- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bird
addikt
Ezek a dolgok sosem tűnnek fel csak "úgy", ha és amennyiben az önkormányzatnak/ Holdingnak/ Városfejlsztési Nonprofit Zrt.-nek ésatöbbinek érdeke fűződik hozzá. Lásd pl. Mörfiz Páb közterület foglalása. Évekig nem fizettek érte az önkormányzat tudtával aztán jól bezsarolták őket amikor szerződést bontottak és nem akartak kiköltözni az ingatlanból... Ellenben jó pécsi szokás szerint balul sült el és a Király utcában lévő a kitelepülést rendszeresen fizető üzlettulajdonosok meg elkezdtek háborogni, hogy akkor bizony ők sem fizetnek tovább. Imádom ezt a várost, sok ilyen történet van órákig tudnám mesélni....
UPDATE: Egy neves közgazdász professzor tartott 1x előadást arról, hogy Pécs miért kullog mindig az események után, és miért nem történik semmi kézzel fogható fejlesztés (kivéve EKF amihez ugye a Pávának semmi köze). Humánerő forrásban gyenge a város mindig is az volt, volt egy az egy karizmatikus ember aki valóban közel volt a tűzhöz ha ő nincs se EKF, se autópálya. Ez a no comment kategória! Ja és nem vagyok balos mielőtt megkapnám.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-
Exian
addikt
Kovácsüllő valakinek esetleg?
-
Szilofon
aktív tag
Szép állapotú garanciás Sony Xperia Z eladó. 40ezer.
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Exian
addikt
Sajna már nincs rá szükségem, nincs már meg a kert
De értelmes dologra esetleg érdekel csere.
Amúgy még nem tudom, hány kilós, majd lemérem legközelebb, illetve meg is pucolom kicsit.
Én olyan 50-80kg közöttire tippelek, de nem akarok mellélőni. Majd a mérleg megmondja.
Amúgy mipénzt lehet kapni ezekért? Hirtelen rákeresve nagy a szórás, a kicsiket kínálják 20-25 körül, a nagyobbak 50e felett, de nem ritka a 100e feletti sem. Meg persze az állapota sem mellékes, én nem értek hozzá, de talán nem olyan rossz állapotú.
-
nesa
veterán
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni egy ncore meghívót ? A régi fiók amit közösen használtunk a srácokkal, valaki magáévá tette .
Köszi !
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
winfos
tag
válasz newwave0507 #67410 üzenetére
Remélem nem JuhgJuhg a felh.neve
-
newwave0507
aktív tag
Glamour nap, vagy Joy nap.., vagy bármi nagyobb árkád feszt. nap , akkor menj el oda.., nézd meg hogy állnak be az autók.. ez még akkor jó parkolásnak számít.
(#67411)
Nem
[ Szerkesztve ]
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Exian
addikt
Ez itt mondjuk tabutéma, de még jó, hogy nem dobtak ki korábban, tudtommal tilos közösen használni fiókot.
[ Szerkesztve ]
-
newwave0507
aktív tag
Ha ennyire törvénytisztelő lenne mindenki, nem itt tartana a világ. Ez a legkisebb gond szerintem, hogy hányan használtunk egy torrent fiókot..
-
válasz newwave0507 #67414 üzenetére
Törvénytisztelet + törrent fiók
Amúgy nem törvény kérdése, a kór eléggé harap általában ezekre.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
Debilon
addikt
ncore meghívót csak a kiváltságosok tudnak mostanában küldeni, vagy emelt díjas sms
ismerősömnek sem tudtam, mert le lett korlátozvaküldtem pü-t
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
newwave0507
aktív tag
Olcsón , jó VGA eladó!
-
blaca83
őstag
Szárìtógépen gondolkodom,hogy meglepem a párom karácsonyra!
Használ valaki? Milyen tìpust érdemes venni? Milyen árkategóriát érdemes megcélozni?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
őstag
válasz blaca83 #67422 üzenetére
Indesitet használunk. Alap kivitel felett 1-el (kijelzős) de még csak fél éve megy. Eddig jó. A szárítás utáni ruhák nagyon jók.
Ha olcsót veszel akkor 2 dolog fontos. Legyen benne nedvességmérő, mert akkor tudja csökkenteni a szárítási időt. Legyen digit kijelzője, mert akkor látod mennyi van még vissza.
Azt még tudd, hogy az alap kategória nagyon zajos és lehetőleg jól szellőző helyre kell tenni, mert nagy párát tud csinálni.
Amikor választottam utánaolvasgattam. Az A energiakategóriás annyival drágább, hogy nem nagyon hozza vissza a kisebb fogyasztás miatt a B kategóriás árelőnyét.
-
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
barátom a párjával kiadó lakást keres Pécsett, 1,5-2 szobás fiatalosan bútorozott nem lepukkant lakás érdekli alacsony rezsivel.
kertváros, urán, egyetemváros ami szóba jöhet.
nem dohányoznak, háziállatot nem tartanak...
ár max. 60-65k/hó + rezsi
aki tud valami, kérem jelezze nekem pü.- formájában és továbbítom nekik -
blaca83
őstag
+Ance
Köszi a hasznos tanácsokat! Most kezdek én is utánaolvasgatni a dolognak. Remélem karácsony előtt lesz valahol valami komolyabb akció és sikerül kifognom egyet.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Eladó egy alig használt HGST 1TB-os 2,5"-os HDD. (7mm, 32MB, 5400rpm, 100/100, 14napot ment, HTS541010A7E630)
Továbbá keresek:
- 240GB körüli SSD-t
- 13,3-14"-os lapost 2kg alatt, 60-80 ezer forint környékén.(pl. T420s)
- Eladó lakást amely felújított, maximum 2. emeleti, min 3 szobás, ~10M ft magasságában. (A jelenleg hirdetett lakások nem érdekelnek, mert azokat már "ismerem" : ) )"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó bőrgyógyászt pécsen ?
Köszönöm szépen!
-
nesa
veterán
válasz s7evcsenko #67433 üzenetére
nyilvan eg y 10m es lakastol elvarhato hogy 110% megfeleljen, csaladi valoszinuleg nem ilyen de a jovore nezve szamomra elonyosebb, es nem 12cm re van a fejem a szomszed seggetol.
szalantan ami 10km a fematol ennyiert mar van es azt utanna ugy alakitod ahogy akarod ejjel is lehet reselni es furni, vasarnap delbe is lehet fuvet nyirni...De Turony megjobbat kapsz 10m er ez mar 17km ahol nincs atmeno fout es hasonlo KM ott mar meg olcsobb.
Rokonok harkanyba most adjak el 9,5 er evekig arultak 15-17 er kutyanak se kellet jott egy ilyen ajanlat es eladtak.
En szivemszerint ott vennek ahol a kovetkezo szomszed legalabb 200meter:d
[ Szerkesztve ]
-
Szilofon
aktív tag
Nekünk van családi ház és panel lakás is.A panel ki van adva albérletbe,sokkal jobb a családi ház,viszont kegyetlenül viszi a pénzt
Az ember nem úgy van mint a panelban,a családi házban van mindig mit csinálni.[ Szerkesztve ]
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
-
nesa
veterán
válasz Szilofon #67435 üzenetére
Jo persze ha valaki semmit nem akar csinalni a haz korul akkor az vagy fizessen meg valakit aki elvegzi helyette, vagy lakjon panelba.
De a panelbe sincs ingyen az elet.
#67436) air
Mikor megvettem a hazat volt hogy csak ejjel ertem ra es ejjel csinaltam, senki nem szolt semmit nyilvan nem az udvaroln kell bontani bent meg kit erdekel, a kapunal mer nem sokat hallani belole, leginkabb semmit.
[ Szerkesztve ]
-
crabi
tag
Sziasztok, nem tudom hogy volt e mostanában téma, Nem olvastam vissza, TÉLI GUMIT hol érdemes venni? vagy honnan érdemes rendelni?
köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Vertigo18 #67441 üzenetére
"ha valaki semmit nem akar csinalni a haz korul ... lakjon panelba."
Ez mi mást jelenthet?
Ráadásul ilyen lenézően, lesajnálóan beszélni másokról nem vall magas intelligenciára.
De nem akarok nagyon belemenni, mert sokkal cifrábbakat is tudnék mondani, viszont az nem vezetne sehová.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
Bird
addikt
Jóképű Gigabyte mitx ház eladó.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Zewa
senior tag
Ez olyan mint a hasznaltauto.hu-s keresés. Alap adatok stimmeljenek és akkor már érdemes róla beszélni, alkudozni, miegymás. Gondoltam itt olyan lakásokra gondoltam pl amik eladó sorba kerülnek a környezetetekben de még nem lettek meghirdetve.
E/1-ben írtam az egyszerűség kedvéért, gyakorlatilag viszont a sógoromék keresnek laskást.
Van egy 1 éves kisgyermek és "félúton" van a 2. gyerkőc. Anyuka fizikailag nehezen viseli a terhességet apuka pedig sokat dolgozik. Jelenleg nem vágynak arra hogy lakást/házat kelljen felújítani. Abban a kevés időben amikor együtt lehetnek nem szeretnének egy ház körül serénykedni. Fiatal házasok, egy darabig teljes mértékben kiszolgálná az igényeiket egy jobb képességű társasházi lakás is."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Bird
addikt
Személyeskedésért neked sem kell a szomszédba menni.
Szóval nem zörög a haraszt... PEACE![ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Nem kovetem naprakeszen az elado pecsi ingatlanokat de jelenleg ezek szerint nincs megfelelo lakas a piacon, hat ez nehez lesz, kb 6 eve alkudoztam egy akkor reszben atadott reszben epulo medences tarsashazra melygarazsal a papkertbe, aztan csak visszatancoltam mert hiaba olyan a papkert amilyen megneztem a korzeti orvosi rendelot/ ovodat, belegondoltam hogy a gyereknek majd kik lesznek a buszon az utazotarsai es inkabb nem, ezt kolegammal megosztottam milyen lakas van ott ami nekem nem kell, o megvette mondvan neki igy is megfelel, idokzbe nekem lett igazam de ez mar nem az en bajom...
Nehez ez igy, sok a rossz kornyek pecsen... nem is mernek ajanlani hogy az a tuti kornyek, mert lehet nem ugy van...
(#67447) air
Legkozelebb irj privatot, szeles a hatam jol birom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Tippmix
- Ukrajnai háború
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- AMD Ryzen 7 5800X
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest