Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacielvtárs

    nagyúr

    válasz #55809408 #20565 üzenetére

    "A magyarországi MediaMarkt cégcsoport 2018. november 23. napján MediaMarkt Black Friday elnevezéssel akciót tart a MediaMarkt áruházakban és a www.mediamarkt.hu webáruházban. Az akció webáruházunkban 2018. november 23. napján 23.59 óráig tart, míg áruházaink rendkívüli nyitvatartási idővel várnak. Az áruházak nyitvatartására vonatkozó információkat keresd a https://www.mediamarkt.hu/hu/marketselection.html#rendkivulinyitvatartas aloldalon.
    A Black Friday ajánlat kizárólag a MediaMarkt áruházakban és a webáruházban megjelölt termékekre érvényes. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az akcióban érintett termékek készlete korlátozott, ezek forgalmazása kizárólag az akciós készlet erejéig történik. Az „online ajánlat” címkével megjelölt termékajánlatok kizárólag a webáruházban leadott és házhozszállítással kért megrendelések esetén érvényesek.
    Media Markt fenntartja a jogot, hogy a Black Friday akcióval érintett kedvezményes termékajánlatokat az akciós időtartama alatt módosítsa, azok érvényességét korlátozza/meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.
    Megjelenítési, illetve adatbeviteli hibáért felelősséget nem vállalunk. A termékeket szimbolikus fotóval ábrázoltuk. Az ajánlat más akcióval, illetve a termék vételárát csökkentő bármely más kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe, az aktuális reklámújságban szereplő termékek vásárlásakor nem érvényes. Áraink az áfát tartalmazzák. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. Webáruházi vásárlás esetén az Outlet címkével ellátott termékekre nem vonatkozik."

    A weblap alján írják...

    [ Szerkesztve ]

    "Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

Új hozzászólás Aktív témák