- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Köszi mindenkinek
este kipróbálom a két utóbb ajánlott szoftvert!
-
taltos
senior tag
vagy gimp. De komolyan...
könnyű benne képeket kezelni.
Na, most komolyan:
Erősen gondolkozz el az openofficon. Ennek a write-ja ugyanis egy kicsi ötvözete a wordnek és egy kiadványszerkesztőnek. Ha akarod, akkor alapból nem úgy jön be egy lap, hogy arra írhatsz, hanem Te állítod be, hogy hol mekkora, milyen box-ok legyenek. Ha szövegdoboz van, akkor oda írhatsz, ha meg kép, akkor oda képet rakhatsz be.
Komolyan nézz utána, van magyarul is. (aztán, ha evállik, akkor ajánlani mindenkinek ezerrel...)
-
lapa
veterán
vagy az excel, abban relatíve jól lehet struktúrálni. csinálsz egy kvázi-kockás papír jellegű oszlopszélesség-sormagasság kombór és már csak keretezni meg szövegelni kell. sztem a word-nél nagyságrenddel gyorsabb, abban nekem mindeig elmászott minden, ha táblázatról volt szó...
#13 valami ilyet akartam írni én is, de csak futólag néztem. nem vágom annyira mik vannak benne de rémlik, hogy nem ez lesz az erőssége.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Nem, mégsem az Office rész, legalábbis én nem találtam benne. Itt a hiba?
Valószínűsítem, h demo verziója nem nagyon vanszóval más program netán?
-
PeliScan
addikt
Pl ilyesfél dolgot szeretnék kapni, és azért lássuk be ez pl Word-el elég macerás lesz.
Jól láttam, h ez az Infopath az Office szerves része, tehát ha van campus-os Office XPm akkor van InfoPath-om is? -
X-COM
nagyúr
kérdés, hogy mire kell pontosan, infopath elég komoly szoftver.
de pölö access is megteheti, meg word sem olyan rossz -
moonman
titán
Microsoft Office InfoPath 2003
-
taltos
senior tag
Lehet hogy hülyeséget mondok, de ezt nem egyszerűen egy szövegszerkesztőbe (naodjisten kiadványszerkesztőben, mint az InDesign, vagy mint a Quark) szokták frankón megformázni/megcsinálni?
Én abban csinálnám. -
PeliScan
addikt
Üdv all
Először is, tudom h kicsit hibás a cím, nem a szoftvert szeretném kinyomtatni, hanem az azzal készült készterméket - tehát nem online survey-t szeretnék folyatatni, hanem offline kérdőívezéshez készítenék egy hosszabb kérdéssort.
Van efféle program, tud vki ilyesmiről?
Nagyon nagyon köszönöm előre is, üdv, PS
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest