- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
válasz Matsushita #32247 üzenetére
Lehet teszek egy kísérletet holnap...
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
válasz Bandeee #32226 üzenetére
"Telefon meg egy érzékeny technika biztosan nem tesz neki jót ha folyton USB-ről töltik. Élettartamban szerintem hosszabb életű lesz, ha sajátról töltik."
Miért, a saját töltője nem kapcsolóüzemű? Ugyanaz a sok felharmonikus átmegy rajta, amúy is, az USB az 5V-t nem közvetlenül a PC tápról kapja, hanem az USB vezérlőn keresztül, ami tudja azt pl. lekapcsolgatni.
Szűrve van az, nyugi. Valószínű legalább úgy, mint a töltő kimenete, amit azért nem szoktak eltúlozni Nemá' 10Ft-tal többe kerülne a töltő előállítása.Mutogatni való hater díszpinty
-
Inception
tag
LG KP500 és Nokia E51 eladó
-
a2d2
addikt
Olympus fe-47 kompakt gép vadi új, dobozában eladó.
Akit érdekel dobjon privit.
Ugyan itt menyasszonyi ruha, tiara, szállodautalvány eladó.Keresek öntvény kandallóbetétet, 70cm széleset max 10kw teljesítményűt.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
plaszy
őstag
Hamarosan eladó lesz egy bontatlan WD 2TB-os vinyó, és egy szintén bontatlan Gigabyte GTX465-1GB VGA. Árakat még nem találtam ki, majd ha megérkeznek, addig is PÜ-ben lehet érdeklődni, ajánlatot tenni.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
plaszy
őstag
Eladó Harkányi átvéttel:
Maxtor DiamondMax Plus 45 7200 RPM 15,3GB-os IDE vincsi,
Sentinel 100/94 - 1.000.- HUFMaxtor DiamondMax Plus 9 80GB-os IDE vincsi,
Sentinel 99/99 - 2.000.- HUFKicsit már hangosak. Jó fél éve nem is voltak használva, csak a polcon hevertek. Most csak a képért tettem be a gépbe őket meg leformáztam.
Pécsen legközelebb csütörtökön leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Dodder
tag
Üdv. mindenkinek!
Eladó v. csere:Toshiba Portégé R700-1DF Core i3Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
s7evcsenko
addikt
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
mormota
senior tag
kérdés, amolyan off, mert nem szgépes téma:
mivel a napom legnagyobb hányadát a gép előtt töltöm, +0,5-es szemüveg kéne. illetve most már másodszor ajánlotta a szemész.
a kérdés a következő szemüvegesek:mennyibe fáj manapság egy teljesen hétköznapi +0,5-ös kukker?
Illusztrálok, tehát vagyok
-
-
-
ha3fis
tag
Újra: Ingyen üzemanyag!
-
bagoly71.
tag
Esetleg valakinek [Intel Quad Q6700]?
-
Van esetleg valakinek 128Mb vagy 256Mb-os SDRAM-ja, kipróbálásra, vagy megvételre?
Kipróbálás után valszeg megvétel lenne belőle.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Bla82
tag
Eladó dolgaim:
- Nanya NT512T64UH8A1FN-3C 512MB DDR2 667MHz notiram próbagar 1k
- Intel Celeron D326 SL8H5 S775 próbagar 2k
- Samsung 2343BW monitor próbagar 34k
- Fifa10 eredeti, bontatlan, hologramos matricával a csomagolásán 1k
- LCPower LC6550 táp próbagar 2,5k
- Intel T2310 és AMD TL-50 noti procik egyben próbagarral 3,5k
- Delta 400W-os táp próbagar 3,5kAkit bármi érdekelne kérem PÜ-ben jelezze, ha nem megfelelő az ár akkor írd meg te mennyit gondolsz érte aztán majd meglátjuk közös nevezőre jutunk e.
[ Szerkesztve ]
-
Sz7Cs
aktív tag
-
Sz7Cs
aktív tag
-
FuckeR19
senior tag
Nincs valakinek olcsó wlan routere eladó?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
-
zsolt19900
őstag
Scythe Himuro hdd halkító hűtő doboz eladó 5k az ára pécsi személyes átvétellel megoldható természetesen írjatok privit nekem feleslegesnek bizonyult, mivel a halk vinyót akartam még jobban halkítani, de hát nem lehet ezért adom el, hogy valakinek hű társa legyen
szerk: csere érdekelhet új coolink swif 1201 es ventikre +kpra
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Bibby
addikt
Valakinek nem kell guppi?
Még kicsik, lett egy csomó (10-15 db), nem tudom hova tenni őket. Nem díszesek, inkább egyszínűek, de ha vesz melléjük az ember egy szép hímet akkor majd gyönyörű utódok lesznek.
Áruk egy sör.Ελευθερια η θανατος
-
Zewa
senior tag
SZTk 2. emeletén van egy optika. Schaffer optikához tartozik.
Lehet nem hirdetnek mindehol nagy akciókat de még mindig az egyik legkorrektebb és legolcsóbb optika a városban..
érdemes egy ajánlatot kérni.. Szerintem meg fogsz lepődni."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
mormota
senior tag
válasz Magnum_ #32263 üzenetére
hát.. igazából a látással nincs bajom, de nap végére erősen el tud fáradni a szemem, meg néha fáj is a fejem. és mindez azért, mert azt a dél dioptriát pluszba dolgozza a szemem.
a táblát is láttam hossza élesítés után, de dolgoznia kellett a szememnek rendesen, hogy jól lássam. a szemész csajszi meg is kérdezte, hogy monitor elől jövök-e....még szerencse, hogy cég támogatja a szemüveget... és különben se fogom mindig hordani ha gép előtt ülök, csak ha már nehezen meg, vagy úgy érzem fárad a szemem.
és nem mellékesen okosnak fogok tűnni tőle
Illusztrálok, tehát vagyok
-
szilárd_
csendes tag
Eladó Acer Extensa 5620z típusú laptop. Hibátlan, karcmentes, eredeti, 3 órás akkumulátorral.
Specifikáció:
Kategória: Kisirodai-otthoni
Platform: INTEL
CPU: Intel Pentium Dual-Core T2390 (533 Mhz FSB, 1 MB L2 cache)
Sebesség: 1.86GHz
RAM: 1GB DDR2
Kijelző: 15.4" WXGA Acer CrystalBrite LCD
HDD: 120GB SATA
ODD: DVD Super-Multi
WLAN: 802.1b/g
Kamera: van
Bluetooth: nincs
VGA: Mobile Intel GMA X3100 (integrált)
Chipset: Mobile Intel GM965 Express
Kártyaolvasó: SD, MMC, MS, MS PRO, xD
Ujjlenyomat olvasó: Ø
Portok: 1 x ExpressCard/54, 1 x fejhallgató, 1 x FIR (gyors infra), 1 x IEEE 1394, 1 x LAN, 1 x mikrofon, 1 x modem, 1 x PC Card (Type II), 1 x S-Video, 1 x VGA, 1 x vonalbemenet, 4 x USB 2.0
Akkumulátor: 6 cellás, 4400 mAh
Méret / Tömeg: 360 x 267 x 30,3-43 mm / 2,88 kgÁra: 102.000,-Ft
Érd: pü vagy email:szilard_szentpali@yahoo.com -
NovaBlue
aktív tag
Keresek minél olcsóbb pci-e vgat.akinek van ide vele
-
-
plaszy
őstag
Erre az eladóra rá kellene néznie egy MOD-i-nak
Lehet, hogy megint a Cgroupnak akar rosszat...de ne legyen igazam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest