Új hozzászólás Aktív témák

  • Jorgi Kormi

    senior tag

    Látom tegnap (és ma )kemény pengeváltás volt (van)itt a topicban , igazi harcos kis "csörték" zajlottak(nak) itt , én ennek a nyomonkövetése ( mint "cibik")helyett inkább megnéztem egy eléggé a hollywoodi kliséktől kicsit eltérő filmet a Netflixen (igaz csak HD felbontásban ) , de ez a film a "sötét "képi világa ( mozgás és a színek sem rosszak)miatt igazi "csemege" lehet egy oled tulajnak és a tartalom is kicsit elgondolkodtató . ( Főleg most.)A film címe : "The Platform" és lehetőleg "jobb" gyomrúaknak (és nem "vegánoknak " :D )ajánlom szíves figyelmébe.
    Látom "adamssss" is hasonló dilemmával küzd , c9 vs pana gz950 (én még belevenném a philips 804-et is 65"-ös méretben , sony sajnos nagyon kiemelkedik az árával ezért nem figyelem , bár ki tudja ...)
    Itt a topicban már mindent leírtak pro és kontra a készülékkel kapcsolatban.....( a neten is sok teszt és vélemény van róluk fent)A lényeg : az hogy OLED és nem túlárazott QLED. Én mivel nem játszok a tévén( már nem hoz "lázba") , nálam az ár vagy az esetleg felmerülő legjobb pénzügyi konstrukció fog dominálni a vásárlásnál.( pl.:Telekomos részletfizetés C9-nél)

    Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".

Új hozzászólás Aktív témák