Új hozzászólás Aktív témák

  • totyax

    aktív tag

    válasz Lenry #7838 üzenetére

    Most nekem se akar bejönni ez az oldal amit linkeltél, tehát nem nálad van a gond.

    DNS probléma nem nagyon lehet, mivel ha mint mondod automatikusra van állítva, akkor a routertől kapja a DNS címet, azt meg a router nyilván jól adja oda, hiszen linux alatt minden oké.

    Nem értem miért írtál hozzászólást úgy hogy ki se próbáltad a tűzfal letiltását mert "kétlem hogy az lenne a baja". Kérem szépen ha gondod van, és nem tudod mi a megoldás, akkor nem tudhatod hogy mi a baj, tehát ne legyen már annyira megterhelő két klikkelés.

    Az hogy nem tudsz törölni hálózati kapcsolatot mert router van, az egy vicc akar lenni ügye.
    Start menü/vezérlőpult/hálózati kapcsolatok
    Itt találhatók azok a perifériák, amelyeken keresztül net kapcsolat lehetséges.
    Törölni és újra létrehozni azért ajánlott, mert bennragadt rosszul működő összetevők gondokat okozhatnak. Egyes programok szeretnek oda mindeféle kiegészítőt installálni, nyilván a NOD is tett oda valamit, legalábbis kellene ha kontrollálni akarja a hálózati jelfolyamot alacsony szinten.

    A NOD termékei valahol nagyon mélyen vannak víruskeresés tekintetében (reklám tekintetében jók csak), nem hinném hogy a tűzfaluk sokkal jobb lenne. Ha nincs túl sok szabályod létrehozva akkor inkább uninstalláld az egészet Nodot, próbálgasd a neted biztonságos oldalakon megjavult-t, majd rakd fel újra.

    Egyébként nem hiszem hogy túl régóta fennálna ez a csigalassúság probléma, eszedbe juthatna mit csináltál amióta ilyen lassú lett minden.

Új hozzászólás Aktív témák