Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz germinator66 #42996 üzenetére

    Csak azt az egyet magyarázd meg hogy ahova még fizetsz a napi életvitelhez ott ugyan miért tartod természetesnek az általuk kért árakat? Ezeknél nem kell rinyálni?
    Kipécéztél magadnak egy céget akit - hiába állítod de gyakorlatilag nem azt csinálja amint a Revolut és a Transferwise, a tevékenységük egyáltalán nem egyezik meg - és fikázod mert szerinted a 10 % alatti költséghányaduk sok. Van ahol nem is tudod hogy ez mennyi, de az ugye neked rendben van. Mihez viszonyítod ezt, mert nincs másik ugyanilyen tevékenységet folytató cég? Csak sok, szerinted. Szerintem meg arányban van a szolgáltatásukkal.
    Te csak egy oldalt veszel figyelembe és támadod a PayPal-t, a vásárlói védelem -ami a másik két cégnél nincs a vásárlásokra- bizony költségbe kerül, ezt nem adományokból szedi össze, szerinted miből fedezzék ezeket a költségeket?
    Te ezt sohasem vetted igénybe és ezért tartod jogtalannak hogy az eladóktól beszedett pénzből finanszírozzák?
    Nem én terelek.
    Miért próbálom megmagyarázni az összehasonlítási alapokat? Azért mert van aki a készpénz vétellel-eladással foglalkozó valutaváltókhoz viszonyítja a PayPal árfolyamát, ami nyilvánvalóan teljesen eltérő dolog, nem összehasonlítható.
    Szóval oké van ez negatív véleményed, de addig már nem tejed a dolog hogy akkor ne használd és arra sem hogy reálisan értékeld a piacon betöltött helyüket és az ezért kért árat.
    Nem én vagyok az aki a valóságot nem hajlandó tudomásul venni. Épp ezért nincs is értelme folytatni veled a vitát te is ezt tartod rólam.
    Ha egy szolgáltatásra szükségem van és nincs alternatíva akkor azokkal a feltételekkel használom amit biztosítanak és nem rinyálok, mert nincs igazam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák