaz, kismegszakító csere után megszűnt a jelenség, de valszeg túl nagy áramot vett fel és talán azt nem bírta, vagy nem tudom. A lényeg, hogy 1 hónapig bírta.
[ Szerkesztve ]
-
Bla82
tag
Holnap délután 15 óra magasságában Pécsen illetve 18:30-21:00-ig Nagykozárból ingyen elvihető a hirdetéseimben szereplő 2 gép 1-2 ajándék szintén régi dolgok (lap, hűtő, SB hangkártya, ...) társaságában.
-
Bla82
tag
Na talán most jó a link.
-
moriak
tag
Sziasztok. Eladók az alábbi cuccok. (Szóljatok légy szíves ha valamit túláraztam volna)
Asrock H61M-U3S3-B3 alaplap 5k
Codegen Q-3343-A2 ezüst-fekete számítógép ház 2k
Intel Core i3-2100 processzor gar. 2015. 03. 26 8k
Sapphire 6770 1GB DDR5 11189-10-20G videokártya 7k
Kingmax 2x4GB 1333MHz DDR3 memória 5k[ Szerkesztve ]
-
válasz fudi2002 #68346 üzenetére
Minden tápból vannak hibásak. Két döglött darab után nem vonnék le következtetéseket egy márkáról.
A "rettegett" Mercury/Vargáné/Codegen tápokból az egyik előző munkahelyemen volt egy pár száz darab. Tudod, mitől haltak meg? A portól. Megállt a ventilátor, kidurrantak a kondenzátorok. Kondicsere után mentek még ugyanannyit mint előtte, a következő cseréig. Gépet, winyót, stb. egy se durrantott el. (P4, C2D -k voltak rájuk akasztva, nyilván a 300W-os táp nem csúcs-VGA-t vitt.)
FSP régebbi szériáiban is volt olyan, aminek gyak. egyféle baja volt (visszacsatoló elkó kiszáradt) , csere után az is elment a végtelenségig. Ugyanez Be Quiet dobozban is volt. Meg van olyan tápjuk is, aminek fogalmam sincs, mi szokott lenni a baja, megáll, és nem jövök rá, mitől.
@Exian : Ott valami a 220 oldalon nem volt kerek, pl. egy gyárilag zárlatos valami lehetett a bemenő oldalon, aztán annak romlott az állapota szép lassan...
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Tippmix
- Ukrajnai háború
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- AMD Ryzen 7 5800X
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest