- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crabi
tag
Sziasztok!
van itt nálam egy fujitsu siemens lifebook c1110d tipusu laptop!
ismerősömé és el szeretné cserélni valami asztali gépre vagy megvásárolható
hibái:
billentyűzet fele jó fele nem Külső billről tökéletesen működik!
Touch pad ball gomb le van törve
Akarok rá telepíteni rendszert és azt írja ki hogy nincs merevlemezes meghajtó bekapcsolva.
Ha valakit érdekel kérem jelezze!
további paraméterek iránt kérdezz![ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
ELADÓ PSP-t keresek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz OrangeBud #32856 üzenetére
Az Jack-RCA kábel, igazából az a legolcsóbb, ha veszel kábelt és csatlakozókat rá, aztán megforrasztod. Ha nincs páka, akkor ott a vásár, vagy bármelyik TV-t árusító bolt. Ha szoktál netről rendelni, akár már 180Ft-ért is kapsz 1,5m hosszú kábelt (persze ez a tyúkbél kategória).
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
MZsoltee
veterán
válasz Dodder #32849 üzenetére
az igazi india kínai és egyéb kaját nem tudnád megenni, vagyis nem is tudtad. Ezekhez az európai ember nincs hozzászokva. Nem volt az elrontva csak nem a te gyomrodnak volt csinálva...
Amúgy a Shirkan tényleg jó hely, csak ajánlani tudom! Van kiszállítás is lehet rendelni!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
válasz Bandus99 #32853 üzenetére
Gondolom meg kéne találni a hibát. Pl. kikapcsolva az IDE csatorna vagy a winyó a BIOSban, hibás winyó...
Persze lehet az alaplapi IDE vezérlő is rossz, na az a cumi.A billentyűzet meg pl. félig kiesett szalagkábe, szakadt szalagkábel, rossz billentyűzet... Ha csak nem az alaplapi vezérlő...
@crabi : 4EYE keres ilyen régi laposokat, szerintem neki próbáld meg eladni...
Mutogatni való hater díszpinty
-
Zewa
senior tag
válasz Dare2Live #32847 üzenetére
Tudom, tudom. Kóstoltam már a buddha könnyét. Végignéztem ahogy haverom betolja. Én úgy tudom hogy a Shiva haragját 30-ból kb 6-an ették meg de majd hnap rákérdezek.
Hát nem mondom hogy nem erős de tényleg még meg lehet enni.
Annyi a különbség az 1. és a 2. helyezett között hoyg az uttobinál nem pácolják elötte 3 napig a húst a chilliben."Az nyugodtan ehető." Akkor te egy állat vagy.
Az isten haragját próbáltad már? Sikerült?ps.: Esetleg ha éreztek rá késztetést tehetünk valamikor egy közös próbát...
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Inception
tag
Holnap Pécsen leszek,ha valakinek kellene a Nokia C3 vagy LG KF600 venus.Írjon
-
4EYE
csendes tag
Sziasztok! Köszi az ajánlást! Várom a válaszát Crabinak az ajánlott áram elfogadják e vagy sem. A laposhoz van mindenem csak ház és aksi,töltő nem volt. A bélése jó ennek is éppenséggel Berakom egy bubis csomagolásba hátha abban szépen mutat
LG GT540-et keresnék megvételre lehetőleg független vagy telenor-os érdekelne és FEKETE színűben ha válogathatok!
-
Inception
tag
Van valakinek eladó fali polca?
Akinek van az írja meg milyen és mennyi.
Csütörtökön délután Pécsen leszek.
Kösz![ Szerkesztve ]
-
4EYE
csendes tag
a végén még nem kell optimus. :S Valami jó telót vennék 30-35 körül. 2 feltétel van: otp-s számla és péntekre ideérjen a csomag
-
goodboy007
senior tag
Eladó Omnia II+Brando Ultra Clear fólia+Dreim tok
Samsung Galaxy Ace-re, de legfőképp Motorola Defyre ráfizetnék!"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
bark88
csendes tag
Esetleg ha arul valaki fullhallgatokat akkor irjon egy privit, koszi!
-
Van egy eladó Pioneer CT-F4040 magnódeck, szép állapotban, elég jó darabnak tűnik 6000-et kér réte a tulaja, alkudható.
Érdeklődni nálam.Mutogatni való hater díszpinty
-
4EYE
csendes tag
Nem tudtok turbosim-et ami jó x8-hoz is? Most!!
-
4EYE
csendes tag
válasz goodboy007 #32872 üzenetére
sajnos nincs neki most.
-
polip
addikt
nincs valakinek eladó rádiós erősítője?
egyetlen szempont: két használható audio bemenet
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
crabi
tag
sziasztok van 1 ide noti vincsezsterem rádugom usb-s külső vinyóra és csak kattog 3 rövidet!
mi lehet a baja orvosolható? -
nesa
veterán
Ha tobbmindenre lenne vevo akkor megbontom, 70-300 hoz adnam ajandekba a manual kozgyurut.
Olympus E510 kabelek+összes tartozék 50k
2db gyari aksi (+aksi 4k)Zuiko 14-42 20k
Zuiko 70-300 65k
58mm es UV szűrő (citiwide) 2k
58mm massa CPL szűrő 2k
58mm ND8 szűrő 2k
2x2GB CF kártya 4k
RM1 szerü távirányitó 1k
2011 március 17 ig garis a Váz+14-42.
Ajándék manuál 4/3 os közgyűrű + praktica bca váz + 1,8/50 +2,8/135 +vaku.
[ Szerkesztve ]
-
stuntmanmike
tag
- M-Audio Evolution UC-33e MIDI Controller ~45k
- 2*1GB GEIL Ultra DDR2 800MHz memória 7k
- Antec P180B ~22k
- Zalman 360B-APS ~7k
- Winfast TV2000XP: ~4k
- Samsung 300 gb: ~6k
- Western Digital Caviar Green 1TB: ~12k
- Sandisk 1gb microsd 500 FtPrivátban érdeklődjetek!
-
GIJoe
addikt
Új HP 625 Bontatlan gyári csomag! 95 000 Ft
-
Macka
veterán
PSP-t keresek!
-
Dare2Live
félisten
válasz Enszuke #32848 üzenetére
Az egyik ok ami miatt mostanában oda járok az pont ez. Ugyanígy volt olasz kajás korszakom is, teljesen új kajákat/ízeket lehet megismerni.
A másik meg a minőség. Tudsz te még egy helyett Pécsen vagy akár az egész dél dunántúlon ahol ha bárányt rendelsz akkor nem vmi sz*t kapsz hanem bárányt? Egyetlen helyen nem kellett az elmúlt 10évben visszaküldenem és az ez.
amúgy baromira idevág:
[link]"A magyar valóság ezzel szemben ez: a hús nem borjú, borjút a magyar vendéglátásban 1945 óta nem láttak, hanem legjobb esetben is növendék marha, de inkább teljesen felnőtt, sőt a legeslegtöbbször még csak nem is marha, hanem sertés, sőt: pulyka-, sőt csirkemell!, és a legsőtebb: pepihús, mindenféle maradékokból összeklopfolt hibrid...
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
bijesz
aktív tag
Fuji S1500 eladó
-
aneda
senior tag
válasz Dare2Live #32881 üzenetére
"A másik meg a minőség. Tudsz te még egy helyett Pécsen vagy akár az egész dél dunántúlon ahol ha bárányt rendelsz akkor nem vmi sz*t kapsz hanem bárányt? Egyetlen helyen nem kellett az elmúlt 10évben visszaküldenem és az ez."
Azért nem ilyen szörnyű a helyzet, de valóban nem sok normális étterem van Pécsett.
Az oroszok már a spájzban vannak!
-
s7evcsenko
addikt
válasz Dare2Live #32881 üzenetére
Azért azt még csak sajnálni sem tudom, aki rendel egy borjút, kap egy csirke vagy pulykahúst és nem viteti vissza, hanem megeszi...
Már az első darab levágása után egyértelmű a kettő közti különbség!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
4EYE
csendes tag
Nagy nehezen meglett a kis készülékem (LG GT540) Fasza és gyors. jobb mint a voda 845. Egyenlőre semmi piszkálás me nem látok még benne hibát lassulást. Kinek van még ilyen telója? Tapasztalatokat tud valaki mondani?
-
bijesz
aktív tag
Eladó Nokia E51 fekete, hedsettel.
Olcsón, mondjatok egy árat. -
4EYE
csendes tag
Rossz hibás régi pIII-as laptopokat veszek alkatrészként!
-
Inception
tag
Apám le akarja cserélni a teloit.
Jövő hét közeprétől eladók lesznek független Nokia E75 és E52 telok,szép állapotban.
Képet 7végén tudok küldeni.Ha érdekel valakit. -
Inception
tag
Maradt 2db 50-s traxdata dvd-r henger,printes.
100db=3000ft.
Egyben akarom eladni és nem drága,minősége olyan mint a maxellnek. -
Macka
veterán
Eladó dógok:
HP IPAQ 914C business messenger. Hibátlan, karcmentes, dobozával, cd-vel, papírokkal, headset, bőrtok, stb... 25K
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Sony mp4 4 Gb doboz, bontatlan füles, kábel. Kissé karcos, de tökéletesen működik. 5K
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gyerekek, menjetek túrázni, a Pálos romoknál annyi hó van még, hogy hógolyócsatát lehet vívni a 15 fokban! Nagyon zsír!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Vodafone-os, (kb. 6-8 hónapos), LG Optimus GT540 Cyanogenmod 2.3.2 ROM-al felvértezve, szép állapotban eladó lehet(Füles pl. még bontatlan, sajáttal használtam.). Ajánlatokat PM-ben várok.
Köszi![ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
ch003067
addikt
Sziasztok !
Lenne egy PSP FAT készülékem.
Színe: Ezüst
Állapot: Szép, az UMD meghajtón lévő fényes csík enyhén karcos
Tartozékok: 1gd eredeti autós játék, egy USB, egy töltő, és egy darab 1gb-s memória kártyaAmit keresek:
Noctua NHU12PSE2 S775-ös lefogatót ( vagy univerzálisat)
Hibás videó kártyákat, 8600GT - 7900GTO tól feljebb !
Ajánlatokat PÜ-ben kérném.
-
CHIPman
nagyúr
Játékra is alkalmas félgép
Samsung Galaxy S
Érdeklődni PÜ-ben.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Dodder
tag
Keresek valami normálisabb minőségű számítógép házat 4-5 ezer forint környékén. Valakinek van ilyen eladóban?
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest