Új hozzászólás Aktív témák

  • #70234880

    törölt tag

    válasz V.Stryker #49441 üzenetére

    Van, sok lehetőség. Egyrészt amit eddig is ajánlottak. Meg más is. Amit én mondok mint megoldás, nem az olcsóságról híres. Ez a Unifi termékcsalád. Itt azt is könnyedén meg lehet oldani, hogy otthon se vagy, és le tudod tiltani a gyereket. :D Csak egy mobil telefon kell hozzá, és egyből internyet lesz. :D email értesítést küld ,mikor mi kapcsolódott a hálózatra.
    Gyakorlatban úgy néz ki, szülő a munkahelyén, gyerek haza érkezik, első dolga az internet. :D szülnek megy az email, hogy csatlakoztak a hálózatra, szülő előveszi a telefont, és mobil interneten keresztül megnyomja a Block gombot. Gyereknek megszűnik a hálózat elérés.
    Egy másik megoldás, ami Windows felhasználók tudják igénybe venni, abban az esetben ha Microsoft email címmel lép be, mint a szülő, és gyerek. A Microsoft szülői felügyelete lehetővé teszi a gyerek által használt Microsoft fiók korlátozását. Pl idő korlát, ahol meg lehet határozni, milyen napokon, mettől meddig tudja használni mint a Microsoft PC/Laptop, mint Xbox. továbbá tartalom korlátozás, és PEGI korlátozás. stb... Gyakorlatban úgy néz ki, hogy ha a megadott idő ellőtt akar belépni, nem fog tudni, ilyenkor lehetőséget biztosít a rendszer hogy a szülőtől engedélyt kérjen. Szúülőnek megy az email, és meghatározhatja mennyi időt ad, 15 perc, 30 perc, 1 óra. stb... Továbbá minden héten küld kap mint a gyerek, mint szülő hogy az adott héten mennyi időt töltött a gépek előtt, mivel játszott, és annak mennyi volt az ideje. Lehet korlátozni pl játékonként, a játék időt is. Mobil Telefonra a Google family lesz a legköltséghatékonyabb megoldás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák