-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz NovaBlue #46245 üzenetére
Ha egy 486os is felismeri, akkor egy 370es lap méginkább Ez tök szabvány IDE HDD-ként funkcionál az adapter segítségével (amúgy is normál HDD gyakorlatilag, csak icipici méretben . Nekem egy Gigabyte lapban ment, amire integrálva van egy Via 800MHz-es proci, tehát ez is amolyan s370es kategóriájú lap.
Nos, adapterrel együtt 3ért adnám (én 3ért vettem a lemezt..., az adapter olyan 1000-1500 körül volt).
-
MrSealRD
veterán
S.O.S-be szükségem lenne egy redőnyalkatrész boltra. Konkrétan eltört a rugó az "automatába". (Alsó rész amibe bemegy a szalag.) Szóval kéne vennem egy újat. Keresgéltem már de hátha tud valaki más boltot is...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
tajcsi
őstag
Csupa jó hírek a tévében. Jövőre csökken az adó, növekedika minimálbér. Nagyszerű
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
s7evcsenko
addikt
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Valaki aki esetleg erti a toshibak lelki vilagat?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
#TOTTI
őstag
válasz s7evcsenko #46257 üzenetére
Meleg a turbó és ha leállítod ráég a korom, alapjáraton meg visszahűl. De ez csak hallomás nem értek hozzá!
-
Zewa
senior tag
válasz s7evcsenko #46257 üzenetére
Nincs az kikapcsolva csak 1800-as fordulatszámnál van annyi kipufogógáz ami tisztességgel meg tudja pörgetni a turnyó lapátjait, ezzel felépítve a nyomást amitől megindul az autó.
Mivel 100-150ezer fordulatot tesz meg percenként a precíz szerkezet, elengedhetetlen a folyamatos, jó minőségű síkosítás.
Meleg leállításnál megszűnik az olaj keringetés, és a forró turbóban odaég egyszerűen az olaj és ez részben eltömíti az olajjáratokat... Ezt lehet fokozni úgy hogy jól meghajtod a vasat majd gyorsan leállítod. Tilos!
Ezért kell kicsit alapjáraton hagyni ketyegni hogy pár száz fokot akár vissza tudjon hűlni. Húzósabb menet után értelemszerűen többet. Sok ember nem tudja kivárni azt az egy percet megállás után, aztán meg jön a turnyó fikázása.Valakinek eladó kompakt fényképezője esetleg? 10-25k-ig.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
válasz Bandus99 #46258 üzenetére
A recovery partísünön van ennek is a biosa? Akkor kell neked egy Recovery CD... :S
@S7evcsenko : Turbók lelkivilágának utánaolvassss Totalcaron a Boschtechnikus is írt pár jót mostanában róluk, meg volt egy turbójavító műhely is, illetve maga a működés alapjai (pl. hogy nem "kapcsol" a turbó), illetve miért egészséges visszahűteni. Sokba tud fájni, ha cserélni kell
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Bandus99
őstag
Ahham.... hat keszitettem vmi toshiba progival meg win8 alol egy recovery szeruseget 3 dvdre irta ki, de hogy ez pontosan mit tartalmaz ( mindent ami a merevlemezen volt. vagy csak a c particio, tehat az oprendszert? ) azt nem neztem meg.
mondjuk a 3 lemez most nincs itt keznel sajna.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
nagyúr
válasz s7evcsenko #46261 üzenetére
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
s7evcsenko
addikt
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
-
Exian
addikt
válasz NovaBlue #46253 üzenetére
Oké, azért az jobb megoldás mindenhogy. Én konkrétan csak szükségszerűen építettem be ilyet, mert nem fért be más.
De akkor itt azért jelzem, hogy van eladó 6GB-s Seagate MicroDrive HDD-m. Pontosan akkora, mint egy CF kártya, sok fényképező tudja is használni, amibe CF memóriakártya kell.
Hangtalan PC-t, routert, szervert, miniszámítógépet építőknek ajánlom, mert hangja viszont a rendes HDD-hez képest nincs semmi.
1db biztosan, 2db talán van eladó. Tudok hozzá adni IDE-CF adaptert, amivel IDE foglalatú alaplapra csatlakoztatható. Az adapterrel természetesen bármilyen CompactFlash memóriakártya is használható, mint "IDE merevlemez", ha a szükség úgy hozza.
Csak lemez 2000 Ft / db, adapterrel 3000 Ft / db.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
DDR2-es laptop memóriája esetleg van valakinek eladó? Kellene minimum 2x1GB, vagy mégjobb lenne 2x2GB.
-
-
nagyúr
válasz Debilon #46275 üzenetére
Ha senki nem tankolna ott, akkor megszűnne.
Aztán ott van a sok ember, aki megmutatja, hogy neki a pénz nem számít, csak ha a dolgozójának a bérét kell kifizetni vagy a munkához gépet venni, akkor megy a fillér b@szás."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
RZozo
aktív tag
775-ös alaplap, proci, RAM trióból már csak a proci eladó.
Intel Pentium E6300 Dual Core proci hűtőjével -
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
LG P700 képernyővédő fóliát hol lehet kapni?
Lehetőség szerint olyan hely kellene, ahol jó minőséget árulnak, és jól fel is tudják rakni.
Kertváros előny, ha esetleg több ilyen hely is lenne.A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
s7evcsenko
addikt
válasz yerico #46279 üzenetére
Dluinet által linkelt cikkben is azt írják, hogy a erőteljes hajtás után javasolt a várakozás leállítás előtt!
Egy rendes autópályás hajsza után még percekig izzás közeli hőmérsékleten lehet a turbó háza – ha nem hagyunk neki időt a lehűléshez, és hirtelen állítjuk le a motort, a csapágyakat hűtő olajáramlás hiányában könnyen odakozmálhat a tengely, és megint a turbójavító forgalmát fogjuk hizlalni.
Amúgy komolyan kérdem, itt mi értelme van offolni?
Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek ebbe minden beletartozik szerintem... s amúgy is csak 0.1 a szorzó, nem?[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
válasz s7evcsenko #46280 üzenetére
Az utolsó rész tök igaz, max. azért, hogy akit nem érdekel, ugorja át (gyorsabban, átláthatóbban).
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
s7evcsenko
addikt
válasz plaszy #46281 üzenetére
Igen, de ilyen alapon minden lehetne offban, ugyanis tuti van olyan dolog mindig, ami valakit nem érdekel...
Meg amúgy sem pörög annyira a topik, hogy több száz hsz-t kelljen átolvasni...
Dluinet: Így meg aztán főleg...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Offolni, miért ne? Szerintem nem baj, jól elkülönül az adokveszek és a normál beszélgetés, ha az egyik offban megy.
-
NGA
addikt
Én Pécs-Szigetvárt nyomok oda-vissza minden nap, 100-as tempóval, de mire a munkahelyemre, vagy a lakáshoz eljutok, hül annyit a turbo, hogy ne kelljen alapjáraton hagyni. Főleg pl a rendőrlámpáknál.
-
nagyúr
válasz s7evcsenko #46282 üzenetére
Pécs és környéke adás-vétel-csere volt a topik neve, de egyesítettük a beszélgetőssel (valahol még megvan), így lett Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek.
-
s7evcsenko
addikt
De ha minden offba van, akkor mi értelme van neki? Engem zavar pl...
Adok-veszek alig van manapság itt...De Ti csak zavarogjatok nyugodtan, én majd jól nem offolok sosem...
[ Szerkesztve ]
-
Silencer83
addikt
sztem is total felesleges az off, a cimben vilagosan le van irva belefer minden... beszelgetes biznisz stb
-
Karácsony után úgy néz ki, lesz eladó 17" monitorom, ha valakinek kell. Jelentkezni addig is lehet érte
@Vertigo18 : Hát ahogy elnézem, máshol alig van ilyen jól menő lokál topic...
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Még mindig vennék:
- 10 colos tabletet
- 15 colos laptopot 30e-ig. -
#TOTTI
őstag
Valakinek kell esetleg egy Új valószínűleg Samsung 2,5" Noti HDD 320GB-os! 10e Ft-ért adom. Mivel SSD-re cserélem a meghajtót egy új notebookban.
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Egy T-mobile-os Huawei E173 3G modem érdekelne valakit? 2500 forint lenne. Mobilnetem megszűntettem, ez megmaradt.
Soirée...
-
mexx0407
tag
Eladó Netgear Router !
2k ért ,vihető
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Google Pixel topik
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Formula-1
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest