Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    válasz labeda #98806 üzenetére

    Nem kell úgy magadra venni, de nem tartott volna semeddig leírni még pluszba, hogy akár 20%, vagy épp hogyan érvényesül az 5, 10, 15 vagy 20% kedvezmény. Nem az alap információval volt a bajom, csak annak hiányosságával. De lehet csak velem van a baj, nem akartalak megbántani.

    szkutyi: És akkor most melyik a jobb? Azt mondod tönkre teszi a feketét nappal, de így mondhatni nézhető marad az adás/film/akármi, vagy nézed napközben saját magadat a tükörképben sötét tartalom esetén. Vagy mindkét esetben használsz redőnyt és nincs érdemi különbség.

    Én már kb az összes S95D videót megnéztem, az esetek többségében istenítik, mondjuk 60%-ban, 40%-ban pedig a matt réteg miatti jelenséget említik meg, de nyilván bizonyos fényviszonyok között. Ettől még nem lett best buy, nem azt mondom, de szerintem túl sokan felültek erre a matt réteg vonatra és nincs róla leszállás amíg létezik. Ez nem egy kötelező választás senkinek sem, akinek nem kell matt réteg az vegyen S90C-t és kész, semmi érdemi tech különbség nincs a két tv között, sőt. Továbbra is azért vettem ezt, mert fényes a nappali és ahogy a másik kolléga is, nem akarok nappal barlangban élni.

    Tehát értem amit mondasz, de amíg nem láttad élőben nem kell elhamarkodott youtube konklúziók alapján ítélni. Én is féltem tőle, de az én lehet túl laikus szememnek nem zavaró annyira, hogy ócsároljam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák