-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz plaszy #46901 üzenetére
Lehet, hogy a postafiók méretére panaszkodik, ezért lenne érdekes, hogy milyen Outlook, mit használsz vele...
Amúgy ez talán segítMutogatni való hater díszpinty
-
Bubu maci
tag
Félkonfig eladó:
Intel I3-2100 dobozos proci, 0 km-es hűtővel
Asrock H61M/U3S3 alaplap
Kingmax 2x4GB 1333Mhz RAM kitMinden garanciális, Infolexes vásárlás (2012.03. hó).
Ára: 40k (csak egyben eladó) -
tajcsi
őstag
válasz yerico #46896 üzenetére
Vizsla anyuka labrador apuka. Nem az enyemek. En husky vagy dobberman parti vagyok ami a kutyakat illeti. Most viszont egy brit rovidszoru szurke kislany macsekom van akinek az anyukaja kiszokott anno es szerintem egy feher kandurral jott ossze...kesobb ha gepnel leszek teszek fel par kepet.
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
-
-
tajcsi
őstag
válasz yerico #46910 üzenetére
Fiu vagy lány? MErt ha fiu akkor össze kell hozni őket. Az ismerőseim folyton kölcsönkérik, utazgatnak vele, ha valahova elhívnak elvárják, hogy a cvicát is magammal vigyem ugyhogy megelégeltem a dolgot mondtam kap majd mindenki kismacsekokat, ezért keresek neki hivatalosan vőlegényt
ps: tehetnél fel a tiedről pár képet
[ Szerkesztve ]
-
yerico
senior tag
válasz tajcsi #46911 üzenetére
Kandúr, 3 éves, csak nem mindig van otthon, mert "szomszédol". Viszont mostanában egyre több hasonló színű macskát látok a környéken, lehet, hogy erről a mienk tehet?
Kinézetre egy az egyben mint az orosz kékmacskák, csak az a bibi, hogy az anyja anyósomék macskája, és teljesen hétköznapi házi szürke cirmosmacska.
Javítok, inkább angol kékmacska a pofájának a formája miatt.
[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
Remélem valaki még ébren van rajtam kívül. Arról van szó, hogy egy kollégám a tanácsomat kérte én meg a tiéteket. Arról van szó röviden és velősen, hogy magyarországon szerzett diplomát szerbiában honosította. A műszaki menedzser szerb nyelvre lefordítva ****************. Namost, a fickó szerbiában dolgozott és van egy komoly referenciája, de ezen a referencialevélen ugye nem azt irja hogy műszaki menedzser hanem **************************. Namost, hivatalos magyar nyelvá bírósági fordító ezt a ****************************-t magyar nyelve villamos és számviteli mérnök-re fordította.
A kérdés az: ha állásinterjúra jelentkezik ahova nem kértek külön referencialeveleket, küldje -e el őket egy rövid magyarázattal, hogy a mászaki menedzser szakból hogyan lett villamos és számviteli mérnök, vagy mondjuk említse meg a kisérőlevélben, hogy pl szmeélyes beszélgetés alkalmával bemutatja a referencialeveleket?
-
-
tajcsi
őstag
Kb így van, mert a szláv nyelvek olyanok, hogy egy angol vagy más idegen nyelvű szavat még az ún. technical translation is másképpen fordítja...csak zavaró lehet...hallottam már olyat, hogy valaki jelentkezett pénzügyi állásra és azért nem hivták állásinterjúra, mert azt írta van pénzügyi és számviteli tapasztalata is, és nem tudták eldönteni, hogy akkor most ez egy pénzügyi vagy számviteli szakember (nem mintha a kettő nem lenne kapcsolatban... )
-
-
Exian
addikt
Nakéremszépen...
Olyat keresek, hogy lego kockák Meg egy nagyobbacska lego alaplap kellene.
Van valakinek itt régi, sima lego építőkockái?
Jelentkezzen légyszi, akinek van (eladó), és akkor mondom, hogy milyen és mekkora és mennyi kockára volna szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Azt tudom, de nekem csak pár darab koceka kellene, így nem lesz vészes. Talán.
Konkrétan ezt akarom megépíteni, hátha másnak is tetszik az ötlet:
http://m.cdn.blog.hu/su/subba/postimage/lego_1358330306.jpgNekem nagyon tetszik. Mivel több kisebb kulcscsomót kell használnom, attól függően, hogy hova megyek (melóba, telekre, autóval, bicajjal, stb), így most is külön vannak, ami éppen kell, azt fogom. Tetszik ez a legós szelektálás
-
Exian
addikt
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Internet nélküli karaoke programot tudtok ajánlani? Hétvégi házibulihoz mondta ismerősöm, hogy jó lenne. De nem vagyok nagyon otthon ebben a témában.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Exian
addikt
válasz bark88 #46926 üzenetére
Köszi, majd körülnézek, ha egyszer kijutok.
VISZONT! Hihetetlen, de megtaláltam a gyerekkori legóimat Persze, a gyerekeim legnagyobb örömére. Lehet majd építkezni.
Szóval, már készül a lego kulcstartó és fali kulcsrendező Találtam olyan "alaplapokat" is, amiknek darabja vaterán is 1000-2000 Ft között megy... micsoda kincseim vannak Bár nem hatalmas mennyiség, ami van legom, de így első ránézésre is 6-8000 Ft-nyi biztos van. Azt hittem, hogy az asszony 4-5 éve, amikor a legnagyobb gyerekünk még a legkisebb volt, kivágta a kukába, mondván, hogy lenyelheti. De ezekszerint csak szépen, precízen elcsomagolta
[ Szerkesztve ]
-
mormota
senior tag
egyelőre érdeklődés szinten.
van itt olyan, akit csikálna egy androidos tv-box?
wifi, 2 usb, konnektoros, HDMI és aux kimenet, cserélt (erősebb) wifi antennával, HDMI kábellel és 2gb microsd kártyával
Android 4.0 - Cortex A10 - DDR RAM: 1GB
Video Output: HDMI 1.3, Full HD 1080P hardware video decoder
Storage Device: Support External storage via USB host /Support External storage via TF card
Data Transfer: Support U disk, card reader
USB Interface: USB 2.0 host x 2, USB Storage device (4GB/8GB bytes)
Network: Built-in WIFI N module
Video Formats: MKV, TS, TP, M2TS, RM/RMVB, BD-ISO, AVI, MPG, VOB, DAT, ASF, TRP, FLV etc
Audio Formats: MP3, ACC, OGG, WMA, WAV, M4A, APE
Image format: JPG, BMP,GIF, TIF, PNGVideo Decoding: MPEG1/2/4, H.264, VC-1, Divx, Xvid, RM8/9/10, VP6Dimension: 72 x 61 x 13mm (approx.)
Weight: 51gén mondjuk úgy 15K-ra gondoltam
doboza elkeveredettpriviben
Illusztrálok, tehát vagyok
-
-
Exian
addikt
Ácsi ácsi!!! Írtam én bárhol is, hogy eladok belőle bármit is? Eszem ágában sincs! Jójáték nekem is (lesz kafa kulcstartóm meg kulcsrendezőm), a gyerkőcök meg játszhatnak vele! Csak mint "eszmei" értéket írtam, mivel most ahogy nézelődtem, látom, hogy "aranyárban" mérik a LEGO-t manapság! Szinte basszus drágábban kínálja 1-2 fazon, mint amennyibe a boltban kerül!
-
-
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok Pécsen linux,windows server tanfolyamokat? Nem ilyen okj-s dolgokat csak kizárólag ezekkel foglalkozó tanfolyamok
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
Exian
addikt
válasz McSzaby #46936 üzenetére
Hát én speciel OKJ-set végeztem, de mondjuk az nem kimondottan csak szerverekről szólt. De volt az is jelentősen, meg külön vizsga is (Win2k3srv, Debian srv, Ubuntu desktop).
Igazából megfordítom a kérdést: mi a cél? Csak a papír, vagy valódi tudást is szerezni? Mert az én sulimban, ahol én a szakomat végeztem, ott inkább a papír volt a cél és az oktatási szint (általában mindenki többet tudott, mint a legdurvább vizsgafeladat is volt), újat tanulni csak a "legbutábbak", illetve a kezdők tudtak.
-
Csepy
őstag
Istenem, miért gondolják egyes emberek, hogy az én időmet (ami ugyebár nem számít nekik) annak fogom szentelni, hogy berohangálok hozzá fél évvel egy telefon megvásárlása után, hogy javítgatom neki a szoftverét, mert neki gondja van vele (N97 mini, "out of memory error", ami szériahiba) Amikor mondom, hogy hozza be hozzám, mert nem jutok ki hozzá emberi időben, az meg már nem jó neki. És még neki áll följebb. Istenem, nem ártana felnőni már egyeseknek. Some people just need a high five... in the face... with a chair... Sorry, csak ki kellett adnom magamból, back to work
Regards: Csepy
-
Csepy
őstag
válasz Vertigo18 #46940 üzenetére
Sorry, csak az ilyenek kiakasztanak, de nagyon. Hála Istennek kihalófélben vannak az ismeretségi körömben. Csak ez egy "szakember" (pécsi boltos) és Istennek hiszi magát, akihez igazodjon mindenki, mert neki "erre nincs ideje"... hát én meg pont leszarom, nekem meg az ilyen "emberekre" nincs időm.
-
Vertigo18
addikt
-
Exian
addikt
Dettó... én többek között ezért is (sok érthetetlen, makacs ügyfél miatt) hagytam fel a közelmúltban a hivatásszerű szervizeléssel. Meg persze családi okok miatt is, de bizony eljutottam én is odáig, hogy nem éri meg vacakolni. A feleségem több hasznomat veszi otthon
[ Szerkesztve ]
-
Á, ha meg kell mozdulni, az a legtöbbeknek már büdös. Én szerencsére nem ebből élek, tehát ha nem hozza, nem hozza...
A Google használata meg valószínűleg megerőltető lehet, mert állandóan nekem kell kikeresni mindenféle ismerősöknek olyan infókat, amik az 1-2. találatban szoktak lenni[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
McSzaby
őstag
válasz Dluinet #46945 üzenetére
Én nem tudom milyen áron mozognak az ilyen dolgok, de ez az "árlista" igencsak túl van árazva szerintem :S Csak a Ciscoból tudok kiindulni, hogy itt Pécsen mennyibe kerül és ezen a listán mennyibe kerül.. Aztán meglehet, hogy én vagyok a hülye Pesten max. ilyen "gyorstalpalóra" mennék el, mert kicsit necces a feljárás állandóan.
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest