Új hozzászólás Aktív témák

  • szasza576

    csendes tag

    válasz dejv #51809 üzenetére

    Ugyanebben a cipőben járok. 65CX kb. hasonló tinting nálam is és én is most vettem akciósan az MM-ben :)
    Ma felhívtam őket, hogy mit javasolnak: gariban panelcsere vagy elállás. Az ügyfélszolgálatos nagyon rendes volt. Mondta, hogy elállásnál lehet típusazonos cserét kérni. Ez úgy néz ki, hogy vissza kell küldeni a készüléket (ők szervezik és fizetik a szállítást), amint beérkezik hozzájuk, átnézik és ha rendben van, akkor engedélyezik az új kiszállítását, ami 1-7 nap.
    Az új készüléket újraszámlázzák, úh. a gari is onnan indul és erre is él majd a 14/60 napos elállás. Itt sajnos kb. 1 hétig nincs tévé.
    Ha az LG szervíz panelt cserél, akkor már az elállás nem játszik, csak ha a szervíz kiállt egy papírt, hogy ők már nem tudják kezelni.
    Én elég sokat tépődtem rajta, mert parázok, hogy rosszabbat kapok. Végül kértem a típusazonos cserét. Ha túl vagyok a herce-hurcán megírom, hogy ment.

    A vertical banding-hez meg tudom erősíteni a "bejáratást". Amikor megérkezett 50%-os szürkén és a filmeken is éles csíkok látszódtak. Már az első (4 órás) képfrissítés után drasztikusan javult és 4-5 ciklus után már elég homogén lett. 5%-os szürkén még látható, de filmeken már csak elvétve lehet kiszúrni.

Új hozzászólás Aktív témák