Új hozzászólás Aktív témák

  • Matt89

    junior tag

    válasz Malfroy #78759 üzenetére

    Nekem is teljesen jó lenne pendrive nélkül, Netflix és Disney+ is van, de nekem az egész dilemma ott kezdődött, hogy amikor olyan filmet akartam épp nézni, ami egyiken sem volt és ncore-on 4k-ban volt belőle 8-10 feltöltés 15 gb - 70 gb között, akkor ott totál elvesztettem a fonalat, hogy mi ezekben a különbség....(merthogy a sample alapján a mostani tvmen (ami egy 6 éves sima samu led) nem is érzékeltem semmit)

    Aztán elkezdtem beleolvasgatni a fórumokba ott is és elsőre nyilván teljesen kínai volt, de ki van fejtve, hogy bizony sem a streaming, sem a 100e ft körüli mediabox-ok lejátszója nem tudja visszaadni teljesen egy eredeti bluray disc minőségét, viszont usb hdd-ről lejátszva egy 70 gb mp4/ts/mkv simán tudja, mert a legújabb tv-kban a beépített lejátszók ebből a szempontból erősebbek.
    Ennyi.
    ...de mondom mégegyszer ezt nem én találom ki, ott írták többen. Ha valaki mást tapasztal, írja be nyugodtan.

    Még1: azt is írják nem kevés helyen, hogy az európai netflix sem tudja azt a bitrátát mint mondjuk máshol, ezért vpn-nel trükköznek. Az nekem is kérdés, hogy mi az a szint tényleg, ahol ezeket a különbségeket egyáltalán érzékelni lehet??? (pl 77 col 3 m-ről?) Lehet ez is csak szőrszálhasogatás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák