Új hozzászólás Aktív témák

  • Lincoln76

    aktív tag

    válasz lala666 #82631 üzenetére

    Nem vagyok hülye szóval ne kezelj így Lalabá.
    Te beraktál egy képet, amiről szentül megvoltál győződve, hogy az jó, de azért odaírtad, hogy lehet a telefon ront rajta. Hátha mégsem találják jónak.
    Ha láttad, hogy ront rajta, mert ezek szerint rontott rajta, akkor miért nem töröldted a hozzászólást?
    A telefonok nem sőtétíteni szoktak, hanem inkább felerősítik a a fényeket, szóval az aláírásoban lévő S22 csinált ilyen képet?
    Nem csinált az semmilyet, egyszerűen így néz ki nálad a kép, mert nálam is ugyanez volt, ezért hívtam ide az országból az egyik legjobb kalibrátort, ezt Viktornak is szól, aki szintén képtelen emlékezni, hogy mit írtam, vagy csak minden 37-dik hozzászólást olvassa Professzinoális szinten.
    Nem tudom te milyen tévéket kalibráltál, de egy LG-t majd egyszinten nem lehet említeni a Panasonic tévékkel, az általam most vásárolt C2 fasorba nincs a Jz1500-hoz képest, de ezzel én számoltam. A G2 inkább, de még az is elmarad képminőségben. De sajnos ennyi pénzem, volt hogy c2-öt vegyek a samsung helyett.

    Ismét Lala:
    Én örültem volna a legjobban, ha a samsung tévéjét nem kellett volna visszaküldenem, de számomra csalódás volt. pontosan az ilyen hibái miatt, hogy normálisan nem lehetett beállítani.
    Szóval semmi gond a felfogó képességemmel, csak beraktál egy olyan képet, amit most a telelfonod hibájára fogsz. Nem kell ez a ferdítés. :R

Új hozzászólás Aktív témák