Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz blakey #53069 üzenetére

    Az egyik leírásban FULL-on van, a másiknál meg Limited-en. Abszolút értem a lényegét... akarom-e látni sötétebb helyeken a részleteket, vagy sem. Számomra ez kb. erről szól. De miért ne akarnám egy játékban?

    Minden beállítást netről néztem, sose tartottam magam okosabbnak azoknál, akik ebbe hónapokat, éveket beletesznek. Az eredmény mégis... hát hogy is fogalmazzak finoman: szar.

    #53066 demeterf2 fogalmazta meg talán a legjobban... az a helyzet, hogy mióta megvan az OLED, PC monitorként használom és filmeket, videóklippeket nézek rajta, a képminőség ilyenkor PAZAR. A színek a helyükön, elver mindent ami eddig itt nálam járt.

    De most játszani merészeltem PS4 Pro-val és ez a game mode... hát ez... és még azt hittem a QLED game módja gyenge. Tévedni emberi dolog. Nagy és drága tanulság, hogy gamingre ezek a kijelzők nem alkalmasak. Bár a QLED HDR játékok alatt pl. Spidy elképesztően odatette magát, szavam nem volt.

    Nyilván azt is elfogadom, hogy más emberek színérzékelése és igényei lejjebb vannak. Nekem ez baromi kevés... főleg ezen OLED tv "élénk" módja után.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák