Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    válasz PuMbA #29989 üzenetére

    Hát akkor Qled Oledre való csere emiatt felesleges.

    Egyszerűen nem hiszem el, hogy a 24p-t látom. Az folyamatos időközönkénti meg meg döccenések, itt maga a kép nem akad, viszont gyors mozgásoknál vagy oldalirányú svenkelésnél a mozgó alak körvonala szellemképesedik, elmosódik és rángat a kép, de rettenetesen. Sokszor meg olyan, mintha az egész film kézi kamerával lenne felvéve és össze vissza ugrál a kép.
    Képjavítók voltak már minden állásban és kikapcsolva minden is, gyakorlatilag a helyzet uaz kisebb nagyobb különbségekkel.

    Az is lehet, hogy mindannyian tévedünk és ez egy egyedi tv vagy elektronika hiba, mert a szoftver a legfrissebb.
    Az már biztos, hogy a régi tv rosszul volt beállítva, és azt szoktam meg az elmúlt 6 év alatt, de pl haver is látta a problémámat a mostanin és neki a szeme is rossz.

    Arra gondoltam, hogy resetelem a beállításokat, az egész tv-t és nulláról kezdem a beállításokat, még az is lehet hogy valami megzavarodott benne.

    FollowTheORI: Ha az 5 év baleseti garanciát is beleveszem, akkor a 65-ös Q80-at 150-el vettem meg olcsóbban 5 év baleseti garival, mint a Sony 65XF9005 került volna az 5 év baleseti garival. Ez azért elég nagy fegyvertény..
    DTS hiánya nem érint, erősítő + külön média lejátszó van. Dolby Vision még vissza üthet, de az meg nem ér 150-et. A TV szebb, gyönyörű fekete, null bevilágítás, felhősödésnek nyoma sincs. Másik haver 55-ös XF9005-én ezek ott vannak, kis recegést ott is látni és messzebbről nézi a kisebb tv-t.
    Úgy érzem ezt már el kell fogadni úgy ahogy van, max egy nulláról való beállítást még elbír a szitu.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák