Új hozzászólás Aktív témák

  • myl

    csendes tag

    Sziasztok, pár napja írtam a fórumba az Euronics-es 55C9 akció kapcsán, amit sajnos nem sikerült megcsípni a bolti átvétel miatt. Ahogy látom azóta kiszállítással kb. sehol nincs a megbízhatóbb cégek között (Media, Euronics, Edigital, Telekom), és attól félek már nem is nagyon lesz az új széria miatt, ezért jobb híján kezdek ráfanyalodni a Mediás 55E9-re, ami most akciósan 495 ezer. :)

    Eredetileg 400k volt a lélektani határom egy új TV-re, és mivel később amúgy is egy Sonos Beam-et akarok majd rákötni, ezért annyira nem vonzott/vonz az E9 (a design nem rossz, de a C9 is bejön, hangban meg gondolom a Beam veri az E9-es soundbart), viszont ahogy fent írtam van bennem egy kis félelem, hogy a C9 már nem lesz a megbízhatónak tartott (értsd gyári garis) boltoknál, és emiatt gondolkozok azon, hogy ha felár fejében is, de inkább biztosra megyek.

    Tudom, hogy ezt nem lehet tudni előre, de szerintetek megérné várnom, hátha lesz C9 400 körüli áron? Illetve van még esély, hogy a következő 1-1,5 hónapban még olcsóbb lesz a 9-es széria? Ne értsetek félre, nem 50 ezer forinton akarok szarrágóskodni egy amúgy is drága TV esetében, csak amennyire tudom minimalizálni szeretném annak a veszélyét, hogy most 495-ért veszek egy 55-ös E9-et, de 2 hét múlva hasonló árban lesz mondjuk egy 65-ös C9.

    Sajnos annyira régen nem követem a topikot, és nem tudom, hogy például ezért az 55-ös E9-ért a 495 ezer jó ár vagy sem, illetve dolgozik bennem a fogyasztói társadalom megszokása, és remeg a megrendelés gomb felett az ujjam, mert elvileg csak ma estig akciós…

Új hozzászólás Aktív témák