Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    válasz blakey #88318 üzenetére

    Bocsánat érte, most már frissítettem a tudásomat! De igen, sajnos vagy sem azt tudom, hogy nincs. Nem tudom viszont, hogy ez mennyire fegyvertény, hozzáad annyit ez a formátum a képhez, hogy best buy lesz tőle valamit? Vagy ez is olyan, mint a többi formátum, x film támogatja, y pedig nem? Gondolok itt leginkább az újakra.

    *Tata*: De szuper, örülök neki! Remélem akkor nekem se lesz problémám. :) Neked is sok problémamentes évet kívánok!

    szkutyi: Ezzel nincs semmi gond, létezik olyan, hogy márkahűség, illetve szubjektív vélemény. Ha az ismerősöd a samsungot mondta volna, akkor most az LG-t húznád le. :) Továbbra sem állítottam, hogy a Samsung full extra szolgáltatást nyújt, de a jelenlegi Q90R tv-met zökkenőmentesen tudom használni már 2-3 éve, nekem ez elég magabiztosságot adott, hogy továbbra is Samsung tv-t vegyek.
    Előtte LG-m volt, imádtam a magic remotet, hiányzott kezdetben de szerencsére hamar átálltam és az alap nyomkodásoknál (tv bekapcs, set top box indít, konzolrá átváltás) tökéletesen egyszerűen és gyorsan teszi a dolgát, youtubot pedig telefonról nyomom ki, azon még a magic remote se segítene.

    Összességében tehát arra lettem volna kíváncsi az elejétől kezdve, hogy ennek a modellnek (QE77S95C) van-e bármilyen gyermekbetegsége, hátránya, olyan hibája ami egyértelműen elvetné a vásárlás gondolatát. Az ügyfélszolgálat és a garanciális problémák megléte degradálja a márkát, de nem a tv-t.

    wallace 234 és BubuHUN86 Valami ilyesmire vártam, köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák