-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
Eladó asztali gép: SÜRGŐS!!!
-Pentium DualCore E5300
-2GB Kingmax DDR3-1333 (még garis, ha minden igaz)
-640GB WD Green HDD Sata-II (még garis, ha minden igaz)
- DVD író, kártyaolvasó
-Gigabyte G41 alaplap (még garis, ha minden igaz)
-nVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCI-16x (de van alaplapi is)
-Gigabyte GZ-M1 fekete mATX ház (még garis, ha minden igaz)
-400W-os FSP táp57000Ft
Regards: Csepy
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
-
Zewa
senior tag
Valakinek esetleg eladó spárga nélküli "otthoni" telefonja?
Esetleg látott valaki valamerre jóárasított ilyen készüléket?Még mindig keresek valami épkézláb sátrat. 2-4főig.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Jadro
veterán
válasz Szpájki #46150 üzenetére
PDA bolt, Szabadság út. Szokott nekik lenni a keresettebb típusokra és azonnal fel is teszik neked. Ha meg nincs, akkor rendelnek, ezért érdemes odatelefonálni. Amikor még nem Ebayeztem, mindig náluk vásároltam , általában Brando fóliát. Az jó és megbízható.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
RZozo
aktív tag
Eladó egy jól összeszokott Socket 775 alaplap, proci és 2x2GB DDR2 RAM. Külön-külön, de együtt is vihető.
Gigabyte G41M-ES2L
Intel Pentium E6300 Dual Core proci hűtőjével
Apacer Golden Cover kit 2x2GB DDR2 800MHz -
endib
tag
Eladó független Zte Blade
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valakinek kell nagy méretű angol szótár? Varga György - Lázár Péter, használható nyelvvizsgán.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
tatv
csendes tag
Sziasztok!
Ismertek olyan órást/óraüzletet/ajándékboltot Pécsen, aki/amely Helvetia márkájú karórákat (újakat) szokott árulni?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Volt nekem Helvetia órám, 2002 körül vettem.
Nagy sz@r volt.Teljesen kínai, abból is az alsó kategóriás, csak a dizájnja svájci.
Olyan mint a makói hagyma, kínai de Makón csomagolták.
1000 Ft-nál többet nem ér.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
-
Nevil2
tag
Eladó cuccok... jönnek az ünnepek, tessék válogatni!
- ISDN telefon - 500,-
- ADSL modem - 1000,-
- férfi görkori - 5000,-
- MSI webkamera - 2500,-
- Yamaha szintetizátor - 80000,-
- Sony mikrofon - 1800,-
- Dyras FM rádiós walkman - 1000,-
- MP3-as discman - 2500,-
- Santa Maria makett (bontatlan) - 4500,-
- II. világháborús regények (Leo Kessler) - 1000,-/db
- Barangolás könyvsorozat - 1500,-/dbPrivátban érdeklődj!
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Szerda este jött meg a szárító gép.
3 napja használjuk, és a fürdőszoba ajtó - amit csak nyáron lehetett eddig becsukni, mert télen a párától megduzzad - ismét zárható lett.
Egy két órás program után kb 1,5 liter vizet öntöttem ki a tartályából.
Ez mind a szobában csapódott volna le.Szóval eddig úgy néz ki be fog jönni a számításunk a szárítógéppel kapcsolatban, és télen párás/penészes lakásba megkapja az ajánlott mínősítést
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
MrSealRD
veterán
válasz Visormail #46165 üzenetére
Ez elég változó...de igen néha nagyon száraz a levegő...van amikor meg annyira párás ez szerintem attól is függ mi történik odabent...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Kaics
aktív tag
Skacok! Pécsen lehet valahol SIGG kulacsot venni?
-
pylon
tag
Helló mindenkinek a topicban!
Eladó:
- Transcend JF V30 2GB-os pendrive, hozzá való bontatlan nyakpánttal és JetFlash Elite Software csomaggal egy miniCD-n mondjuk 1000 forintért?
- kék színű kulacstartó biciklihez csavarok nélkül 400 forint
- GRAW2 eredeti DVD tokban, karcmentes DVD-vel, multi is gond nélkül játszható pü.-ben mondjatok egy árat ha érdekel
és valószínűleg lesz még egy eladó ASUS laptop táska amiről majd rakok be (vagy inkább linkelek) képet -
cotag
senior tag
Zsír új Telenoros Zte Blade 3 telefont cserélnék Xbox 360-ra.
Ráfizetek természetesen, megegyezünk..... -
Inception
tag
10" tablethoz keresek tokot billentyűzettel szép állapotút reális áron
-
-
pylon
tag
Eladó még:
- 3m fehér USB hosszabító kábel
- valamilyen audio kábel
- falraszerelhető CD tartó (20 db fér bele) kép1 kép2
- digitális naptár, ébresztőóra számológép (2db AAA elemmel müködik) kép1 kép2
- vezeték nélküli (infrás) billenyűzet kép1 kép2 (2db AA elemmel megy, egér és vevő nincs hozzá még keresem )
- ja és vannak steam kulcsaim itt és itt[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Mit ér egy 8GB-os Nokia CL6-os microsd? Lehet, hogy vennék egy nagyobbat.
Köszi!Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
a2d2
addikt
válasz Sir Riccio #46178 üzenetére
Én pár hete adtam el a 8gb Verbatim class 10-esem 2k-ért.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
MZsoltee
veterán
Valakinek nincs valami használható mindig tv-s adaptere. Karácsonyi ajándékba kéne occón.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Zewa
senior tag
Srácok!
Stukkó lemezt Pécsett hol lehet beszerezni? 30*40cm-es mérettől felfelé de akár ilyen 1*2m-es tábla is tökéletes lenne. Persze postára adni túl nagy és nem képesek feldarabolni. Ferroglobus ekkora mennyiséggel nem foglalkozik, a Pláza mellett se tudtak nagyon mit kezdeni az elképzelésemmel.
Nekem dekorációra kéne, de úgy tudom ilyet használnak a fényvetőkbe is, ni! Így megvéve azért meredek lenne az ára.Köszi!
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
mormota
senior tag
keresnék olyanokat, akik értenek picit az albérleti szerződéshez.
összedobtam egyet, véleményt kéne mondani róla.priviben kéretik jelentkezni
(a héten aktuális)
Illusztrálok, tehát vagyok
-
TRob1
veterán
Hahó Srácok!
Hol lenne Pécsen érdemes olajat cseréltetni egy "tragacsban" (Toyota Corolla '95), természetesen jó áron?
Előre is köszi a tippeket.¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz M_AND_Ms #46186 üzenetére
Nem kell állandóan szerelni, annyira azért nem tragacs.
De a viccet félretéve, ilyesmiket Barcson szoktunk megejteni Fateréknál, mikor épp arra járunk. De most nem járunk (asszony intézné perpill, mert Én nem tartózkodom otthon). Jah, és olyan sokat nem is használjuk az autót hogy olyan sűrűn kellene cserélni.De ha már itt tartunk, ajánlhattok jó "állandó szerelőt" is, leginkább Kertváros és környékén (már ideje lenne átszokni Pécsre úgy 10-11 év itt lakás után )
Műszakiztatni az Opel-be (vagy volt Opel már? ) szoktam vinni. De lehet hogy jobban járok egy ún. magánzóval mint egy nagy szervízzel, vagy nem?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani pécsi üzletet, ahol különböző borászati kellékeket lehet venni normális áron? Pl. üveg, lezáró "kupak" (, illetve annak a lezárója (nem tudom mi a hivatalos neve) érdekelne.
És nézzetek szét az eladó cuccaim között is, hátha találtok valamit!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Kösz a tippet srácok!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
oyko
tag
Sziasztok!
Eladó Pécsett egy Samsung Galaxy S II típusú mobiltelefon, case-mate tokban tartott, kijelzőfóliával ellátott.
Független, dobozával, minden tartozékával.Ár: 70.000.-Ft
Érd.:06 20/550-6070 -
-
Exian
addikt
Kapszula a hivatalos neve, és pl. ilyesmit az Óvörös Borászboltban szoktam én venni, mint hobbiborász
Szerk.: bocs, most látom csak, hogy a kapszulát is említette már valaki, "abort" meg Te magad Amúgy nem kell hozzá SEMMI szerkezet... mármint a kapszula rárakáshoz. Kis mennyiségben (évi párszáz palack) én úgy oldom meg, hogy forralok vizet egy lábosban, és a lobogó, forró vízbe belemártom az üveg nyakát, rajta a kapszulával és szépen "rázsugorodik". Ennyi
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Köszi a tippet, elküldöm oda öcsémet!
Exian: neked is köszi, ezt a boltot néztem is, csak azt hittem webshop (addig már nem jutottam el, hogy megnézzem a címet), de úgy látom egy pécsi üzlet
A "zsugorítós" tippért külön köszi, azt hiszem kipróbáljuk!
No és gratula a "hobbiborászathoz" - így szoktak indulni a nagyok isEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Exian
addikt
Szívesen, örülök, ha segíthettem Igen, ott vannak a Felsőmalom utcában.
Ja, a webshopos árak ne zavarjanak meg, jellemzően minden olcsóbb a helyszínen a boltban. Tehát a weboldalon "feláras" árak vannak! Én is csak akkor vettem észre, amikor parafa dugót vettem először "nagyobb" tételben, és a weboldal szerinti árral számolva "jóval" kevesebbet fizettem. Aztán megnéztem és kiderült, hogy a dugó, amit vettem nem 19 Ft, ahogyan az oldalon volt jelezve, hanem csak 16 Ft a boltban. Ugyanígy a szóban forgó kapszula: az sem 8 Ft/db, hanem azt hiszem, csak 7 Ft/db.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest