- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
válasz M_AND_Ms #67800 üzenetére
Egy ilyet akartam volna venni, mert ez ED-n kívül 1 bolt árulja, az meg postás lenne.
Ez sem égető, csak most megláttam a főoldalon és gondoltam benevezek rá... hát nem sikerült.
Sebaj, van cetelemem, megveszem majd arra, ha visszatöltik a készletet.Esetleg, ha valaki tud jobbat ennyiért, akkor megköszönöm a linket.
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
crabi
tag
s7evcsenko:
Pár hónapja a metróban láttam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
Én rendeltem egy Xboxot 30k-ért az Edigtől. Ha valakinek kel átveheti tőlem. Semmi felárért. Pécsre jön a boltba.
-
moriak
tag
Pécsen hol van ital kisker? Z+D feelingre gondolok ahol lehet venni pl. üveges kólát.
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #67801 üzenetére
Este 23h-kor még elfogyottat írtak, reggel 5kor már volt keszleten, persze rendes áron.
Korrektek."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
nagyúr
válasz s7evcsenko #67809 üzenetére
egy hónappal előtte, cetelem kártyával, kamatmentes hitelre, bárki megkaphatta volna 10% kedvezménnyel,
de most mindenki kifizette a teljes árat azzonnal"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz s7evcsenko #67809 üzenetére
Ebben nincs semmi. Természetes, hogy nem csak időben, hanem mennyiségben is korlátozott akció volt.
A Banggood is sokszor csinál ilyet, behirdet 5 db-ot nagy kedvezménnyel, miközben készleten jóval több van. Mondjuk az Edigitálnak illett volna az elérhető mennyiséget is kiírni.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
nesa
veterán
válasz s7evcsenko #67801 üzenetére
MM be is volt ilyen.
-
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Valaki segitene, akar prvibiben. Ezt hogy tudnam telepiteni linux mintre, hogy mukodjon a upc horizon go
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bandus99 #67818 üzenetére
Nem tudom mit gondolsz a Linuxos közösségről, de mindenki kezdte valahol. Ez a kérdés ráadásul nem is magától értetődő, amit linkeltem neked azt a googleben találtam mert eddig én sem használtam ilyesmit.
Van a Linux topic "abszolút kezdőknek", ott biztosan nem néznek ki, akármit is kérdezel. Tudom, mert többek közt én is ott szoktam lógni, és segítek ha tudok.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Bandus99
őstag
válasz CPT.Pirk #67817 üzenetére
Koszonom a linket feltettem amit ott irtak, elvileg enable silverlight a vegen es ennek ellenere megsem mukodik, hanem kiirja, hogy tegyem fel a silverlight -ot. Na es akkor itt megy el megint a kedvem a linuxtol es terek vissza az agyon szidott winhez mert ott mukodik.
Persze lehet nem a linux hibaja, lehet a UPC hibaja nem tudom, de azt se mondja nekem senki, hogy tok jo a linux mert magyar nyelvu is van, de amit barmit csinalni kell vele nem csak hasznalni, maris angol nyelvu minden. A leirasoktol elkezdve minden. Szerintem ezt egy hozza nem erto ember max egy szoros supportot biztosito ismerossel kepes hasznalni, mikor valami baj elokerul, jon tavolrol az ismeros es 5 parancs kiadasaval rendbeteszi.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
torma1981
veterán
Én rendeltem egy Xboxot 30k-ért az Edigtől. Ha valakinek kel átveheti tőlem. Semmi felárért. Pécsre jön a boltba. Valakinek kell PM.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bandus99 #67820 üzenetére
Az informatika nyelve angol, ezt el kell fogadni. De ezért van a PH!, hogy utána lehessen kérdezni a dolgoknak.
De mint mondtam, kérdezz rá erre a Mint topicban, ha azt a leírást követted. Az UPC-t messziről kerülöm mióta egy általuk elkevert befizetés miatt (ami mindössze 500 egynéhány forint tartozást jelentett) pesti behajtó cég keresett fel minket, a Silverlightot meg Windowson se használt már pár éve, így nem tudok túl sokat hozzátenni a témához.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
s7evcsenko
addikt
Valaki jártas pendrive helyreállításban?
Van egy 16GB-os Corsair pendrive-om, amit tv-n akartam használni felvenni rá valamit.
A tv leformázta, majd mikor elkezdett volna felvenni rá, kiírta, hogy nem megfelelő eszköz.
Azóta nem jó a pendrive, 78KB-osnak látom."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz s7evcsenko #67826 üzenetére
Ilyesmit ne bízz TV-re. Gondolom Windows alatt gépezel, akkor formázd meg ezzel: [hp usb disk format tool], ez egy bevált eszköz. Ha elsőre nem tudja, akkor húzd ki, dugd be, majd csináltasd vele újra.
-
Exian
addikt
válasz Vertigo18 #67828 üzenetére
Hovatovább, az én (Samsung) TV-m eleve CSAK ÚGY tud felvenni, hogy ha ő saját maga formázza és partícionálja meg a pendriveot, tehát máshogy nem is működik. Ha olyan pendriveot rakok be, ami még nem volt a TV-ben felvételre, úgy kezdi, hogy meg kell formázni, hiába van megformázva rendesen.
Tehát szerintem nem csak hogy ajánlott a TV-vel formázni, hanem egyenesen kikerülhetetlen.
(Valószínűleg itt most majd jön az, hogy nem értek hozzá, és biztos formázható-particiónálható PC-n is megfelelő formátumra, de nem próbálkoztam vele, a sima Windows-os formázás nem volt jó neki, az tuti. Szerintem a TV ext2-re formázza amúgy, vagy az ext-nek valamelyik fajtájára. Legalábbis ha jól emlékszem, PC-n a TV által formázott pendriveot ext2 olvasó programmal láttam.)
Sevcsenko: szerintem annyi történt, hogy a Windows nem látja a pendrive partícióját sem már, azért nem tudod formázni. Előtte el kell távolítani a partíciót és csinálni új FAT-ot rá.
Én ezzel szoktam: Easeus Partition Master Home
Vagy Linux alatt GParted-del.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Vertigo18 #67828 üzenetére
Vagy hasznaljon linux-ot,mert az alatt lathato/kezelheto bizonyos szinten.
Samu "E" szeria felvetel atrakom masik adathordozora ugy,h utana megy. Lehet a Sony-t is,de nem foglakozom mar tv altali pvr dolgokkal....max felveszem ,nezem,torlom mar regota.Masra nem jo/hasznalhato ez az egesz tv-s pvr es pont.(sztem)Exian
a samu xfs-t hasznal.....
Plusz jol mondod es megfelelo progival lathato win-nel is,mig a linux alapban latja.Szerk
"......Tehát szerintem nem csak hogy ajánlott a TV-vel formázni, hanem egyenesen kikerülhetetlen......"
ezzel viszont nem ertek 1-et.
2 fele kell osztani es akkor van pvr es win-es pc-rol hasznalhato feluleted is egy azon hattertaron ,egyeb progi/problema nelkul is.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Exian
addikt
válasz Tegla80 #67830 üzenetére
"Samu "E" szeria felvetel atrakom masik adathordozora ugy,h utana megy. "
Na ez érdekelne, hogy hogyan csinálod.
Én ugyanis úgy tudom, hogy a felvett anyag nem hogy PC-n nem játszható le, hanem még UGYANOLYAN tv-n sem.
És ki is próbáltuk: anyámék dettó ugyanazt a TV-t vették, mint mi, és a mi TV-nken készített felvételt nem játssza le az ő TV-jük. Azt írja, nem szó szerint, hogy "jogvédelmi okok miatt a lejátszás nem lehetséges".
Szóval, hogyan tudnám a TV-fel felvett dolgokat PC-n lejátszani?
Ja bocs szerintem félreolvastam, azt írtad a felvett dolgot átrakni másik adathordózóra, az odáig oké, azt én is megcsináltam, de nekem az kéne, hogy PC-n le tudjam játszani.
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz CPT.Pirk #67827 üzenetére
Hát ez nem sikerült, de cserébe kaptam pár nem kívánatos, sutyiban feltelepült programot.
Átíródott a kezdőlapom a böngészőben, és folyamat megnyílik egy plusz oldal, ha megnyitok egy kedvenc oldalamat.
Aláhúzódnak, és zöldre átszíneződnek szavak a böngészőben...
Szóval ez a chip-es oldal se túl megbízható ezek szerint.
Program futás közben az avast is visított, hogy megakadályozott egy fertőzött oldal megnyitást.
Ennyit nem ért ez a pendrive művelet."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Vertigo18
addikt
válasz s7evcsenko #67834 üzenetére
Akkor ott a program telepítésénél valamit bent hagytál opcionálisan települőként...
Ha meg van vírusírtód és visít, akkor ne folytasd a telepítést! Elvégre azért van, hogy jelezzen!
Akkor tehát összegezhetjük, amit már félve leírtam az első válaszomban, hogy ha pendrivera akarsz ferlvenni okostévéről, akkor hagyd a tv-nek, hogy AZ formázza a pent!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
s7evcsenko
addikt
válasz Vertigo18 #67835 üzenetére
Hát ez nem jött be
Egyrészt, semmi opcionális lehetőség nincs telepítéskor, vagy telepítem, vagy nem, ennyi volt.
Másrészt, telepítéskor nem visított az avast, hanem miután feltelepítettem, elindítottam a programot, ment a munkavégzés, és kb 50%-nál meg akart nyitni valami weblapot, ekkor visított az avast, hogy blokkolta.A TV formázásról meg annyit, hogy ott kezdődött az egész.
TV-n formáztam a pent !!!, ezután megadta megát a szeretett pendrive-om."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Vertigo18
addikt
válasz s7evcsenko #67836 üzenetére
Egy csomó freeware program van pendrive formázására. Ha a gép látja, akkor már a "Sajátgép"-ben, Total Commanderben, Lemezkezelőben is tudod formázni. A formázással BÁRMI is van rajta, az törlődik, ha nem a gyorsformázást választod.
Próbáld meg ezeket a gépen, aztán, ha rám hallgatsz, azt a programot, amit feltettél, eltávolítod... Ad-aware programot lefuttatod, lehetleg csökkentett módban, meg egy vírusírtót is. Ha ez sem segít, akkor Google a barátod, beírkálod azokat a tüneteket, amiket észlelsz. A legárulkodóbb a kezdőoldal átállítása, ha azt beírod google-ba, tuti kidob valamit.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz s7evcsenko #67834 üzenetére
Na basszus, becsomagolták az exe fájlt egy másik exe fájlba, mellé téve a saját hülyeségeiket. Régen jártam utoljára a chip.hu-n, de akkor még nem csináltak ilyen fasságokat.
Csak kíváncsiságból, ki van kapcsolva az UAC nálad?
Itt van tiszta forrásból a progi: http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool.shtml
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz Vertigo18 #67837 üzenetére
Rajta vagyok. Másodszor fut a spyhunter.
Számítógép kezelés, lemezkezelés programban probáltam már mindent, de nem javul meg.
Ujraparticionaltam, ujraformaztam, de 1MB-osnak látja a win.
Valami nagyon elszarodott benne.CPT.Pirk:
Mondom hogy nem volt semmi választási lehetőségem.
Next vagy close. Ennyi.
Megbíztam a chip-ben, eddig.
Mindegy már, lassan rendbe jön a win, de ha újra kellett volna raknom, abba se haltam volna bele.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
-
Exian
addikt
válasz s7evcsenko #67840 üzenetére
De jó, hogy Linux-szal nincsenek ilyen problémáim Persze én is használok Win-t is (sajnos melóhelyen van pár Win specifikus program), de annyira lekorlátoztam, hogy még egy vírus sem tud csak úgy települni Gyakorlatilag, kvázi read-only a rendszer.
Ezeket a chip meg egyéb "integrált" telepítőket meg messze kerülni kell, bár ha kicsit szemfüles vagy, már az első ablaknál lehet látni, hogy nem az eredeti telepítőről van szó, vagy persze lehet, hogy csak én foglalkozom túl sokat ilyen dolgokkal, de szerencsére azonnal kiszúrom az ilyen problémás telepítőket. De sajnos nagyon sokakhoz járok az ilyen telepítők után rendet rakni, rendszert pucolni, sajnos abban is van kellő tapasztalatom...
-
Lomha 8V
addikt
Van valakinek Media Markt-os kapcsolata? Kéne egy ZANUSSI ZFU23401WA fagyasztó elérhetősége a pécsi boltban, meg egy ár.
-
-
s7evcsenko
addikt
Lenne valaki, aki vállalkozna helyre rakni a pendrive-om lelki világát?
Nagyon szerettem és nem akarnám kidobni...
Vagy hol foglalkoznak ilyen javítással Pécsen? Persze ha megéri javíttatni.."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz s7evcsenko #67845 üzenetére
De most mi nem megy? Mire szeretnéd helyrehozni, hogy menjen a számítógépen? Használd a lemezkezelőt a Windowsban, vagy ott a format progi is, meg annak x+1 alternatívája.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Van valaki Pécsről akinek megvan a Xianomi MI4c vagy a OnePlus X teló és meg tudnám nála nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Tippmix
- Ukrajnai háború
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- AMD Ryzen 7 5800X
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest