Új hozzászólás Aktív témák

  • Joco_77

    aktív tag

    válasz #94529552 #3229 üzenetére

    Utóbbi napokat tv nézegetésekkel töltöttem. Bementem több helyre is és azóta is le vagyok döbbenve. Egyik OLEDtől a másikhoz megyek és még mindig nem hiszem el amit látok...negatív értelemben.
    Ez a mozgásmegjelenítés, artifactolás(vagy hogy hívják ezt a pacásodást), utánhúzás(ezt nem minden modellnél láttam) nem beszélve a műszínekről(nem csak demóanyagról beszélek, nem LED kategória de számomra mű..nem tetszik :( )....
    Úgy döntöttem nem cserélem le a 42G20 at(ezt hamar eldöntöttem)...max majd egy 55VT60 at veszek használtan ha valaki árulni fog kevés üzemórával(elég esélytelen).
    Lehet foggal körömmel védeni az OLED-et, sőt azt sem vitatom, hogy ez a jövő, de jelenlegi formájában(!!!), mozgásmegjelenítésében nagyon messze van a mozi élménytől számomra(!!!)...legalábbis azok a modellek amiket láttam.
    Alaposabban megnézve több helyen is rá kellett döbbennem, hogy számomra a plazma a "közeli" jövő(hidd el sok tv-t megnéztem a napokban többféle anyaggal pont azért mert nem akartam elhinni), és be kell vállalnom a rizikót egy költségesebb garancia nélküli használt elektronikai cuccért, amit eddig SOHA nem tettem meg 40 év alatt, de sajnos mozizni akarok otthon, arra pedig SZÁMOMRA az OLED jelen formájában alkalmatlan(pedig néztem 1.5 milliós TV-t is és rakattam be más anyagokat is rá, de...).
    Most mégjobban becsülöm a 42G20 at mint eddig(olyan szinten tökéletes képe van mozizással(számomra), csak kéne nagyobb)...ha megmarad se gond, max nem a kanapéról nézem a filmeket, hanem a számítógépfotelből 1.5 méterről ahogy mostanában. Végülis ráérek a váltással.
    Mielőtt elvakult OLED hívők leordítják a fejemet, javaslom a "jelenlegi formájában" "számomra" szavak figyelembevételét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák