Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz ΞΔGLΞ #79889 üzenetére

    Azért nem utazom át az egész országot, hogy meg tudjam nézni. :DDD Tényleg csak a fizikai méretet akartam volna megnézni, mivel ki lett centizve, vittem centist is, de végül megfelelt a specifikációknak teljesen.
    Én se mennék át második legközelebbi üzletbe megnézni, de vásárolni már lehet, ha nekem is így esne a szabadnapom. Én ráértem, így üzletbe rendeltem, ami külön érdekes volt. Euronics volt ahova rendeltem, és helyi üzletben volt is raktáron végig. Ők mégis hétfőn fogadták a rendelésem, és 3 nap múlva szóltak hogy mehetek érte. Nem számított semmit, mivel így is csak pénteken tudtam elhozni, de 2018-ban is hasonló volt. Csak akkor előbb mentem a boltba, mint hogy kaptam volna értesítést, így üzletben vásároltam, webes rendelést töröltem. :F Értem én, hogy a webshop külön cég az üzlettől, de nah, ciki így 2022-ben (is).

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák