Új hozzászólás Aktív témák

  • P1eTr0

    aktív tag

    Sziasztok!

    Már nagyon beszűkítettem a választási lehetőségeimet és bízom benne, lesz valami akció is, és akkor megvehetem a TV-t (de ha nincs akció, csak megfelelő ár, az is jó :DDD ).

    Két típus között gondolkodom már csak. Az egyik egy 77"-os LG C1, a másik egy 65"-os G1.

    Ami miatt inkább venném a kisebb G1-et, hogy annak jobban tetszik a fizikai kialakítása (tetszik, hogy végig masszív, vastag a kijelzője). Az EVO panel csak részben érdekel, én időtállóbnak érzem a fizikai kialakítást. Az egyik boltban megnéztem az C1-et és attól tartok, hogy nekimegyek (vagy valaki más) a kijelzőnek és kész a baj (na nem mintha eddig nekimentem volna a mostani TV-mnek). Tudásban egyébként teljesen jó volna (most egy 50"-os Panasonic plazmát vált, ami mindent visz és szeretem, de pl. a YouTube már haldoklik rajta...).

    A 65"-os G1 a fizikai kialakítás szempontjából tökéletes, bár nem tudom, lehet-e normális (nem galéria) állványt venni hozzá (falra nem szeretném tenni, mert sosem tettem és valamiért mindig az az érzésem van, hogy egyszer leesik... Tudom, ez hülyeség). Sajnos a 77"-os változat már akkora ugrást jelent árban, hogy nem fér bele a keretbe. Viszont a 65"-os mellé tudnék venni UHD lejátszót és multimédia lejátszót is (így biztosan komplett lenne a rendszer).

    Jelenleg a TV-t kb. 220 cm-ről nézem és a lakásban bárhova tenném a készüléket, a nézési távolság soha nem lenne (nem lehetne) több 350 cm-nél. (Kartonpapírból lemodelleztem itthonra a két méretet, de ez sem vitt előrébb...)

    Tudom, hogy van az a mondás, hogy vegyük a nagyobbat. A boltban is nézegettem a két méret közötti különbséget, de egyelőre nem tudtam dönteni.

    Érdekelne a véleményetek, bár ez egy elég szubjektív dolog, de hátha segít, vagy valaki mond valami olyat, ami alapján valamelyik készüléket ki tudom zárni :)

    De már lehet az is elég, hogy most kiírtam magamból és reggelre megvilágosodva kelek fel :D

    Előre is köszönöm a válaszokat.

    Normális vagyok. Megmondták a hangok is.

Új hozzászólás Aktív témák