Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    Ha már panelcsere és LG központi szervíz hozzáállása.

    1 hete van meg a 2. panelem. Már rögtön a csere alkalmával a helyszínen kiderült, hogy pontosan ugyan azt a hibát produkálja az új panel is mint a régi. (Sárga háttérnél erős pirosas elszíneződés bal oldalon 30cm-es sávban.) Nem baj, elhatároztam, hogy megszeretem. Az esetek 90%-ában tényleg nem látni semmi hibát a képen, gyönyörű. De a héten leültünk Eb elődöntőket nézni, és az U alakú kanapé közepéről és bal oldaláról sajnos nagyon zavaró volt a jelenség. /jobbról nézve semmi gond/

    Másnap írtam mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy nem tudom mit tegyek, mert volt egy panelcserém, de nem lett jobb a helyzet.. A központ emailes tanácsadás 20perc!! múlva válaszolt a levelemre. Nagyon részletes és hosszú választ írt a hölgy. Majd mikor kértem egy 2. mailben, hogy beszélhetek-e valakivel aki központi szervízes, /mert tényleg nem tudom, hogy én lihegem-e túl vagy valóban hiba a jeenség/ akkor 1óra múlva már hívott az LG-től az országos szervizelésért felelős személy. Elmondta, hogy nyugodtan jelentsem be újra javításra, mert ha tartalom közben zavar a színeltérés, akkor az nem normális jelenség. Mondtam, hogy ez már a 2. panel, de erre azt mondta, hogy semmi gond, tesznek bele 3. panelt is és ha az sem jó, akkor vagy csereutalványt választok, vagy 4. panelt. Nagyon normális és segítőkész volt, mert a vidéki szervíz hozzállásán azt éreztem, hogy "vett a burzsuj gyerek egy drága tévét és itt keresi a hibákat.."

    Teljesen komolyan írom, hogy ilyen gyorsaságot ügyfélszoláglat részéről, ilyen rugalmasságot és ilyen segítőkészséget én még sehol nem tapasztalatam.

    És akkor a képek. Ha elsőre ránéz az ember, talán nem is annyira zavaró. De folyamatosan nézni, hogy amikor a ladba bal oldalra kerül, és mozog utána a kamera, változik a gyep színe, az kellemetlen.. (Aztán lehet, hogy tényleg csak velem van a baj, és túlságosan szigorúan nézem a tévét, meg kukacoskodok..)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák