Új hozzászólás Aktív témák

  • fatpingvin

    őstag

    válasz Marci112233 #62356 üzenetére

    édes istenem hogy hány ilyen önérzetes arcot hajítottam ki facebookon a szakmai csoportokból amíg még használtam azt a felületet...
    mivel látom tényleg nem vagy képben, én is leírom: az EGYETLEN érdemi infó, ami a nyomorod megoldásában számomra egyedüli támpontot adott volna, azt te elküldted egy olyan weboldalon, ahonnan én konkrétan nem tudtam letölteni, ugyanis a scriptblockerek megfogták. bármifajta lebaszás nélkül adtam is azonnal egy jól bevált és széles körben használt alternatívát, indoklással egybekötve hogy amit te próbáltál használni a célra az okkal nem népszerű és nem tesz jót a komolyan vételednek sem.

    erre a válaszod nem az volt, hogy bocsi, itt a link az általad ajánlott felületre ugyanazzal a kontenttel és köszi az iránymutatást, (ez kevesebb idő lett volna amúgy mint nekiállni sopánkodni) hanem ez a rapli amit most előadtál, azzal a nem is különösebben burkolt számonkéréssel hogy miért nem kaptál már mostazonnal segítséget (lásd előző blokk amúgy.) mintha csak egy fizetős tech supportnak írnál, nem pedig egy fórumra ahol mindenki aki segít a szabadidejében, saját erőforrásaiból teszi.

    lenne min dolgoznod a segítségkérési stílusod kapcsán. tudom hogy ez a stílus a nem szakmai topikokban elfér, de ezek után nézd el hogy nem szándékozom a nyomoroddal foglalkozni, és meglehetősen biztos vagyok benne, hogy az előző megnyilvánulásod után nem én vagyok az egyedüli aki ugyanígy látja.

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

Új hozzászólás Aktív témák