Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
ThunderBird - Sajnos egy hiányossága van, nevezetesen, hogy x64-es outlook-ból nem tud importálni semmit, x86-osból igen.
Djuree - Esetleg így.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
TRob1
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #3401 üzenetére
Olvastad az utolsó mondat gondolatjel utáni részét?
"a Thunderbirden kívül van vmi reális lehetőség?"
¤ R'n'R ¤
-
félisten
-
Orgi
addikt
Remek, x64-es Officet használok Nincsen gondom a Thunderbirddel, csak gondoltam megkérdem, van-e más lehetőség is, hogy választhassak...
Esetleg azt tudja vki, hogy mi történik, ha lejár az aktiválási időszak, mit korlátoz az Outlook?[ Szerkesztve ]
-
félisten
Végül is a WLM is megfelelhet, csak az egy "fapados" levelező, ami outlook után sokaknak elég furcsa lesz. Még szokták a The Bat! levelezőt is ajánlani, csak az ingyenes változata(Home) nem tudom, hogy tud-e magyarul illetve tud-e importálni outlook.ból
Ezek szerint mennyiségi licences Office-t használtál eddig... Egy darabig még megy, de idővel már nem fogja letölteni a leveleket...
It még van pár email kliens, ha van időd és kedved próbálgasd ki őket, hátha lesz megfelelő köztük. Sajnos a legtöbbet nem használtam soha, így hogy magyar-e vagy sem, nem tudom, illetve azt sem, hogy tud-e importálni Outlook-ból vagy sem, de majd kipróbálod, ha úgy gondolod.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Orgi
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #3406 üzenetére
Igen, munkahelyem révén mennyiségi licensszel használtam de kitalálták hogy mostantól nem lehet otthoni gépre felrakni. Fel sem tűnt, hogy ezt is aktiválni kell, míg most el nem kezdett sírni, hogy lejár...
-
Djuree
félisten
ez csak fájlméret korlátozás ahogy nézem, nem tárhely.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
félisten
2003-as Outlook esetén (ha tényleg erről van szó) a levelek (meg egyebek) a PST fájlban tárolódnak, ami a helyi HDD-n található. Ennek a PST fájlnak lehet a méretét szabályozni. Ebből kifolyólag ezt a "tárhely" dolgot sajnos nem értem...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #3409 üzenetére
ja, értelek, akkor lehet mégis így kell, megpróbálom, kösz.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Orgi
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #3406 üzenetére
Köszi a linket, mivel megjelenése óta Operát használok, ezért az lenne a leglogikusabb megoldás, kipróbálom tud-e mit kezdeni az Outlook leveleimmel...
-
Badb0y
addikt
Gondolkozok office 365 kisvállalati vásárlásán. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban ?
Konkrétan amire kíváncsi vagyok:
1. A meglévő outlook pst fájlt lehet-e használni a webes toolon keresztül ?
2. Az üzenetküldés milyen pop3 smtp szerveren keresztül működik ?
3. Egyáltalán, hogy lehet elképzelni ezt a webes outlookot ? Bárhonnan olyan, mintha az otthoni gépemen lévő outlook futna ?Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Orgi
addikt
Az installált x64-es magyar Office hibásnak jelzi és nem fogadja el a ma megvásárolt HUP-os kulcsot. Létezik, hogy le kell töltenem a vásárláskor kapott linkről elvileg ugyanezt az Office 2010 Plust, uninstallálnom kell a most fent lévőt és újra felraknom? Az egyetlen különbség az lehet, hogy sehol se kérdezte meg vásárláskor, hogy x64-es verziót akarok-e...
-
félisten
-
1, Lehet, de én inkább áthúznám Outlook-on keresztül a 365 fiókba.
2, 2012 van, a POP-ot és az SMTP-t kliens oldalon tűzzel vassal irtani kell, az Outlook HTTPS-en csatlakozik az Office 365-höz. Nem kell pop meg smtp.
3, Google képkeresés: Outlook web app| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Badb0y
addikt
válasz kraftxld #3416 üzenetére
2. Gondolom úgy mint gmail. Nekem azzal az a bajom, hogy össze vannak linkelve fiókok, és bármelyik fiókból küldök, a feladónál mindig ott van a gmailos cím, hogy ezen keresztül küldve erről az email címről.
[ Szerkesztve ]
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
InfiniteReality
őstag
1. Be lehet túrni a postafiókba, úgyis elképesztően nagy lehet a mérete.
2. Natív Exchange kapcsolódás "kívülről" (RPC-over-HTTPS).
3. Az OWA kinézete a 2010-es Exchangenél elég jól hasonlít az Outlook alap kinézetére. A képernyő felosztása teljesen olyan.http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
Badb0y
addikt
Értem, és akkor ennek nincs is díjmentes változata egyébként ? Tehát az 5.25€/hó ennek a havi díja? Saját szerveren ez nem is futtatható ?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
InfiniteReality
őstag
Az Office365 lényege, hogy az adott cég email szolgáltatását nem saját szerverekkel, vagy szerverteremben saját szoftverekkel nyújtja, hanem fellövi a felhőbe. Így le van tudva a szerver és a szoftverkörnyezet napi karbantartása, nem kell frissitgetni és újrainditani a gépet stb.
A management része viszont ugyanolyan, mintha saját cuccon futna, tehát meló ugyanúgy van vele. Jól be kell állítgatni, userek igényeire figyelni stb.
De van egy biztos alapja, rendelkezésreállás stb, amit önerőből sokszorta nagyobb összegből lehetne kivitelezni és csak nagyon hosszú idő után térülne meg (esetleg).
Nemtudom van-e lehetőség kipróbálni őket. A díjat meg meg kell nézni pontosan, mi alapján van (/fő esetleg?!).http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
-
InfiniteReality
őstag
válasz kraftxld #3421 üzenetére
Lync az mi? 2008 R2 van, Ex 2010, SP-t most tervezzük bevezetni (netapp wmware kombo ESXI, szóval minden van ami szép és jó).
Cégnél most oldottuk mert a third party patch managementet, ami az összes használt és hasznos program windows update általi frissitését jelenti (msn, skype, firefox, vlc, cdburner xp, java, flash, java, shockwave player, itunes stb).http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
bugizozi
őstag
Outlook Web Access-ből nem lehet emailt lementeni a gépre, csak ha weblapként elmentem, vagy ha "kinyomtatom" PDF-be?
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
dellfanboy
őstag
outlook 2007-ben hol/hogy lehet beállítani, hogy egy fix emailcímről jövő email automatikusan a kukába (törölt elemek) között végezze?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Gabás
addikt
válasz dellfanboy #3424 üzenetére
szabályoknál, vagy spamként jelölöd
-
bugizozi
őstag
válasz dellfanboy #3424 üzenetére
-
dellfanboy
őstag
nagyon köszi
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
atillaahun
veterán
Tudnátok nekem is segíteni, hogy ugyanezt a szabályos vagy szűrős dolgot hogy állítom be Outlook 2003-ban? Az istennek se jövök rá, mert a Rendezési szempont alatti szűrőbe lehet feltételt állítani, csak akciót nem, nekem meg szintén az lenne a lényeg, hogy bizonyos címekről érkező levelek a hozzá tartozó mappákba kerüljenek maguktól.
-
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #3428 üzenetére
Nemszóltam, megtaláltam.
-
atillaahun
veterán
Nah, lenne viszont itt egy másik apróság. Adott nekem egy több ezer fős címlista xls vagy csv formátumban (másba nem lehet exportálni ), ezt szeretném belegyógyítani a 2003-mas Outlook-om névjegyzékébe. Hogyan volna lehetséges?
-
bugizozi
őstag
válasz atillaahun #3430 üzenetére
Google ezt dobta ki elsőre [link]
-
degec
senior tag
ÜDV !
Kicsit elakadtam.. Outlook 2010 szürők bejövőre okésak mostmár, egyszerű persze, de kimenőkre valahogy nem automatán működik ez a dolog, megcsinálom a kimenőknél a megfelelő mappát mondjuk Prohardver, elküldöt tmappába ráálok emilre megcsinálom a szabájt hogy Felado ÉN cimzett Prohardver nyomja be a PH mappába szürők futtatása ablak bejön (pici) katt okéra, lefut oké ! -ja és szűrő bekapcsolása is engedélyezve-.. aztán írok mégegyszer azt már nem rakja be !!, de ha futtatom szűrőt kézzel akkor meg jó.. háteztetet én nemértem.. Kösszönnném szépen jól ha valaki mondana valamit.. ne legyek már suta ! -
-
degec
senior tag
válasz kraftxld #3434 üzenetére
Szóval ! Tisztelettel ! de kajakra !
Outlook 2010 ben, a bejövő leveleim szűrőzése tökéletesen működik, viszont a kimenő levelek szűrése, szabályok felállítások ellenére nem megy végbe automatikusan, levél elküldése után simán ott csücsül az elküldött gyökér mappában nem helyeződik át oda (elküldött/prohardver mappa) magától ahova a szűrőben megkértem rá.. de ha bemegyek a menüben: szabályok szűrők és értesítések kezelése majd katt a megfelelő szabályra pl prohadrver szűrő, akkor bejön a varázsló azon végigmenve (3 oldalnyi kérdés ugye) oké oké tovább tovább semmihez nem nyúlva, majd a legvégén : szabály futtatása következő helyen lévő üzeneteken " ELKÜLDÖTT ELEMEK" ! akkor azonnal a leveleket átpakolja a megfelelő helyre tökéletesen.
Szűrőt magát hatszor átnéztem, feladó: tartalmazza: énemailcímem@akarmi.hu és ha a címzett prohardver@prohardver.hu akkor áthelyezés a PH mappába..ennyi..Kérdés: adódik mit rontok el mit nem veszek észre ? Bocs hogy megint ilyen alapvető a kérdés ! és elnézést az előbbiért igyekszem Rendes szóhasználatot alkalmazni !
Köszönöm Szépen !
-
degec
senior tag
ÜDV újra !
ehhez írnám kiegészítésül: [link]
szenvedek továbbra is !! hoztam képet is érthetőbb legyen..remélem megfelel !
[link]1. kép: CSAK MÁSOLATOT hajlandó átrakni elküldött/adott mappába, de én átrakni akarom NEM másolatot...
3. kép: EGYÉNI műveletet nem tudok végezni vele mert üres a box, pedig telepítő dvdről a teljes outllok minden a sajátgépről fut ikon volt tolva..(ezt irta hibára ms help weben, hogy ha ott nem látok semmit nem megfelelően lett telepítve)
2. kép: ez az elküldött mappán állva jobklikk és úgy létrehozott szabály, ami csak akkor működik ha kézzel lefuttatom..de végülis akkor jó..erre kérdeztem rá fentebb..
Szóval elküldött mappaban történő leválogatás szűrés (nem másolat rakosgatás) továbbra sem oké...
Valaki HELP ! Köszönöm szépen !
[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
elnézést még valamit írnék.. hátha fontos és hátha valaki válaszol, ez egy sima pop3 as fiók upc-s előfizuhz adott postafiók...
-
InfiniteReality
őstag
Szerintem ezek mind betudhatóak annak, hogy POP3 a fiók. Tehát, hogy csak másolatot tesz át, s nem magát a levelet. Ez tipikusan arra utal, hogy úgymond offline módon van használva a fiók, egyirányú kapcsolattal (ez a POP3) s nem kétirányúval (mint az IMAP vagy az Exchange saját kapcsolódási módja).
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
degec
senior tag
válasz InfiniteReality #3439 üzenetére
mivel privátban is beszélünk erről, és rájöttünk hála neked.. így ITT is köszönöm neked !
1 szó mint 100 senkise akarjon elküldött mappákat szortirozni beletörik a bicskája !Troll on: továbbra se értem ez miért ekkora gond a thunderbirdnek is meg outlooknak is hogy elküldött leveleket szétdobálja cimzett alapján mikor bejövőt atom jól pakolgatja troll off !
ÜDV !
-
degec
senior tag
válasz InfiniteReality #3441 üzenetére
Köszönöm !!! igazadvan ! közbe utánaolvastam és tényleg..!!! FURA !
-
psg5
veterán
Üdv!
Office Outlook-ban valahogy a címzett és a tárgy felett (küldésnél) megjelent egy új sor: feladó. Hogy tüntethetem el?F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz InfiniteReality #3444 üzenetére
2003
A 2010-eben már láttam, ott egyszerűen a beállításoknál kiírja, hogy feladó megjelenítése.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
h.adam.92
őstag
üdv!
outlook2007-ből elvileg elmentettem a leveleket úgy, hogy /doc&sett/felhnév/local settings/applicaton data/Microsoft/Outlook. és az itt lévő 5-6 filet kimentettem és átraktam a mostani új outlook ugyan ilyen könyvtárába, de a levelek eltűntek. Valamit rosszul csináltam esetleg ?
-
félisten
válasz h.adam.92 #3446 üzenetére
Office verzió és OS függő, hogy hol van ez a default mappa. Az Office a PST fájl(ok)ban tárolja a levelezést és XP esetén ott is van az alapértelmezett mappa, ahol írtad is.
Ebből adódóan 2 lehetőséget tudok elképzelni
1. Nem XP-t használsz, hanem váltottál Vista/W7-re
2. Már korábban sem abban a mappában volt az alapértelmezett adatfájl (ez a PST), ezért nem is mentetted elItt egy összefoglalás, hogy milyen OS esetén, hol és mit tárol az Outlook 2010. [link]
(Az Outlook 2007 szinte teljesen megegyezik ebből a szempontból a 2010-el)[ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy office 2010-ben be lehet valahogy állítani dupla smtp küldő szervert? Kérdem ezt azért, mert mikor itthon vagyok és dokkolóban van a laptop akkor a diginet-et használja és annak az smtp szerverét. Viszont mikor úton vagyok, akkor pedig a telenor netét használom, amihez ugyebár nem jó a digis smtp.
Tehát be lehet állítani, hogy mind a kettőn működjön?Előre is köszönöm a segítséget, sokat segítene egy ilyen beállítás
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
looser
addikt
Nem tudjátok, miért van az, hogy ha sokan levelezünk, nekem mindig az utoljára használt betűtípust adja be a helyett, ami nekem alapértelmezettre van állítva? Pld. kolléga windingses smiley-val kezdte a levelét, s a Válasz mindenkinek funkció val villog ugyan fent a kurzor, de windingses betűkkel. Ha másvalaki kék TNR típussal ír, nekem is az jön be válaszoláskor. Pedig a beállítások alapján nem ezt kellene... Hm?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
B-L-A-C-K
titán
Hali.
Outlook 2007-essel lenne problémám, mégpedig az hogy az automatikus javítás nem működik, azaz nem húzza alá a hibás dolgokat. Beállításoknál pedig ez az opció le van tiltva. ---> kép
Hogy tudnám ezt feloldani? Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Automata kávégépek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest