Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz petymek #42917 üzenetére

    Ha OTP-s a te kártyád is.
    Nem tudok az OTP nevében nyilatkozni, nem kaptam arról sem információt hogy mit léptek arra amikor le lett írva nekik hogy hol akad meg a dolog.
    Eddig úgy tűnik hogy kellett a közreműködésük a legtöbb esetben, aztán ha sikeres volt a kártya hitelesítése azután a későbbi PayPal-on keresztüli fizetésekkel nem volt gond, vagy nem jelzett ilyet senki.
    Meg kell csinálni azokat a lépéseket amit írtak a kártya és mobil bank, netbank beállításoknál.
    Ha máshol Interneten fizetve ezzel a kártyával (olyan oldalon ahol aktivált az erős hitelesítés) rendben működik azután úgy hogy nincs limit a kártyán vásárlás összegére és darabszámára, de van rajta elérhető 800 Ft, az angol nyelvre állított (magyar nyelv angolra, kilépés és belépés) PayPal-on megkezdeni a a hozzáadást, kártyaszám, dátum, cvv, csc kód beírás, a címhez nem nyúlás és mentés után ha sikertelen akkor írni a PayPal-nak Lehetőleg nem hétvégén, megadva hogy milyen üzenetet kapsz amior az MC 9999-9999-9999-9999 számú kártyát hozzászeretnéd adni és megkérni őket, ha tudnak akkor segítsenek már ez ügyben.
    Aztán erre majd válaszolnak valamit, de jó eséllyel azt válaszolják hogy nem rajtuk múlik és próbálj meg másik kártyát hozzáadni.

Új hozzászólás Aktív témák