Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz #42308056 #29 üzenetére
Aláírom, hogy ez "wishfull thinking" magyarul vágyálmom , de mert a WBD mostani vezetősége nem csak tisztogatást hajtott végre a streaming platformon, hanem kijelentette azt is, hogy "ők inkább a tartalom kiszervezésében gondolkodnak" (azaz eladják másoknak, amiért szerződés szerink kapnak X pénzt, de a platform üzemeltetési költsége nem az ő terhük lesz), nem tartom kizártnak. Persze csak abban az esetben, ha és nyomatékosítom HA! az átalakult Max nem hozza az elvárt számokat az USA-ban, akkor mozdulhatnak el ez irányban Európában.
#27 aprokaroka87 Az is lehet, bár Európában inkább az egyesülések a jellemzők. Lásd a SkyShowtime, ami az USA-ban a Peacock (Universal) és Paramount+, de az európai Disney+ -on is elérhetőek a HULU-s tartalmak (a Starz), amikért odáat külön kell előfizetni.
#36 Narxis Fontolgatom én is az előfizetést rá, főleg az Alapítvány meg a For All Mankind sorozatok miatt.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Necroman_Mk2
őstag
Merész elképzelés, de én azon se csodálkoznék, ha Európába nem jönne át a Max, hanem a WBD kiszervezné a filmeket a SkyShowtime-nak, ami ugye a Peacock / Universal és a Paramount+ közös felülete. Tudom persze, hova lóg a kezem...
-
Necroman_Mk2
őstag
Az 1000 új film és tévéműsor elsőre jól hangzik, de van egy olyan érzésem, hogy ennek zöme a Discovery saját készítésű "reality" műsorai, amik eddig külön streaming felületen voltak elérhetőek. Kíváncsian várom az első felhasználói visszajelzéseket a megújulásról.
#1 Zirowe és #13 Polllen Ha a Besúgóra céloztok, az per pillanat elérhető SkyShowtime-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest